Szextörténetek Szexhírek

Fantáziám a szüzességem elvesztéséről

Writer little girl szextörténete
Sokszor írok novellákat, vagy csak úgy, így azt is leírtam, hogy képzelem el az elsőt. Vele. Bevallom elég fiatal vagyok (15), de azért nem vagyok prűd.Velem szemben ült. Egyikünk sem szólt semmit, csak bámultuk egymást. Hirtelen ötlettől vezérelve meztelen talpamat felvezettem lábszára mentén, egészen az ölébe.
Enyhén meglepte tettem, ahogy engem is. Miért csinálok ilyet? Fejembe szállt a pia. Ennem kellett volna, habár úgy terveztem, ma szétcsúszunk, de rendesen. Franc se tudta, hogy később ő is megjelenik!
Lábam újra felfedező útra indult, egyenesen büszkéségét célbavéve. Francba veletek, hormonok!
Nem állt szándékában leállítani - arcán széles mosollyal várta, mi fog kisülni ebből. Ügyetlenkedtem egy sort, de semmire se jutottam, így lábamat visszahúztam a párja mellé. Csalódott arcot vágott.
- Pedig már tényleg nagyon érdekelt mi lesz ebből. Nem hagyhatod így abba.
- De.. ügyetlen vagyok látod, nem mész velem semmire.
- Attól, hogy a lábaid ügyetlenek, a kezeid még nem feltétlenül azok. - pimasz mosoly terült el arcán. Ettől, ha lehet, még helyesebb volt. - Gyere utánam.
Felállt, s én némán követtem. Azt sulykolták belém a lányok, hogy kezdjek el élni, és csináljak olyan dolgokat, amiket megbánok majd másnap. Nem hiszem, hogy rögtön erre gondoltak.
Elkapta csuklómat, s némán vezetett végig a folyosón.
- Nem fog feltűnni, hogy eltűntünk?
- Nem hiszem. Ők se túl józanok már.
Benyitott egy szobába, majd miután bevezetett, kulcsra zárta az ajtót. Álltunk a szoba közepén, fél lépésre egymástól, és mélyen egymás szemébe néztünk. Gyönyörű kék íriszei elvették az eszem. Átszeltem a köztünk lévő távolságot, s ajkaimat akaratosan övéire tapasztottam.
Mégse lett olyan romantikus az első csókom, mint akartam. Igaz, az álompasit kaptam le, de azért na. Jónéhány ezrelék alkohol van mindkettőnk vérében, és épp olyan dolgokra készülünk, amiket nagyon-nagyon meg fogunk bánni holnap.
Mire észbekaptam, már pólóm alját gyűrte egyre feljebb, én pedig inge gombjaival szórakoztam - eközben ajkaink nem tudtak elválni egymástól. Mikor elfogyott a levegőnk, gyorsan lekapta rólam a pólót, én pedig letoltam kétoldalt válláról az inget.
Az ágyhoz húzott, s lassan leült a szélére, én pedig szétterpesztett térdei közé térdeltem. Rögvest övcsatja után nyúltam, amit hamar sikerült kikapcsolnom. Megemelte csípőjét, így farmerja is inge mellett landolt. Fekete boxerén már kezdődő dudort lehetett látni.
- Csináltál már ilyet? - hangja ellágyult, mikor lassan végigsimított arcomon.
- Még nem. De szeretném megpróbálni. - végigsimítottam combján, s közben nyakába csókoltam. Újra ajkaim után kapott, és hosszasan csókolta őket. Lomhán végigsimítottam a dudoron, mire halkan belenyögött a csókba. Később boxerét is lehúztam, így elémtárult férfiassága, félkemény állapotban.
- Még abbahagyhatjuk. - suttogta.
Nemet bólogattam, és végigsimítottam hosszú ívén. Megismételtem párszor, amitől egyre kemenyébb lett, valamint egyre merevebben állt.
- Azonnal szólj, ha rossz, amit csinálok.
- Ha csak meg nem harapsz, jó lesz bármit is csinálsz. - nevetett fel. Imádom nevetését.
Libabőrös lettem, mikor finoman kezembe fogtam. Megnedvesítettem ajkaim, s kényelmesen közrefogtam velük vöröslő makkját. Alig hallhatóan nyögött egyet, amolyan bátorításképp is.
Gyengéden megszívtam, mire ismét felnyögött.
- Folytasd... kérlek.. - hangja mélyebb volt a megszokottnál.
Felbátorodva folytattam, ezenfelül egyre többet vettem be belőle a számba. Végül már nagyjából a felét kényeztettem.
Egyre gyakrabban nyögött; ezek szerint tényleg nem lehetett olyan rossz, amit csináltam.
Később heréit is bevontam a kényeztetésbe - lágyan cirógattam őket. Már feküdt, továbbá szinte egész testében remegett, miközben nyögések tucatjai hagyták el tökéletesen ívelt ajkait.
- Azt a mocskos... mindjárt... - büszkesége megremegett ajkaim között, s orgazmusától torzul hangon kiáltotta a nevem. Miután orgazmusa alábbhagyott, felült, így férfiassága kicsúszott a számból.
- Nem muszáj lenyelned. Köpd ki nyugodtan.
Szám tele volt testmeleg nedvével. Nem kellett öklendeznem tőle, de túlzottan jó érzés sem volt.
Aprót bólintottam, majd a szobához tartozó fürdőbe siettem, és kiköptem. Miután minden nyomát eltűntettem - az ajkaimról is - visszatértem a fiúhoz.
A szoba közepén állt, és édes csókkal köszöntött.
- Elképesztő voltál. Ilyen jó még senkivel sem volt...
- Ezt most csak úgy mondod..
- Az összes tesóm életére esküszöm, tényleg így van. Viszont most én jövök. - arcán ismét pimasz vigyor játszott.
- Légy óvatos. Még szűz vagyok.
Bólintott, majd megcsókolt. Vigyázva az ágyra lökött, majd fölém hajolt. Ajkaink még mindig nem szakadtak el egymástól. Gyöngéden megemelt, és gyakorlott mozdulattal kikapcsolta a melltartóm, amit a többi ruhához dobott.
Elszakadt ajkaimtól, nyakamat kezdte csókolgatni, míg én hátát simogattam. Halvány szívásnyomokat hagyott végig a kulcscsontom ívén. Fürge - és enyémekhez hasonlóan hosszú - ujjai övemmel küzdöttek. Nem tartott sokáig, hogy a melltartóm sorsára jusson farmerom is. Újabb csókcsatát követően a csipkés fekete bugyi is lekerült rólam.
- Készen állsz? - édesen mosolygott.
- Sosem voltam készebb. - rámosolyogtam. Melegség járta át testem. Leírhatatlan mennyire szeretem ezt a fiút - kár, hogy holnapra ismét egy senki leszek számára.
Combjaim közé furakodott, és belsőcombomat kezdte elhalmozni apró puszikkal. Egyre beljebb haladt, s mikor puha ajkai csiklómra tapadtak, elégedetten felnyögtem.
Szívta, majd nyalta. Ez volt a taktikája, amivel az őrületbe kergetett. Nevét sikítva értem el az első orgazmusom. Ő jószívűen többet tervezett nekem mára.
Miután puha nyelve már járt bennem, most ujjai következtek. Szám elé tartotta mutató-, és középsőujját. Értettem a célzást - bőségesen benyálaztam a felkínált ujjakat, amiket pár pillanattal később magamban tudhattam. Persze először csak egyet, majd egyre többet. Nyögéseim zaja betöltötte a teret.
Hihetetlen volt, amit műveltünk.
Ismét nevét sikítva léptem át a gyönyör kapuit.
Ajkaihoz emelte nedvemmel borított ujjait, és filmbe illő érzékiséggel nyalta le őket.
- Folytassuk?
- Most már ne hagyjuk abba. Ha már kibeszélnek a suliban, legyen rendes témájuk.
- Még jó, hogy leérettségiztem. - nevetett fel. Apró csókot lehelt ajkaimra, majd leperdült az ágyról. Farmerja zsebében kutakodott, majd egy kis fémes fényű csomaggal kezében tért vissza.
- Szeretnéd te?
- Csak kinyitni. - még mindig ujjai közt tartotta, de egyik csücskét fogaim közé szorítottam, így feltéptük a csomagolást. Kivette az óvszert, és felgörgette ismét merev férfiasságára.
- Sajnálom, síkosító már nem fért a farzsebembe, így anélkül kell megoldanunk. Bár, szerintem elég nedves vagy.
Halványan elpirultam. Meg fog történni. Vele. Itt, és most.
Csókolozni kezdtünk, eközben apránként belémhatolt. Nem siette el, megvárta amíg megszokom méretét. Mikor legördült arcomon néhány könnycsepp, ő lecsókolta azokat, valamint szabadkozni kezdett, és biztosított arról, hogy nemsokára jobb lesz.
Amikor annyit magamba tudtam fogadni belőle, amivel kényelmesen el tud mozogni, finoman lökött egyet. Gyenge fájdalom hasított belém, de csókja rögtön felszántotta azt.
Ujjainkat összekulcsolta fejem mellett, miközben végig a szemembe nézett.
Hálával tartozom neki. Az első alkalmam nem holmi dugás volt, hanem szeretkezés - részemről még az érzések is biztosak voltak.
Kellemesen hosszú együttlétünk a csodálatos végkifejlethez közeledett.
- M..mindjárt.. - szinte egyszerre nyögtünk. Éreztem, ahogy megregem bennem, és az óvszerbe üríti örömnedvét. Ez engem is fellendített a csúcsra.
Verseny sikítottuk per kiabáltuk egymás nevét, és már az sem érdekelt mi lesz, ha lebukunk. Már a holnappal sem számoltam. A pillanatnak éltem.
Izzadt testünk összetapadt, és nem állt szándékunkban szétválasztani őket, legalább egy pár percig. Mikor légzésünk stabilizálódott, összeszedtünk néhány ruhadarabot: bugyit, boxert, és az inget, amit rámadott.
Mivel mindeketten ott szándékoztuk tölteni az éjszakát, összebújva elaludtunk ott helyben, abban a szobában.
Másnap szinte a kelő nappal ébredtünk. Alig aludtunk, mégis teljesen kipihentük magunkat.
Apró csókváltások közepette felöltöztünk, emellett rendbe szedtük magunkat, nameg a szobát is. Meglepett, hogy még mindig így közeledett hozzám.
- Nem vagy másnapos?
- Igazából alig ittam tegnap, szóval nem. És te?
- Hát én ezek szerint többet ittam, mint te. Picit fáj a fejem. - gyengéden megdörzsöltem halántékom.
- Józanon is engedted volna, hogy úgy hozzádérjek? - habozott egy kicsit, mielőtt feltette kérdését.
- Persze. - belepirultam a válaszba. - Szóval, te tényleg kívántál engem..? És nem csupán részeg voltál?
- Bármikor újra megtenném. Alkohol nélkül is.
Fülemhez hajolt, hogy belesuttoghasson:
- Teljes szívemből szeretlek...

Ha tetszett - vagy ha nem - mindenképpen oszd meg.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 8722 alkalommal olvasták Writer little girl szextörténetét és 43 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák