Szextörténetek Szexhírek

Anál szex az osztálytársammal

bi srác szextörténete
Osztálykirándulásra mentünk és Luca nagyon bejött nekem. Szerencsére ivott eleget, így séta közben végre magamévá tehettem.Luca nagyon dögös kis vékony csaj volt. Kicsi kemény mellek, kislány fenék, apró de kemény. Hosszú barna haja volt, barna szemek és húsos ajkai. Nagyon oda voltam érte, így csaptam neki a szelet. Osztálykiránduláson aztán rám mosolygott a szerencse. Talán ha 16-17 évesek lehettünk akkoriban.

Zánkára mentünk, ahol dögunalom volt az élet. Viszont nagy területen volt az egykori úttörő tábor, így szabadon lehetett sétálni. Sokat ivott a csapat, hiszen gimnazisták nem maradhatnak józanul.

Első este volt egy kis buli, és Luca egész jó fej lett az ital hatására és szája szélét harapdálva bámulta a számat beszéd közben. Nekem több sem kellett, hát sétára hívtam. És kézen fogva húztam magam után. Amikor kiértünk a többiek látóteréből átkarolt, és a hasát a hasamhoz nyomta, majd nyögve egyet megharapta a számat.

Lesmároltam hát, de elég esetlenre sikerült, így nevettünk. Ekkor már nyögött és lihegett. Nem tudtam, hogy ennyire be van indulva. Mivel láttam már pornót addigra anyámék gyűjteményéből, így tudtam mit kell tennem.

Magamhoz húztam és megmarkoltam a fenekét, de a két mutató ujjam a punciját masszírozta. Ettől kicsit vonaglani kezdett és benyúlt a nadrágomba. Én ekkor körbenéztem és a távolban fényeknél az osztálytársaink álldogáltak. Ellöktem és kezénél fogva behúztam néhány fa mögé. Talán erdő lehetett.

Mire körbenéztem, hogy nem lát-e senki, már nem volt rajta a melegítő felső. Kis mellei kiszúrták a pólóját és a punciját morzsolta vadul. Lehúztam hát róla a pólóját és kicsiny kemény melleit nyomogattam. Pont tenyérnyi volt mindkettő. Formás, szép darabok. Ettől már olyan szinten zakatolni kezdett, hogy féltem meghallanak.

Térdre nyomtam és elővettem a farkam. Mire ő kicsit évődött, majd amikor éppen egy élvezett hullám kapta el, rányomtam a fejét a faszomra. Úgy szívta, mintha nem lenne holnap. Nem ezt képzeltem a szopásról. De mivel Luca szopkodta, olyan szinten ágaskodott, hogy majd szét repedt a makkom. Meleg volt a szája és cuppogott. Közben morzsolta tovább a punciját. Nem is volt magánál.

Egy idő után gondoltam jó lenne betenni, így hanyatt löktem és lerángattam róla a melegítő nadrágját. Bugyi nem volt rajta. Zárt kis barack volt a lábai között, és olyan nedves volt, mintha kente volna. A nedvesség lecsorgott a fenekéig, ezért elkentem az ánuszán, majd viccnek szánva betoltam az ujjam. Ettől nyögött egyet és megrángott. Majd spriccelni kezdett a puncija. Ott álltam talpig nedves fasszal és hassal, így gondoltam élvezi.

A nedvességet kihasználva és egy régi vágyamat a farkam nem a puncijába, hanem a seggébe kezdtem betolni. Láttam a szemében a meglepetést, de mivel már én is vele morzsoltam a punciját így terpesztett egy nagyot és beengedte a farkam a fenekébe.

Amikor a makkom behatolt megint spriccelni kezdett. Én meg pumpáltam a fenekébe a farkam. Jött egy erős rángás, én meg tövig benyomtam a farkam. A két farpofája csattant az ágyékomon. Nyögött egy nagyot és hátravetette a fejét. Ebben a pillanatban összeszorította a fenekét, amitől olyan szoros és jó érzés lett, hogy majdnem elmentem. Amikor egy pillanatra kihúztam a farkam megint spriccelni kezdett és remegett, mint a kocsonya.

Megint betoltam, amire előre görnyedt nyögve és valami "jajj istenem!" vagy ilyesmit próbált mondani. A hasa feszült az élvezettől és sikított egyet. És ütemesen spriccelni kezdett megint. Nem tudom mennyi lé volt benne, de hihetetlenül izgató volt.

Ekkor kicsit hátrébb lökött, hogy vegyem ki a farkam. Majd megfordult, hogy hátulról rakjam be. Formás kis feneke volt, és a derekát fogva döfködtem a faszommal, és ő tovább izgatta a punciját. Egy idő után homorítani kezdett és megint elment. Lesiklott a farkamról és oldalra dőlt. Azt hittem itt a vége. Remegett, nagyon.

Egy pillanat alatt odahúzott a farkamnál fogva és mit sem törődve azzal, hogy a fenekéből húztam ki, hálásan bekapta. Szívta mint a vákum, és a feje járt rajta mint a gép. Egyre közeledett a finis, így aztán jeleztem neki. De ő nem köpte ki. Éreztem ahogyan a nyelvén szétterül kilövellő spermám és ahogyan szájürege megtelik vele. Még mindig szívta és nyelte. Szívta nyelte. Amíg lóhadni nem kezdett a farkam.

Felöltöztünk és megbeszéltük, hogy erről senkinek. Sosem gondoltam volna, hogy Luca ilyen beteg kurva. Ezt meg is mondtam neki, amire büszkén felvonta a vállát. A további hat napon minden nap kijártunk dugni. Mivel még sosem volt anál imádó csajom, így minden alkalommal megdugtam a formás pici fenekét is. Ő pedig a sok orgazmusért mindig benyelte utána a farkam és a spermám.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 15583 alkalommal olvasták bi srác szextörténetét és 59 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák