Szextörténetek Szexhírek

Hárman a sikátorban

Sikátoros lány szextörténete
Hazafelé 3 férfi elállja az utamat, es bevon a sikátorba. Az egyikuk nagyon helyes volt... o volt a bandavezer....Hazafelé menet át kellett haladnom egy elhagyatott negyeden. Mivel szegények voltunk csak a gettó mellei lakásokat engedhettük meg magunknak. 15 éves voltam. Zajt hallottam a sikátorbol, ezert megszaporaztam a lepteimet. Itt nem voltak lampak. Ekkor egy ferfi termett elottem. Probaltam kiterni elole, de jobb oldalrol egy ujabb jelent meg. Hatralni kezdtem, hiszast nem tehettem. A bal oldalamon fal húzódott. A hátam nekiutodott valaminek, es valaki megfogta a karom.
-Hova hova?-es magahoz rantott. A sotetben tudtam kivenni az arcat de igy is lattam, hogy max 22 eves, es nagyon helyes.
- Te most velunk jossz. -es magaval huzott probaltam tiltakozni, de mindhiaba, erosebb volt nalam. Bevonszolt egy sikatorba, be egeszen a legvegebe, ahol 3 fal vesz korul. A masik 2 srac megallt az egyetlen menekulo ut elott.
-Es most kielegitesz minket!- azzal a foldrw lokott, es folemhajolt. Egy mozdulattal suettepte az ingem elejet, mire vedekezni probaltam
-Varj! Had kezdjem en!-magam is meglepodtem a sajqt hangom hallazan, nemhogy o. Elmosolyodott es bologatott.
-De ha szokni probalsz, ugy megbaszunk, hogy folallni nem tudsz majd!
-Kulonben nem?-ezt az egyik srac kerdezte.
-Ne kerdezz baromsagokat!- a masik srac valaszolt - meg szep, hogy kulonben is!
Valamiert felizgultam. Szuz voltam meg, maszturbalnk sem szoktam, valamiert nekem nem jott be, igy ez egy teljesen ismeretlen erzes volt.
-Rendben Baby kezdheted... ez elejen meg iranyithatsz de utana.....- folalltam, mire o is. Kozelebb hajoltam hozzá, es megcsokoltam. Vadul visszacaokolt, mire a falhoz nyomtam, ahol colt egy kis párkány. Felultettem ra. Soha eletemben nem ereztem meg ekkota vagyat valaki irant.

Lejjebguggoltam, es felhuztam a polojat. Vegigsimitottam a hasan, majd elkezdtem csokolgqtni, lennt az ovehez nqykn kozel. Ereztem, hogy a nadraja megfeszul. allatias morgas tort fel belole. Kikapcsoltam az ovet es lehuztam a nadragjat, majdegetintettem a boxerjat, mej kokememy volt.
-Vedd mar ki!!- mordult ram. Teljesen megorult a vagytol. Lehuztam a boxerjat, es vastag 20cm es fasz allt velem szemben.

A pinam luktetett, mire rahuztam az allo zaszlorudra a szamat.megfogta hatul a fejem es teljesen ranyomta. Azthittem megfulladok, mert teljesen bekaptam azt a faszt. A laba felemelkedett a foldrol es a csipoje vad ritmusban baszta a szamat. Ekkor éreztem, hogy valaki lehuzza aszoknyamat, es a cipomet. Valaki szeteptw a bugyimat, es en megorultem a vagytol. Ekkor egy hatalmas faszt rakott be nekem valaki hatulrol, mire feluvoltortem, de a bandavezer nem hagyta, visszanyomta a fejem a farkara. Forro geci lovellt a szamba. Mindet be kellett nyelnem. Ekkor elhuzott valaki a faltol, es vadabbul baszta a seggem. Hihetezlen erzes volt. Leterdeltem, a srac kozben foleltornyosult, es vqdabb tempira valtott. A bandavezer alamfekudt ,es durvan magahoz rantott. Megfogta a farkat es belem illesztett, majd egy lokessel elvette a szuzessegemet.. a vagy csak fokozodott, s ekkor megfordultunk. A seggemet baszo srac lett alul en felfele neztem ea a bandavezer folul. Ekkor jott a 3.srac es durvan belenyomta a szamba a faszat. Soha nem ereztem meg ilyesmit. Ereztem a ket fasz mozgasat bennem es a harmadikat a szamban. Ekkor felalltak, es az egyikuj elovett egy kotelet... megcsomozta a csuklomon, es a fejunk folotti gerendahoz kototte. A labam nem ert le a foldre a levegoben logtam. Odajott a bandavezer es megszoritott mellem. Felkialtottam es o kihasznalta az alkalmat. Lesmarolt, es kozben belemrakta de ugy, hogy tuzelt az egesz testem.

A labaimat a dereka kore kulcsolta es kozben hatul elkezdett ujjazni. Ekkor az egyik srac odament es berakta hatulrol. Nem kellett bele sok ido, eleveett a seggemben levo, ea a helyere betette a 3. O is hamar ellotte magt, mar csak en es O maradtunk. Durvábban baszott, a fejem rahajtottam a nyakara. Ereztem hogy nem birom sokaig. Ekkor ereztem hogy kilovell es hogy a gecije folyik bennem, es en js elelveztem. Kihizta, majd leeresztett, es a ffoldon lenyalatta velem a farkarol a gecit, majd megcsokolt.
- a legjobb csaj vagy baby!- megereszterr felem egy mosolyt, felkapta a ruhait a foldrol es eltunt a masik kettovel a sikátorban...
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 18067 alkalommal olvasták Sikátoros lány szextörténetét és 43 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák