Szextörténetek Szexhírek

A menyasszonyom felcsatolhatóval lepett meg

Zalán szextörténete
A menyasszonyom kezét nyáron kértem meg. Ő pedig engem, hogy a sok anál szex után ő had tegye magáévá az ánuszomat. Belementem.Viola nagyon rámenős vörös gyönyörűség kerek mellekkel és kislány fenékkel. Mindig ott égett benne a perverzitás. Imádom ahogyan kipirul kefélés közben, és azt is ahogy elélvez anál szex közben. Mindegy hova teszem be, csak benne legyek. Elnyeli a farkam mindhárom nyílása. Bárhol, bármikor hajlandó leszopni, vagy beleülni. Egy szóval álmaim nője.

A lánykérés négyszemközt zajlott és persze igent mondott egy feltétellel. Szeretné, ha ezentúl ő is megismertethetne az anál szex örömeivel és belém hatolhatna. Néha-néha. Elsőre persze ellenkeztem, de aztán kérlelésképpen leszopott alaposan, úgyhogy belementem. Így lett egy menyasszonyom, meg egy érdekes szexuális életem.

Eleinte csak nyalogatta az ánuszomat és bő vazelinnel meg körömvirág krémmel ujjazgatott. Ettől csak ő izgult fel, így mindig szopásra fogtam a száját közben. A kettő együtt nagyon jó volt. Elég hamar elmentem. Viola meg csak nyelte a spermát mosolyogva, miközben már fél kézfeje bennem volt. Amikor a torkán lecsorgott a forró spermám általában ő is elment. Ilyenkor adott egy csókot az ánuszomra még, és elment fürdeni.

Nagyjából az ötödik alkalom kicsit más volt. Egy céges buliban többet ittunk a kelleténél, és már a házban a liftben dugtunk egy jót. Amikor hazaértünk én már az ágyat kerestem, de ő nem hagyott. Még nem élte ki magát. Letépte rólam a ruhát és az ágyra lökött. Majd hasra fordított és masszírozni kezdett a körömvirág krémmel.

Amikor a seggem következett masszírozta az ánuszomat és egyre inkább be-becsusszant az ujja. Egész kellemes volt. Aztán kettő, majd három ujja csúszkált. Imádom a körömvirág illatát. Nyugtató hatása van. Ő pedig tetőtől talpig bekent vele. Majd jött a testével masszírozás. Egészen belefeledkeztem, amikor éreztem, hogy valami megakad a segglyukamban. Valami kemény izé. Azt súgta, hogy nem fog fájni. És mivel el voltam lazulva a hegyét könnyen becsúsztatta. Közben kellemesen nyomkodta a farpofáimat, illetve előrenyúlt a farkamhoz, ami addigra állt, mint a cövek.

A behatolás nem volt kellemetlen. De egy idő után úgy éreztem, mintha egy méteres valami lenne bennem. Hátra fordultam és épp kihúzta a fekete felcsatolható farkat. Kb fél méter hosszú volt és vagy 10 centi az átmérője. El sem hittem, hogy ekkora faszt tol belém. Mint egy fekete faszi szerszáma. Ekkor hátrafordított és nyakába vette a lábam, majd majdnem tövig benyomta a farkat. Csípője ütemesen ringott előre-hátra. Kezébe vette a farkam és verni kezdte.

Ezután lecsatolta magáról úgy, hogy bennem maradt és fordítottan rám szíjazta nehogy kicsússzon. A farok belső nyomásától úgy állt a farkam, mint azelőtt soha. Viola szemügyre vette, hogy jól áll-e, majd a farok mellett benyomta még két ujját a fenekembe. Ettől el is ment és összespriccelte az ágyat. Ekkor már mindegy volt, mert úsztunk a nedvekben és a krémben.

Nagyon nedves puncival beleült a farkamba, majd gondolt egyet és átrakta a fenekébe. Lovagolt egy kicsit és megszánt. Lepattant róla és azonnal szopni kezdte, miközben a műfarkat egyre jobban nyomta be hátulról. Nem bírtam tovább. Elmentem. Majdnem el is ájultam.

Ekkor felállt és mosolyogva azt mondta, hogy ekkora faszt még ő sem bírna el. Minden tisztelete az enyém. Legközelebb szerez egy mérettel még nagyobbat. Ezentúl aztán rendszeresen megdugott a menyasszonyom.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 9503 alkalommal olvasták Zalán szextörténetét és 46 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák