Szextörténetek Szexhírek

A szüzesség elvétel ára

Laci szextörténete
Ancsa nekem adta a szüzességét, de mindennek ára van. Még tinik voltunk és a házibuliban elfogyasztott ital sokat segített a lazulásban.A történet 18 éves koromban történt egy általam szervezett házibuliban történt meg. Volt egy lány (Ancsa) akivel pont abban az idöszakban ismerkedtem komolyabb célzatokkal. Ö 17 múlt. a házibuli jól telt , mindenki párban volt , én öt hívtam meg .

A többiek úgy hajnal 2 kor leléptek, csak én és Ancsa maradt, mondván hogy segít elpakolni majd. De elég spiccesek voltunk és még ittunk is. Leoltottuk a villanyt és lágyan összeölelkezve lassúztunk , s kezem simogatta hátát és merészkedett egyre nagyobb felderítö utakra. Simogattni kezdtem édes kerek popsiát. Majd kezem ovatosan felhuzta kis édes miniszoknyáját és benyúlva kis bugyija alá, úgy simogattam tovább. Miközben csokolgattam édes nyakát. S ittuk közbe a bódito italokat. Majd leheveredve az ágyra úgy folytattuk mert éreztem hogy nem birja a lábunk már úgy. Lassan kezdtem kicsomagolni pár pici ruha költeményéböl. Ö nem ellenkezett, csak azt suttogta ezt nem kéne még. S pillanatokon belül megtudtam miért. Mikor melleit már szépen körbepuszilgattam lassan lehúztam bugyiját amit picit visszafoga engedett.

S lágyan érzéssel kezdtem puszilgatni lábait , haladva legféltettebb zugához . lassan széttárva combjait kezdett kitárulkozni elöttem rózsája mely csak úgy kérlelte a nyelvem kényeztetését. Elkezdtem puszilni nyalogatni s ujjammal keresni a beutat. És ekkor lepödtem meg. Még senki nem járt ott benn neki!!! És ez még nagyobb izgalmat okozva nekem a vágyhoz hogy magamévá tegyem most röktön. Ö is benne volt hisz csokolt,simogatott de még is féltem hogy az ital miatt csak. Fiú voltam s hajtott az ösztön. Nem birtam megájt parancsolni magamnak mert bennem is volt ital jocskán. óvatosan felcsúszva rá kezdtem csokolgatni melleit. S makkom oda oda dörzsöltem kis szüz puncia nyillásához , s érezve hogy egyre nedvesebben siklik rajta.

Majd csokolni kezdtem s elkezdtem behatolni,de elsöre nem sikerült mert hátrahuzodva feljebb csuszott az ágyon alattam. Ekkor melleit csokolgattam , kezeit feje két válra fektetve újra probálkoztam .Egy határozott mozdulattal farkam eltünt punciába,ö csak egy nagyobbat nyögöt. A hév hajtott,mozogtam ovatosan s tempot gyorsitottam ö kezdte élvezni egyre jobban. Ekkor meglovagolt és mozgott. Végem közelgett,mikor éreztem hogy igy is szük az imént felfedezett puncia szoritani kezdte az élvezetétöl a farkam .Már én sem birtam tovább, és az ital hatására még ki se száltam,se ö rollam, hanem telipumpálva imént felfedezett szervét ,úgy aludtunk el egymás karjaiba. S még párszor voltunk eggyüt ezután is, de jol sikerült az akció. Két hó múlva kiderült hogy terhes lett és tőlem
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 13752 alkalommal olvasták Laci szextörténetét és 56 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák