Szextörténetek Szexhírek

Vivien az iskola kurvája

monkey szextörténete
Egy nap mikor nevelőszüleim dolgoztak leléptünk Vivivel a suliból elmentünk hozzánk hogy kellemesen töltsük a napot az unalmas órák helyett. Akartuk egymást kellett egy nyugis hely a jó szexhez.A második óra után szóltam a csajnak mi lenne ha dobbantanánk és végre nyugodtan is dughatnánk egy jót kényelmesen, zavartalanul, ágyban. Azonnal fogta a táskáját lehúzta a fejem szájon csókolt. -Mehetünk Zolika a tiéd akarok lenni. Mire hazaértünk már nagyon be voltunk indulva gyorsan levetkőztünk. A szám is tátva maradt a látványtól. Már többször megbasztam, megszopattam de sosem láttam még meztelenül. Egy igazi csoda egy tökéletes szexbomba csaj állt előttem.Hosszú szőke haj, kék szemek, nagy feszes mellek kicsit fölfelé álló bimbók, csodálatos csípő,isteni combok, lábak, fantasztikus segg, keskeny, rövidre nyírt szőrcsík az ölén!
-Zolika vegyél levegőt nehogy most ájulj el nekem mikor megveszek érted! Csak baszni fogunk vagy nyalnál is egy kicsit?
-Meg akarom kóstolni a pinádat érezni akarom az illatát, ízét nyalnom kell mielőtt megduglak! Még nem csináltam ilyet de nagyon szeretném kipróbálni a srácok mondták hogy nagyon jó!

-Jól van édes pár perc és jövök csak rendbe rakom magam ma már ketten megbasztak! De nehogy kiverd sietek!
Így is történt hamar visszajött és hanyatt fekve két kézzel nyomta a fejem a combjai közé.-Nyaljad...nyaljad...jaj csodálatos...még...még...isteni...óóóó....most már gyere belém...kell a faszod....basszunk...kívánlak...verd belém azt a nagy kemény farkadat....megőrülök...kell...aaaahhh...igen...íííígy....íííígy...te...te...őrült...basszál nagyon...óóóóhhh...jaj...ez kell.....lökjed...mozogj...markolászd a melleimet...szopjad....harapdáld a bimbóimat...járasd meg bennem jól a bunkódat....istenem de jó vagy...te vagy a legjobb....óóóhh...te drága...nagyfaszú hím...!
Nagyon keményen basztam a kurvát sikongatott, vergődött, vonaglott alattam karmolta a hátam szorongatott a combjaival végül hatalmasat élveztünk szinte egyszerre.
Lezuhantam mellé az ágyra mindketten lihegtünk, kapkodtuk a levegőt.
-Úristen Zoli ez nem lehet igaz! Akkorát élveztem mint még soha senkivel pedig nagyon sokan használnak vágyaik kielégítésére aminek nem tudok ellenállni! Az a helyzet hogy nimfomán vagyok nagyon gyakran és sokat kell basznom, élveznem ezért van hogy az órák közti szüneteket gyors kettyintésekkel töltöm mindig valakivel.
-Vivi te nagy kurva vagy mikor kezdted?
-Még elsősök voltunk buli volt a suliban piáltunk is és három srác rámszállt, táncoltunk, körbevettek, fogdostak, mocskos szavakat mondtak aztán fölvittek az emeletre az egyik tanterembe. Elég kábult voltam de éreztem hogy fölemelnek ráfektetnek egy padra és már húzták is le a bugyimat. Megijedtem de gyönge voltam nem tudtam megvédeni magam három fiúval szemben ketten lefogtak a harmadik pedig belém nyomta a faszát és baszni kezdte a szűz pinámat. Fájt de csak sikoltozni tudtam amit rajtuk kívül nem hallott senki. Utána jött a következő szerencsére ennek sem volt túl nagy nem is bírta sokáig de már nem is volt annyira rossz. A harmadik is nekilátott és már szinte élveztem ami történik közben még öntöttek belém egy kis piát így végleg megadtam magam. A kör újra kezdődött megint megbasztak mind a hárman aztán közölték hogy tartsam a számat és nagyon jó kurva vagyok. Hát így kezdődött, később rászoktam a szopásra is és már ilyen is maradok egy faszrajongó, geciimádó, fehérmájú kurva az iskola ringyója.
Míg hallgattam és bámultam a bomba testét megint fölállt a faszom amit persze észrevett és mohón rávetette magát. Nyalta, falta, szopta közben simogatta a tökeimet azt hittem elájulok csodálatosan csinálta.
-Jaaj...óóóóhhh...Vivi megőrülök....húúúúúhhh.....de jó vagy....istenien szopsz te ribanc....mééég...mééég....aaahhh...te szuper kurva...teee csináááld....ohohohoh...nem sokáig bírom.....uuuuhhh.....élvezeeek.....ááááhhh...te...dög....te mindenki ribanca...óóóóhhh...mooooost...jaj....a...szádba...igeeeen.....óóóóóáááááhhhh.....!Még lankadtan is szopta egy kicsit kiszívta az utolsó cseppeket is és leengedte a torkán.-Jaj Zoli még ilyen sok volt benned? Ha akarod ezt még csinálhatjuk de már nem baszunk mert bármilyen kurva is vagyok veled egy menet is elég baromi nagy faszod van. Félelmetes de egyben izgató is tudod használni rendesen ahogy kell.
-Áruld már el te ribanc hogy javultak föl a jegyeid néhány tantárgyból hiszen nem voltál és most sem vagy egy lángész!
-Hahaha....kisfiú gondolod a tanárok nem szeretnek baszni, szopatni? Őket izgatja csak igazán a fiatal csajok teste belőlem meg aztán elég sokat látni minden nap a miniszoknya és a mély kivágású póló miatt. Ezt használtam ki náluk láttam hogy gúvad a szemük, csorgatják a nyálukat így nem volt nehéz dolgom. A seggemet pl. a földrajztanár avatta föl azóta ha az üres papírt adom be mikor felmérőt írunk kapásból négyes ha ráírom a nevem is már ötös.
-Na amit te hordasz Vivien az nem miniszoknya hanem sokkoló sokszor be is indul a padok alatt a zsebhoki mikor kihívnak felelni, vagy a táblára kell írnod. Látom ahogy a kezek becsúsznak a zsebekbe és lassan vagy gyorsan mozognak pár percig. Végül is megértem amit mondtál hogy a vén kanok rádizgulnak és fölturbózzák a jegyeidet egy-egy jó élvezésért de angolból is sokkal jobbak az osztályzataid mióta a friss diplomás fiatal pina vette át az órákat.
-Jaj Zoli kefélsz, szopatsz mint egy felnőtt és még mindig gyerek vagy. Azt is így értem el és még csak nem is én kezdtem. Mikor meglátta a jegyeimet azonnal korrepetálásra ítélt. El is mentem hozzá 10 perc múlva már az ágyon voltunk meztelenül azt sem tudtam hirtelen mi történik csak azt éreztem hogy nagyon jó. Csókolgatott, simogatott aztán ami utána jött az angol nyelvhez semmi köze nem volt annál több a franciához. Széthúzta a puncim néhányszor megpuszilta aztán rám nézett.
-Most kinyallak te gyönyörű kis kurva nagyon kívánlak minden kell ami a csodás pinádból folyik, szivárog, csöpög. Ki is nyalt istenien utána én is őt végül leszbikus módon megbaszott. Igen Zolika rossz hírem van ne is hegyezzétek rá a faszotokat a csaj kimondottan a nőket szereti abszolut leszbi. A főiskolán lefeküdt ugyan néhány pasival de nem hozta meg számára egyik sem az áhított élményt. Ám egyszer éjszaka valaki mellé bújt az ágyba gyöngéden megcsókolta, cirógatta a bimbóit majd a combjai közé nyúlt. Az egyik szobatársnője volt aki maszti helyett őt választotta. Ettől elöntötte a testét a forróság a vágy és életében először élte át azt a gyönyört amire mindig vágyott de a pasiktól soha nem kapta meg. Így kötött ki a nők mellett és én annyira jó vagyok neki hogy egyszer órán a szemetek előtt elégítette ki magát úgy hogy senki nem vette észre miközben csak engem nézett. Szépen adta le az anyagot közben fölállt mert már nem bírt magával miattam és a tanári asztal sarkához nyomta a csiklóját és óvatos észrevehetetlen mozgással dörzsölődött hozzá. Óriási önuralommal élvezett el senki nem vette észre csak ő érezte hogy óra után bugyit kell cserélnie mert átázott ami rajta volt.
-Ó Vivi nézd megint kemény kibaszottul fölizgatott amiket mondtál segíts rajtam ne én verjem ki ha már itt van az iskola legnagyobb kurvája. Leszopsz?
-Na fiúka nimfománia ide álló fasz oda ezúttal nemet mondok. Nem szoplak le: BASZD MEG A SZÁMAT NYOMD A TORKOMIG ÉS ÉN LENYELEM AZ ÖSSZES GECIDET AMIT ÁTSPRICCELSZ AZ ETETŐMBE!
Úgy is történt minden ahogy mondta fogtam a fejét mozgattam a faszom a szájában- ő magához nyúlt ahogy az előző szopásnál is tette- néhányszor a torkába toltam a makkomat és egy hatalmas ordítás kíséretében másodszor is teleélveztem az iskola bomba ringyója száját!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 18955 alkalommal olvasták monkey szextörténetét és 63 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák