Szextörténetek Szexhírek

Amira: élmény beszámoló (szex kurvával)

kan szextörténete
voltam egy remek jó csajnál, akinek igazán párduc teste van, é formás popsija. Többször voltam már abban a lakásban.Hosszú egyenes, fekete hajú valóban párduc testű pina fogadott, csöcs tartóban és bugyiban, semmi súly felesleg, és a cicik kellemes egy kezesek.Jó hangulatúnak tűnt, mosolygott rám, és már nyújtotta is a kezét. Bemutatkoztunk egymásnak.

-Amira - mondta a csaj.

Én is bemutatkoztam.

- Levegyem a cipőm?- kérdeztem a háló szoba előtt.
- Azt jól teszed- válaszolta a kurva.

A szobában , jobb oldalt közvetlenül az ágy mellet az éjjeli szekrényen, egy meglepően kisméretű tv. Be volt kapcsolva, valami könnyű zenei műsor ment. Meglehetősen halkan.

- Vetkőzz le, nyugodtan- mondta a pina

És kiment a szobából, először a zöld színű kabátom vettem le, majd a fehér pólóm, végül a gatyám, szomorúan néztem lefelé, hogy a faszom még fél merev állapotban sincs,
A farkamba életet akartam lehelni, ezért húzkodtam a kezemmel.Vissza jött a csaj. Láthatóan nem zavarta a szolid fasz verésem, társalgási hangon, közölte az ajándék mértékét. Újra hibáztam, mert a telefonban nem kérdeztem meg előre, de ezúttal nem ért meglepetés.

-Feküdj le, az ágyra - mondta.

Igazából a beszélgetésünk tő mondatokra korlátozódott. De én nem voltam kezdeményező , biztos vagyok benne ha akartam volna , beszélgetett volna velem. Picit zavart, hogy nem ajánlotta fel, hogy zuhanyozást.

Levette a melltartóját , én akkor már az ágyon feküdtem, továbbra is lekonyult fasszal. A bugyi levételt, és a fazonra igazított pina szőr,-ami egy vékony csík volt-, látványát már kényelmesen az ágyon feküdve élvezhetem.

Leült mellém és a kezével finoman elkezdte húzkodni a faszkalapomról a bőrt le, és vissza, egyáltalán nem sietősen, nem rángatta, mint más kolléga női akik azon vannak, hogy már ilyenkor süljön el a fasz. kb fél perc múlva, negyed merev állapotba került a farkam. Kellemes vizuális látvány volt a jó formás, nem bolti csöcse. Úgy helyezkedett el , hogy a jobb melle a kezem ügyébe tudott kerülni. Így illik. Én szopatás közben mindig igényelem a csöcs markolást. Azzal kiegészítve az orális sex kurva jó élményét.

Kurva bunkó az a nő, aki szopatás közben úgy helyezkedik el az ágyon, hogy a csöcseihez, nem lehet hozzá férni.

Amira, úgy gondolta már felhúzhatja gumit. Egy pillanat alatt felcsapta. A kis méretű tv előtt, kb 8, 10 gumi volt kivéve a papír dobozából. Szerte szét voltak ott szórva.

Nagyon finoman elkezdte szopni a faszom, szinte semmit nem éreztem, a gumi erősen gyengíti az élményt,de jó volt, mert a jobb kezemmel a jobb csöcse után kaptam, azt tapiztam élveztem imádtam, akartam. A hosszú fekete egyenes haja a mellemhez ért, örültem, hogy egy ilyen formás kurvát választottam. Fogtam a jobb csöcsét, mert az volt hozzám közelebb és a szopatás egész ideje alatt markoltam. Gyengében, erősebben. Újra meg kellet állapítanom, hogy az eredeti csöcs érintése, össze sem hasonlítható a bolti csöcs tapintásával. A bolti cici ugyan kurva jól néz ki, meg meredeznek a bimbók az ég felé keményen, de érintésre jóval gyengébb mint az eredetinek. Nekem fontos,hogy a tenyeremben valóban kurva jó tapintású csöcsöt érezhessek.


-Szólj majd ha szeretnéd kezdeni-mondta a csaj ,és újra bekapta a faszkalapom.

Szívta a faszom, a fasz szopó csaj mindig kellemes látvány, főleg ha az én faszomat szívja. Tette a dolgát a kurva , markoltam a jobb formás kis csöcsét, épen bele illet a tenyerembe. Kibaszott jó érzés csöcsök után kapni. Ezzel minden kurvázó makk társam tisztában van. Baszott jó dolog, hogy vannak: Kicsi , nagy, logó, formás, eredeti és bolti csöcsök.Kurva nagy a választék.

A 18 éves pinák csöcseinek a tapintása egészen más mint egy 50 éves logó csöcs. Amira aki egy 27 éves pina. Az ő csöcse, tapintásra és látványra is tökéletes.

Behunytam a szemem és átadtam magam a cici tapogatás élvezetének. Feküdtem az ágyon, ő a faszom fölé hajolt, mozgott a feje, láttam,hogy a fasz kalapom időről, időre eltűnik a szájában. Nekem a szopatás mellé, csöcs tapizás is kell, mint másnak a kávé mellé a cigaretta.Jobbra fordítottam a fejem, a tévében, valami csaj énekelt, alig lehetett hallani.

Szívta a faszom. Férfinak mindig ünnep mikor leszopják, sajnos a gumi sokat elvesz a dolog élvezeti értékéből. De majd a barátnőm gumi nélkül leszop. Szívta a párduc testű pina, a tévében megint valami csaj énekelt, kurvára élveztem a tudatott, hogy pár perc múlva felpróbálhatom Amirát. Nem is bírtam sokáig várni, kurvára kívánta a faszom már a lyukat.

Tele volt a tököm gecivel, napok óta nem jutottam valami olcsó picsa közelébe. A kurva picsába!
-Szeretném kezdeni- mondtam
- Hogy szeretnéd?-kérdezte
-Hogy én vagyok felül válaszoltam.

Nálam már évek óta ez a műsor megy, először szopatás, csöcs tapizással, majd baszás, úgy hogy én vagyok felül. Baszás hátulról. Majd újra én vagyok elől, szeretem látni a kurvák arcát, mikor beléjük engedem a gecim. Persze velem is sokszor előfordult már, hogy a kelleténél hamarabb köpködte a faszom a tejet.Legközelebb változtatok a műsoron.

Szeretném, hogy egy csaj a számba hugyozzon.Miközben egy büdös cigi lóg a szájából.

Amira fazonra igazított pinája kellemes látvány volt , és újra csak örömmel állapítottam meg, hogy kurva kibaszott jó teste van, a kellemes egy kezes cicik felfelé álltak mint a cövek, nem lógtak. Beigazította a faszom a lyukába. Véletlenül rögtön kihúztam.

-Ne húzd ki- mondta Amira

Újra berakta. Alattam feküdt a csaj. Rögtön arra gondoltam,hogy baszás közben kellemes vizuális látvány lesz a kettő csöcsét bámulni ahogy mozognak a lökéseim hatására. Kurvázó pálya futásom újabb szép pillanatához érkeztem el.Nem tudom megunni a kurvázást, kívánja a faszom a változatosságot. Szeretek, mindig más, és más pinákat felpróbálni, ezért baszok meg minden lyukat ami szembe jön, de csak egyszer.Legközelebb már a változatosságra szavazok, vagyis egy másik picsára.

Neki álltam baszni, közben próbáltam kényelmesen elhelyezkedni a csajon, úgy, hogy a lehető legmélyebbre tudjam nyomni a faszom. A két kinyújtott kezemen támaszkodtam, középtempóban vertem. Amira jobbra hajtotta a fejét és a tévét nézte, egy pina énekelt. Úgy tűnt a csajt nem érdekli a tévé adás, mert becsukta a szemeit. Egy, egy erősebb lökésemnél hangosabban felnyögött.

A lyuk meglehetősen tágnak tűnt, szinte alig éreztem valamit a hüvelyből, vertem gyorsabban, keményebben, próbáltam, helyezkedni a csajon, talán jobban be tudom nyomni a faszom, de akkor sem lett jobb! Mintha a légüres teret basztam volna. A csaj nagyon rendben volt alattam, kurva jó fiatal pina. Próbáltam kicsit bele feszíteni a faszom a lyukba, hogy érezem a hüvelyt. Méréskelt eredményre jutottam

Megálltam csöcs tapizásra, és szopni a bimbókat.
Körbe járattam a nyelvem a csöcsön . Gyakorlatilag úgy szoptam, ahogy Amira szopta a faszom.Imádok csöcs bimbókat szopni.Kurvára csöcs centrikus vagyok.

Zavart, hogy szinte a légüres teret baszom, így meg szólaltam, először a baszás kezdete óta.

-Hátulról szeretném- mondtam

Következő pillanatban már ott volt előttem, Amira formás picsája és a kitágult frissen baszott lyukja. Nem nyomta lefelé a picsáját, láttam ahogy hívogatóan tátong a lyuk. Kurva jó volt!

Újra a csaj rakta be a faszom, én természetesen megsimogattam a pinát, majd jól eső érzésekkel lenyaltam az ujjaimról a pina szaftot.

Keményen megmarkoltam a formás picsáját és boldogan elkezdtem verni a faszom, most már éreztem a hüvelyt. Ez már valódi baszás élmény volt. Ezért járok kurvákhoz. Kibaszott jó volt!

Gyorsan vertem a faszom. Megálltam, előre hajoltam és az egyik csöcsét markoltam, meglehetősen keményen nyomkodtam a kezemmel. Kihangsúlyoznám, hogy Amira, nem szólt rám, mint más kibaszott kurvák, akiknél még megérinteni sem szabad a csöcsöt, mert érzékeny. Itt ilyen probléma nem volt, keményen markoltam a ciciket,
egyszer a jobbat, egyszer a balt. Kurva jó volt a tapintása!!

Véletlenül kicsúszott a faszom a meleg lyukból
-Eléveztél?-kérdezte Amira
-Nem. válaszoltam

Huncut módon le ellenőrizte a gumit, hogy valóban nem élveztem e el? Úgy tűnt a gumiban lévő friss gecim mennyisége nem utalt arra, hogy elélveztem volna. Nem lepődtem meg mert ,más alkalomal másik kurva is ellenőrizte már, hogy nem e fröcsögöt már ki a gecim?

Minden rendben talált , vissza rakta a lyukába a faszom, ránéztem a tévére, megint egy csaj énekelt. Kurva jó formás test volt előttem,férfi szemet gyönyörködtető látvány. Gyönyörű szép szabályosan kerek picsa. Szeretek hátulról baszni.

Felemeltem a kezeim a csajról, úgy basztam, hogy nem fogtam a picsáját. Kurva jó , és praktikus hátulról keményen verni a faszt a pinába. Tökéletes pozíció, mert könnyen a lehető leg mélyebbre lehet lökni a faszt. Leálltam a baszással , mert éreztem, hogy a gecim, el akar indulni a tökömből.

- Elélveztél?-kérdezte a csaj
- Nem csak leálltam- válaszoltam
- Hogy ne élvez el túl hamar.-mondta Amira

Kurva okos vagy.

A mozgás szünetében, újra a csöcseit markoltam , és mivel fel figyeltem rá, hogy egyáltalán nem zavarja a kemény markolás, egyre szorosabbra zártam a tenyerem. Gyakorlatilag keményen, de mivel csöcsökről van szó, természetesen nem durván élveztem a ciciket.

A baszásban volt egy rész, mikor kurvára felgyorsultam ,Amira is hallatta a hangját. Örültem, hogy nem fenyeget a veszély, hogy túl korán fröcsögök. Szabadon verhetem keményen , gyorsan. Kurva szar érzés, mikor csak lassan óvatosan lehet a párzó mozdulatokat végezni, mert ha rendesen baszunk már fröcsög is a geci.
A pár napja termelődő kan tejem, nem akart még fröcsögni , ennek kibaszottul örültem.

Kurva jó formás teste volt a csajnak, nem győzöm kihangsúlyozni, a kurvázó makktársaimnak akik szintén meg akarják majd baszni. Semmi súly felesleg nincs rajta, az tipikus, párduc testű kis formás mellű pina.Kurva jó filigrán testalkatú a csaj!

-Előröl szeretném befejezni- mondtam

Pozíciót váltotunk és már előtem is feküdt szét terpeszett lábakal, és kitágult lyukal.

Berakta a faszom. Rögtön éreztem,hogy így lényegesen inger szegényebb a pinája, szinte semmit nem éreztem, vernem is kellet gyorsan, hogy hajlandó legyen elindulni a gecim a tökömből. Azért annyira nem siettem, többször megálltam csöcs tapizásra, és mellbimbó szopásra,

A csaj egyáltalán nem nézett a szemeimbe. Kurva szép volt a hosszú gyönyörű fekete haja.

Vertem gyorsan, hogy elinduljon a gecim. Hiba próbáltam, elhelyezkedni a csajon, más szögből benyomni a faszom, nem éreztem többet. Keményen vertem. Próbáltam kicsit befeszíteni a lyukba a farkam. Véletlenül kicsúszott a faszom. Amira rögtön vissza akarta tenni.

Szerintem látta ,hogy átszellemült , a tekintetem. Gondolom épen elég gecit fröcsögtető férfit látott már.Így rajtam is felismerte, hogy köpködi a meleg tejet a faszom. Tudta jól, hogy milyen arcot vág egy férfi miközben fröcsög a meleg gecije.

-Elélveztél?-kérdezte
-Elélveztem- válaszoltam
-Sajnálom-mondta Amira


Jobb lett a volna a pinán belül elsülni, de így is tökéletes félórás alap baszás volt.

Adott törlő kendőt bőséggel, nedveset és szárazat is.

Meztelenül kísért a bejárati ajtóhoz, egy idős botra támaszkodó férfi akkor sétált el,mikor kiléptem a lakásból. Lehet, hogy látta Amira ,kurva jó formás csöcseit, és fazonra igazított pináját. A picsája is kibaszott jó formás!

Tökélestes filigrán test alkatú a kurva.
- Szép napot - mondta búcsúzás képen
- Szép napot - válaszoltam

És utoljára még egy pillantást vetetem a kellemes egy kezes nem bolti csöcseire és a fazonra igazított pinájára. Utoljára mert én egy pinát, csak egyszer baszok meg
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 9569 alkalommal olvasták kan szextörténetét és 145 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák