Szextörténetek Szexhírek

Szopatás a cég konyhájában

bi srác szextörténete
Kis kolléganővel régóta szemeztem és egyik nap a cégnél a konyhában sikerült alaposan leszopatnom ebédszünetben.A cégnél általában délben mindenki elszéled haza vagy kajálni valahova. Van egy kis szőke muff, a Szilvi, aki ilyenkor állandóan a konyhában molyol a cuccaival. Hoz magának ebédet, ilyesmi.

Szóval Szilvike szöszi kis butuska csaj, aki okosnak képzeli magát. Épp nincs pasija és szemmel láthatólag állandóan a farkamat méregeti beszélgetés közben. Már párszor támadt olyan ötletem, hogy ráverem a kajájára és végignézem, ahogy megeszi, miközben beszélgetek vele. Lehet, hogy bevállalná.

Minap megint kivágott felsőben jött meg cicanadrágban, amitől amúgy is begerjedek. Hát még az ő mellei. Amikor lehajolt a köldökéig beláttam. Ezen aztán poénkodtam is, amitől még rátett egy lapáttal. Úgy állt a farkam, mint a cövek. Ő meg csak hajolgatott a konyhában. Hol arcával felém, hol a seggével.

Amikor már kezdett közel táncolgatni a feneke és a farkamhoz nyomta, akkor rácsaptam egy csattanósat a fenekére. Nevetni kezdett. Megint elkezdte nyomni a fenekét, erre alányúltam. Átnedvesedett a nadrágja és forrón omlott a tenyerembe a puncija.

Teljesen megfeledkeztem arról, hogy csekkoljam vannak-e még a cégnél. Így csak belöktem a konyhaajtót és ráfordítottam a kulcsot. Erre Szilvike megkérdezte, hogy akkor most rabság-e, mire én lenyomtam térdre, és komoly arccal azt mondtam, hogy akkor mehet ki innen, ha bő nyállal leszopott.

Igazi szőke nő. Szó nélkül markolászni kezdte a kemény faszomat. Majd elővettem és pofon vágtam vele. Majd amikor felnézett az arcába nyomtam a végét. Rábukott és szopni kezdte. A nyelvével játszadozott a végén, oldalán. Majd aztán nagy erővel bekapta és szívta. Pumpálta élvezettel. Közben masztizott, és egyszer csak mutatta a kezét, hogy lucskos.

A feltartott kezét elkaptam és a faszomra nyomta, hogy kényeztesse a tojásaimat vele. Szilvi tényleg egy szopórobot butaságával rendelkezett. Csinálta amit mondtam. Már vagy öt perce szophatott, amikor valaki dörömbölt az ajtón. Ettől úgy megijedtem és egyben olyan izgalmassá tette a dolgot, hogy azonnal elmentem.

Szilvi megilletődötten nézett fel rám. Szájából folyt ki a gecim. Be a dekoltázsába, a mellei közé. De még az orrából is az folyt. Szerencsére a konyhában akadt papírtörlő, így odaadtam neki, hogy törölközzön meg. Mivel egy hete nem voltam senkivel, ezért akadt cucc rendesen.

Amikor felállt láttam, hogy a cicanadrágja vagy térdig lucskos a nedvektől, és a felsője is csupa spermafoltos, de még a haján is láttam itt-ott. Nagyjából készen volt, amikor kinyitottam az ajtót és kiviharzottam a konyhából. Mint kiderült a tulaj jött vissza tárgyalásból és ott állt az ajtóban közvetlenül. Láttam a szemében a megdöbbenést, amikor meglátta a leszopatott titkárnőt nyakig spermában úszva. Aznap kussoltam fülessel a fejemen. Senkihez nem szóltam.

Este persze Szilvi megvárt, így aztán kurogattam egy jó darabig ezután. Azóta néha kéri, hogy megint játsszunk a konyhában. Ennek meg nem lehet ellent mondani. Úgyhogy rendszeresen ebéd helyett szopatni járok. Aztán meg hallgatom ahogyan a kollégák ecsetelik, hogy milyen fenséges volt a fűrészpor szerű menzaebéd. Hát akkor már inkább egy kiadós szopás...
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 6554 alkalommal olvasták bi srác szextörténetét és 23 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák