Szextörténetek Szexhírek

Tánctanárommal a tükör előtt (anál)

loverstecca szextörténete
Imádtam mindig is a táncot. Soha sem hittem volna, hogy épp a tanárom fogja megadni azt az élvezetet amit már rég óta vártam.Márciusi szép napon megyek táncra, mint minden szerdán. Átöltöztem a szokásos cuccokba, a picsagatya, sportmelltartó és a cipő. Az öltözőben nem beszéltem senkivel, mivel mind utálnak, hiszen én vagyok a tanárom kedvence.

Mikor felálltunk a tükör elé, észrevettem, hogy a tanárom, ez esetben legyen Tom, bámul engem. Szinte már megszokott volt, Úgyhogy rákacsintottam. Ilyenkor jönnek Z irigykedő pillantások meg ilyesmik.

Aztán jött a páros tánc. Tudni kell, hogy egyenlően vagyunk srácok csajok, de ma nem volt Pet, így Tom velem táncolt. Imádom ezt a táncot, mert nagyon jó simulós. Ekkor éreztem meg a seggemnél a faszát. Rendesen kemény volt és nagyon felizgultam rá. Aztán megforgatott, immár puncimhoz nyomta merevedését. Soha sem hittem volna, hogy Ennyire élvezem majd a táncot.

"Lili, ha a többiek elmentek beszélnem kell veled, hogy hogyan is folytatnád a táncot!" Szólt nekem.

"De Toooom! Én két évvel több ideje járok ide!" Nyavalygott Evelyn, aki a főribanc itt és meg akarja szerezni Tomot. Mit ne mondjak megértem! Tom 195 cm magas, kidolgozott teste van, erekciója hatalmas farkáról tanúskodik és basszus! A segge! Olyan szexi segge van, hogy olvadni lehet tőle.

"Evelyn, te közel sem vagy olyan tehetséges mint Lili." Mondta Lyn szemébe, majd kirohant. Természetesen mindeki követte.

Odahívott magához, de a helyett, hogy bármit is mondott volna magához húzott.

"Baby, már régen beindítottál" suttogja, majd belemarkolt a fenekembe. E közben belecsúszott az a kis gatya a fenekembe, így látható volt az egész. Főleg, hogy a tükör előtt voltunk. "Zárd be az ajtót! Kulcsra!" Mondta. Úgy tettem, de nem hogy kihúztam volna a gatyát a seggemből, kicsit rá is ringattam. Halk nyögést hallottam. Becsuktam az ajtót majd visszamentem, ahol Tom már csak egy szál Kelvin Klein alsógatyában várt.

"Benne lennél egy kisadós kis szexbe?" Kérdezte fuul erotikusan.

"Mi az hogy!" Alig mondtam ki, máris rátapadt a számra. Vadul ostromolt, nem kímélt, én pedig hagytam neki.

Lassan lerúgtam a cipőm. Tomnak sem kellett több, ahogy elváltunk lehámozta rólam a sportmelltartót. Melleim kezeibe vette és úgy kényeztetett. Először csak gyengén nyalta majd később erősebben rá is harapott. Apró vagy olykor nagyobb nyögéssel díjaztam cselekedeteit.
Lejjebb haladt, majd egy rántással lehúzta rólam a tangám és a gatyát. Letérdelt, széttaszította combjaim és belenyalt a puncimba. Lábaim egyből megremegtek. De ez még csak a kezdet volt. Még néhányszor belémnyalt, majd a csuklómra cuppant rá. Szívta kegyetlenül miközben egyből két ujját dugta fel nekem. Meglepődtem. De aztán egyből visszatértem a valóságba, ahol épp az élvezeteket hajszolta Tom. Éreztem, hogy pillanatokon belül Elmegyek, ezért Tom fejét jobban a pinámba nyomtam. Meg is éltem a csúcspontot. Lerogytam a Földre mesztelenül.

"Most te jössz" kifújtam magam, majd feltérdeltem. Végignyaltam makkján majd bekaptam az egészet. Szívni kezdtem majd gyorsítottam a tempón miközben fel le húzogattam a kezem faszán. Másik kezemmel a golyóit markolásztam. Kiengedett hajam a csuklójára tekerte, majd a farkát a torkomig nyomta ezzel jelezve, hogy elmegy. Ekkor rászorítottam a golyóira és a pénisze tövére is. Öblös nyögéssel ment el.

Még mindig a hajamnál fogva, talpra húzott. Bevallom kicsit fájt a fejem tőle. Ekkor elenegdte a hajam és a tükörnek döntött. Melleim nekinyomódtak a tükörnek és megláttam a saját arcképem. Fuh. Ekkor megéreztem a bejáratomnál méretes hímvesszejét.

"Készülj kis pina! Most Tom bácsi nagyon szétbasz." Mondta a pinámnak. A piszkos szavaktól mindig kurvára beindulok. Kicsit mocorogtam, hogy Jöjjön belém. Meg is tette. Egy határozott erős mozdulattal belém hatolt. Teljes erejével lökött és minden egyes alkalommal egy kicsit eljöttem a tükörtől és a melleim mindig nekicsapódtak a hideg felületnek.Aztán azt vettem észre, hogy egy ujját a seggembe dugta. Majd mégegyet. Már majdnem elélveztem, mikor hirtelen kihúzta hüvelyemből a farkát és rekord sebességgel a fenekmbe tolta. Nagyon meglepődtem egyrészt a fájdalomtól, másrészt a kéjhullámtól ami akkor rámtört. Lerogytam négykézlábra ám ez nem tudta megakadályozni azt, hogy Tom tovább kúrja a seggem.
Két perc múlva visszhangzott a terem a nyögéseinktől és a sikításomtól amit akkor produkáltam mikor elélveztem. Mind a két lyukamból folyt a geci.

Ezután jó pár alkalommal találkoztunk és durvább verziókat is kipróbáltunk. Nem hittem volna, hogy 18 évesen egy 28 éves pasival szexeljek majdnem napi szinten.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 11562 alkalommal olvasták loverstecca szextörténetét és 48 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák