Szextörténetek Szexhírek

Szex és gyengédség

Milla szextörténete
Sziasztok! Ez lenne az első történetem itt :) Később még írni fogok masztizásaimről,és egyéb izgalmas történetet is elmesélek nektek! ;)A sötét szobát,hangos lihegésünk járja be. Lassan kezdi végig csókolni a nyakamat,majd bejárja a vállam vonalát,illetve a kulcs csontomat. Mellkasom egyre erősebben emelkedik a kéjes érzéstől. A hatalmas tenyér belemarkol a fenekembe,hangos sóhaj hagyja el ajkaimat. Fekete rövidnadrágomtól gyorsan megszabadít és maga felé fordít.

A sötétben is látszó vágytól csillogó szemeibe nézek. Pimasz mosolyra húzza a száját és vad csókolozásba kezdünk. Merevedését egyre inkább hozzám nyomja,ezzel mégjobban feltüzelve vágyaimat. Kezeimet ráhelyezem férfiasságára és simogatni kezdem. Halk morgással jutalmazza cselekedetemet.

Felkap engem és átsétálunk az ágyhoz. Lovaglóülésben elhelyezkedek rajta,és gyengéd ringatózásba kezdek. Leveszem a polómat,ezzel felfedve fekete melltartómat. Melleimet kezdi el kényesztetni,majd leis veszi az anyagot. Mellbimbóim vágytól duzzadtak. Apró puszikat nyomok testére,majd a v-vonalon végig húzom a nyelvemet. Lekapom a boxerét,és a számba veszem férfiasságát.

Makkját kényesztetem amikor be is kapom majdnem teljes hosszát. Teste kissé megrándul. Gyorsan kezdem el szopni. Magához húz és leveszi rólam a nadrágot a bugyival együtt. Haja csikizi combomat amikor is csiklómat kezdi el kényesztetni. Hosszú ujjait belém vezeti és gyors pumpálásba kezd. Halk nyögésekre kényszerít engem. "Kérlek" szó szakad fel belőlem,minnél hamarabb érezni akarom magamban. Fenekemet odatartva vezeti be magát. Hangos nyögés tör fel belőlem. Nagy pénisze fürgén mozog bennem. Gyors mozdulataitól hamar a gyönyör kapuiban érzem magam. Egy sikoly kíséretében élvezek el. Pár pumpálás után ő is így tesz. Spermája tölti be hüvelyemet. Izzadt testünk összetapad és kimerülten terülünk el az ágyon.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 6723 alkalommal olvasták Milla szextörténetét és 26 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák