Szextörténetek Szexhírek

Zoli beszámolója

monkey szextörténete
Miután Timea elutazott két nap múlva Ági néni megint a szobájába hívott hogy nincs-e kedvem mondani valamit például a hétvégéről mit csináltam jól éreztem-e magam történt-e valami különleges?Leültem mellé az ágyra és csak annyit mondtam hogy nem történt semmi jól
éreztem magam de mindig is így van.
-Zolika ezt nem hiszem akkor nem mondta volna a nővérem hogy irigyel és nagyon tehetséges fiú vagy. Csak nem rosszalkodtatok?
-Nem tényleg nem volt semmi-de éreztem hogy elvörösödtem.
-Kisfiam én ajánlottalak neki és nem úgy ismerem hogy ezt kihagyná.Nos?
-Na jó este lefeküdtem és Timire gondolva elkezdtem verni mikor váratlanul nyílt az ajtó és bejött a szobámba. Az ágy mellett gyorsan levetkőzött, bebújt mellém és azonnal szopni kezdett.Azt mondta szeretné ha megbasznám de nyaljak előtte egy kicsit mert azt nagyon szereti. Én elkezdtem és nem bírtam abbahagyni annyira jó volt addig csináltam hogy elélvezett. Akkor azt mondta én sem maradhatok így ezért újra bekapta a faszom és addig szopta míg a szájába élveztem és le is nyelte.
-Itt maradok éjszakára ha megint föláll ébressz fel mert valóban azt akarom hogy megbassz!
Hátat fordított én hozzábújtam és átöleltem. Nemsokára elaludt de én nem tudtam. Nagyon izgató volt ahogy a csupasz feneke az ágyékomba simult hozzányomódva a farkamhoz, lassan mozogni kezdtem és éreztem hogy kezd lassan merevedni a férfiasságom. Kis idő múlva fölébredt lassan a hátára fordult. -Áll a faszod édes jaj de jó gyere dugjál meg. Istenien nyalsz most azt akarom érezni hogy tud megbaszni egy 17 éves fiú egy 40-es érett, tapasztalt nőt aki ráadásul ki van éhezve!
Ráfeküdtem és belöktem a dákóm a lucskos de meglepően szoros pinájába.Felnyögött és azonnal leállított.
-Jaj ne mozogj édes mindjárt csináljuk bár jó nedves vagyok még nem elég tág. Baromi faszod van te fiú várj egy kicsit míg ernyednek a hüvely izmaim és fölveszem a méretedet.
Nem mozogtam de fogdostam, szoptam nagyra nőtt melleit, szívtam a bimbókat ahogy Ági néninek is szoktam. Nemsokára éreztem hogy beindul a csípője így elkezdtem a dugattyúzást egyenletes ritmusban minden sietség nélkül hogy minél tovább tartson. Nem féltem hogy gyorsan végzek hiszen egyszer már elélveztem tudtam hogy tovább fogom bírni.
-Jaj Zolikám ez fantasztikus...járasd meg jól bennem teljes hosszában ezt a pompás kéjrudat a hegyétől a tövéig. -Aaaahhh....jaaaaj...mééég....akarom...basszál...basszál...mmmmhhh....de..jóóóó..-micsoda....fasz...soha nem járt még bennem ekkora....de megnézném néhány év múlva megint....jó vagy édesem.....óóóóóóhhh....nagyon jóóóó....csupa lucsok vagyok....verd belém erősebben....ííígy....íííígy....áááááhhhh....te drága.....úristen....rögtön...elélvezek....nem lehet igaz!
Gyorsítottunk a tempón már az egész teste mozgott én simogattam, marcangoltam mindenét ahová elért a kezem nagyon élveztem ami történik és éreztem hogy nemsokára kész vagyok. -Ó Timi néni nagyon jó, imádok baszni nagyot fogok élvezni!
-Ne magázz most te kis buta hiszen baszunk, kefélünk. Tegezz az ágyban te édes mikor belémvered a faszod! Érzem hogy élvezni fogok te drága te is lődd belém a gecidet jó mélyre nyomd mikor élvezel!
Néhány kemény öklelés után hirtelen a hajamba markolt és eszeveszetten csókolózni kezdtünk mélyen egymás szájába dugtuk a nyelvünket nagyokat nyögtünk miközben több adagban spricceltem bele a gecimet.
Így maradtunk egy ideig nem tudtam leszállni róla úgy éreztem a gecivel együtt minden erőmet is kifejte a pinájával, zihálva kapkodtuk a levegőt végül lefordultam róla.
-Csodálatosan megbasztál, kielégítettél szivem ne haragudj a vad csókért de nem akartam fölverni az egész házat az orgazmusommal.
Ezúttal szembe fordultunk egymással úgy aludtunk el az egyik mellét a számba is adta.
Hajnal felé ara ébredtem hogy egy kéz markolja a faszomat és finoman húzogatja rajta a bőrt amitől gyorsan merevedésem lett.
-Zolikám most hátulról akarom hogy belémverd szeretem seggbe is de ne haragudj ebben nem lesz részed azt nem bírnám ki ekkora ágyúval. De a pinám megint a tiéd már könnyebben belém tudsz jönni hiszen kitágítottál és jó sok geci jött belőled ettől már tocsog a szőrösöm.
A félhomályban is jól láttam az izgatóan gömbölyű, hófehér húsos seggét a derekát fogva fölnyomtam neki tövig a meleg pinájába és nagy élvezettel láttam neki a baszásnak.
-Bocsánat Ági néni ki kell mennem.
Azonnal a fürdőszobába siettem mert éreztem hogy nadrágom egyre szűkebb elől nevelőanyámból is elég sokat láttam így ki kellett vernem ami nem tartott tovább egy hosszabb pisilésnél.
Visszamentem és láttam hogy Ági néni combjai kissé széjjelebb nyíltak és egyik kezét közéjük csúsztatta a szeme csillogott és néha fölsóhajtott.
-Folytasd nagyon érdekes és egyre izgalmasabb amit mesélsz!
-Néha egészen a hátára simultam fogdostam a melleit, combjait simogattam a szeméremdombját, csiklóját. Lassan felgyorsult a tempó éreztem hogy hamarosan mindketten élvezni fogunk ami be is következett most a párnába fúrta az arcát hogy elfojtsa a gyönyör feltörő hangjait. Eldőltünk az ágyon a faszom benne maradt így aludtunk el.
Ekkor mostohaanyám fölállt az ágyról félcombig érő pólójából kibújva megszólalt.
-Jaj Zolikám nem bírom tovább, nagyon fölizgattál gyere segíts rajtam hatolj belém elégíts ki nagyon kell a faszod! Basszál, dugjál, szeress tegyél boldoggá nagyon akarom!
A hátára fekve széttárta combjait így kínálva föl csodálatos tüzes pináját az őrületesen merev farkamnak. Azonnal birtokba vettem szentélyét az egész testét, egyetlen porcikáját sem hagytam ki a kényeztetésből hosszan szeretkeztünk és teljesen egyszerre értünk a csúcsra amit sikoltások és az én hangos nyögéseim fűszereztek.
-Köszönöm kisfiam nem csalódtam benned megint isteni voltál! Nem csoda hogy a nővérem nagyon elégedett volt veled. Soha nem vetette meg a jót de azért nem gondoltam hogy ekkora kurva. Szopja a faszt, nyeli a gecit és még a seggét is kúrhatják remélem nem baj hogy én ezeket képtelen vagyok megtenni?
-Persze hogy nem! Szerintem Ági néni a legcsodálatosabb nő a világon.
Ezután bevonultam a szobámba a második éjszaka történetét már nem meséltem el csak egy hét múlva ami szintén nem hagyta hidegen a gyönyörű, izgató, kívánatos nevelőanyámat.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 10429 alkalommal olvasták monkey szextörténetét és 40 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák