Szextörténetek Szexhírek

Első meleg maszti kalandom

kivancsi22 szextörténete
A barátomat rajtakaptam maszti közben, utána én vertem magamnak úgy hogy meglássa. Onnantól együtt csináltuk.A legjobb barátommal eggyütt nöttünk fel. Sokat aludtunk egymásnál,de főleg náluk mert a szülei gyakran mentek el napokra. Az egyik ilyen alkalommal mikor ketten voltunk náluk egész hétvégén,a cimborám elment fürödni. Akkor még nem volt okostelefonunk tabletünk,internetünk. Csak szex ujságunk volt.

Bevitte magával a pár darab szexlapot. szinte biztos voltam benne hogy kiveri a farkát a kádban az ujságokra.

Vártam egy kis ideig majd hirtelen rányitottam,álló fasszal feküdt a kádban vörösödő arcal.A kezét gyorsan elkapta a farkától de eggyértelmű volt hogy mit csinált.

Elnézést kértem és mondtam, hogy csak egy ujságot szeretnék elkérni.Odaadta mindet, nagyon zavarba volt még mindig állt a farka.Ezelött sose hoztuk szóba a masztizást.

Kimentem a fürdőből és a nappaliba gyorsan meztelenre vetkőztem,elkezdtem verni a farkam.Alig elkezdtem nyilt a fürdőajtó és bejött egy törölközővel a derekán.Egy pillanatra megált a kezem vártam hogyan fog reagálni.

Megkérdezte elveheti e az eggyik ujságot, majd leült velem szemde a kanapéra.Elkezdte lapozgatmi a szexlapot. Én a fotelba ültem,haverom még kicsit zavartan nézegette az ujságot.

Fogtam magam és a két lábamat szétraktam a fotel két karjára,és igy nagy terpeszben vertem tovább a farkam. Ő levette a törölközőt és szintén elkezdte verni magának.Hamar elélveztünk mind a ketten.Felöltöztünk és ment a nap tovább. Este betett egy szexfilmet és levetközött meztelenre majd verni kezdte. Én is csatlakoztam,ezentúl napi szintem matyiztunk egymás elött.Késöbb tovább léptünk,de ez egy másik történet. Ja és ez nem fantázia.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 9223 alkalommal olvasták kivancsi22 szextörténetét és 40 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák