Szextörténetek Szexhírek

Zoli gyermekkora

monkey szextörténete
Ezt a történetet más nevében írom akinek egy zaklatásokkal megalázásokkal de némi jóval is teli élete már rendben van kint van a gödörből ezek pedig fájó vagy kevésbé fájó emlékek.Egy vidéki kisvárosban éltem nudista szüleimmel ahol a meztelenség nem volt tabu otthon a lakásban sem így naponta láthattam apám szőrös, combjait verdeső faszát, lúdtojásnyi tökeit, anyám finoman telt testét, ringó melleit, gömbölyű seggét, esőerdőhöz hasonlítható dzsungelét!
12 éves voltam éppen fürdetett különösen ügyelve a fütyi tisztaságára ami a kellemes simogatástól bizony legnagyobb szégyenemre kemény lett. Anya mosolygott-pár év és kinövi apádét-kijelentéssel magamra hagyott! Akkor még nem tudtam mit tegyek ám segítségemre sietett apu ami életem legmegdöbbentőbb látványa volt! Hallottam már sőt láttam is őket ügyködés közben de ezt az őrületes buzogányt így még soha!
-Ne ijedj meg, hallottam anyától hogy gond van segíteni jöttem de csak úgy tudok ha megmutatom mit kell ilyenkor tenni! Ezzel megragadta és húzgálni kezdte az irdatlan cölöpöt és nekem is ezt kellett tennem a fütyimmel! Míg én zavartan , szégyenlősen szerencsétlenkedtem apa hangos nyögések között mellbe lőtt valami fehér, kocsonyás meleg anyaggal ami elemi erővel spriccelt ki a fasza végén lévő, kitáguló nyílásból!
Elnézést kért és otthagyott. Ekkor kezdtem sejteni mi az oka minden este anya hangos nyögéseinek, sóhajtozásának amiknek rendszeresen tanúja voltam mivel az ajtókat soha nem zártuk.
Egy idő után változott a helyzet kevesebbet törődtek velem annál inkább az itallal és ennek(is) a hatására egymással méghozzá bárhol, bármikor az sem érdekelte őket hogy ott vagyok.
Egyik alkalommal az asztalnál ültünk(ők benyomva) mikor apám hirtelen fölugrott anyámat is magával rántva felsőtestét az asztalra nyomta és irgalmatlanul baszni kezdte hátulról a sikítozó, tiltakozó menekülni próbáló de arra képtelen nőt!
Megragadta a karomat-így kell ezt fiam, figyelj és tanulj mit kell csinálnod egy ilyen kurvával akkor is ha nem akarja-és végig kellett néznem a brutális üzekedésüket amit később már anya is élvezni kezdett!
Ettől kezdve rengeteget láttam őket a ház minden pontján összegabalyodva mocskos szavak kiséretében baszni! Számtalan példa volt arra is hogy anyám gondolt egyet leguggolt és őrült mohósággal tömte szájába a hatalmas faszt a zacskót markolászta másik kezével a combjai között matatott és soha nem láttam hogy kiköpte volna apám gecijét! Volt hogy a gigantikus faszt a nagy feszes mellei között kényeztette és boldog mosollyal nyugtázta amikor az arcára, nyakára, emlőire fröccsent a sűrű trutymó!
FOLYT. KÖV.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 14615 alkalommal olvasták monkey szextörténetét és 76 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák