Szextörténetek Szexhírek

Egy kellemes utazás

monkey szextörténete
Ha egy kiéhezett ember találkozik a lehetőséggel nem érdemes elmenni mellette mert nem biztos hogy az élet ismétli önmagát!Végre eltávozás elhagyni a bezártságot a laktanyát, lazítani, elfeledkezni rövid ideig a kötöttségekről-minden katona álma volt!l Irány haza élni az életet, mindent bele még ha csak néhány napról van is szó!
Én is így indultam el tervekkel, vágyakkal, gecivel telve! Amint hazaérek az első utamba kerülő nőt gerincre vágom mindegy hogy néz ki és két napig le sem mászok róla! Ilyenkor az idő lelassul a távolságok borzasztó nagynak tűnnek hiszen az ember fejében csak egy gondolat van: baszni, baszni minél előbb és minél többet!
Persze át kellett szállnom várakozni a másik vonatra így történt hogy szóba elegyedtem egy 50 körüli pasival. Ő szólított meg némi felszínes csevegés után meghívott egy étterembe mondván: a számlát majd én fizetem kis katonám!
Ettünk, ittunk aztán fölszálltunk a vonatra ahol kiderült hosszú távon együtt utazunk. Elhelyezkedünk a fülkében kényelmesen hiszen meglepő módon csak ketten voltunk a vonat elindult mi folytattuk a beszélgetést.
Egyszer a zsebéből elővett néhány fényképet és mosolyogva a kezembe nyomta.
Nagyon régi, meglehetősen rossz minőségű képek voltak azért kivehető volt a lényeg: baszás, nyalás, szopás vagyis pornóképek voltak! Mondanom sem kell a faszom hamar életre kelt a látványtól! A kiéhezettség és a képek hatására a nadrágom dudorodni kezdett nem is tudtam eltakarni, rejtegetni de valójában nem is igyekeztem hiszen kezdtem sejteni hogy mire megy ki a játék miszerint alkalmi útitársam szeretne valamit tőlem, velem!
Kimentem a peronra rágyújtani hamarosan követett mellém állt és szinte magától érthetődően simogatni, fogdosni kezdte nagy dudort! Azt hittem szétszakadok közben többször megpuszilta a nyakam, simogatta seggem és a fülembe súgta hogy imádja a katonákat! Azoknak mindig áll, jó kemény és nem kevés jön belőle. Szétnézett egy hirtelen mozdulattal átfogta a nyakam és a száját az enyémre nyomta! Néhány másodperc volt meglepődni sem volt időm közben a kezemet kicsit a nadrágjához szorította. Tisztán éreztem hogy az ő gatyájában is hasonló a helyzet mint az enyémben!
Meg sem tudtam szólalni csak ránéztem és beléptem a wc-be az ajtót persze nem zártam be! Épp hogy kiszabadítottam a már- már kettétörő faszomat a börtönéből mikor belépett bezárta az ajtót és finoman megmarkolva huzigálni kezdte rajta a bőrt közben az arcomtól a seggemig simogatott, fogdosott!
Ugye milyen jó? Így akarod vagy csináljam a számmal inkább drága kiskatonám? Szopjam ezt a gyönyörű, méretes, kemény faszodat? Ezek a kérdések hangzottak el én már azt sem tudtam hol vagyok csak bólintottam!
Ekkor letolta a nadrágját láttam hogy neki is nagyon áll az enyémnél lényegesen kisebb méretű farka, leült szembefordított magával és azonnal a szájába vette a szinte robbanásig ajzott szerszámomat! Simogatta, fogdosta a seggem ügyesen dolgozott a szájával, nyelvével miközben szaporán verte a magáét és néha halkan nyögött! Nem tartott túl sokáig hiszen a hely és a gerjedtségem a gyors befejezésre ösztökéltek ami be is következett!
Szinte fölrobbant a faszom a szájában legszívesebben ordítottam volna de így csak elfojtott nyögések kísérték az élvezésünket! Telefolyattam a száját nem nyelte le hanem az előtte elterülő saját tócsájába engedte a gecimet még hosszasan nyalogatva, szopogatva a faszt ami még vonaglott néhányat aztán lenyugodva elfoglalta helyét ahol előtte volt!
Hihetetlen érzés volt azelőtt még sosem voltam pasival de nem bántam meg hogy belementem!
Még ő köszönte meg hogy hagytam magam azt mondta egy napot sem bír ki hogy ne szopjon le néhány faszt és a katonákra hajt leginkább tudván hogy mennyire kiéhezettek!
Azért az eredeti terven nem változtattam azonnal kerítettem egy csajt és két napig szinte szakadatlanul basztunk és az mégis csak más érzés volt!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 7143 alkalommal olvasták monkey szextörténetét és 14 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák