Szextörténetek Szexhírek

Heteróból full meleg

monkey szextörténete
A főszereplőt már ismeri aki a kukkolós történetet olvasta Csabiról szól a szép seggű meleggé vált pasiról akit szex közben látott az anyja Gabival!Nem is töltök sok időt a bevezetéssel teljesen normális életet élt és természetesen a szerelem korai házassághoz vezetett ami szépen is indult!
Ám jött a katonaság ami gyökeresen megváltoztatta a srác további életét de megértő felesége révén továbbra is látszat házasságban élnek mindenki azzal szexel akivel akar!
A kiképzés után szétosztották őket neki egyedüli kopaszként 5 öreg katona jutott körlet társnak ami nem sok jóval kecsegtetett abban az időben! Ment a szívatás minden szinten amit szó nélkül tűrnie kellett!
Egy alkalommal a társaság meglehetősen ittas állapotban tért vissza kimaradásról Csabi már aludt a többiek még a bevitt piával folytatták az emelkedett hangulat fokozását nem éppen csendesen. Erre fölébredt de alvást színlelve már óvatosan figyelte őket tartva az indulatok elszabadulásától!
Nem lehetett tökéletes a kimaradás mert egyikük a körlet közepére állva elővette a faszát és néhány rántással elintézte magát! A többiek ezen felbuzdulva úgy döntöttek versenyt rendeznek ki lő messzebbre. Aztán némi pusmogás után megváltoztatták a dolgot Csabi ágyához mentek ledobták róla a takarót lerángatták a pizsamáját! Nagyon megijedt azt hitte a szokásos "kanalazás" következik(gondolom sokaknak ismerős) ami nagyon kellemetlen és meglehetősen fáj. Lefogták és kényszerítették hogy forduljon meg amit kénytelen volt megtenni az erőfölény és a fenyegetések együttes hatására .
Azt hitte ezúttal a seggét verik majd el ami talán tűrhetőbb lesz ám nem ez történt! Ketten továbbra is fogták aztán érezte hogy valaki a seggébe markol erősen széthúzza és már jött is a feszítő, égető kellemetlen érzés ahogy a kemény fasz csöppet sem kíméletesen megtámadta a lyukát és egyre beljebb nyomult!
Nyögött, nyüszített a száját befogták a fasz keményen döfködte hamarosan hallotta a nyögéseket, hörgést érezte ahogy valami melegség megtölti a seggét!
Még ketten megcsinálták vele azonnal, hála a kiéhezettségnek és a pina nélküli kimaradásnak gyorsan lezajlott a dolog! Természetesen nem jelenthette a történteket de nem ez volt a legnagyobb baj! Ahogy először a többiektől most magától ijedt meg mivel a harmadik támadást már nem érezte kellemetlennek sőt közben fölállt neki is. Az éjszaka folyamán ketten megismételték az akciót ami után ki kellett mennie a klotyóra kiverni mert nem bírta tovább!
Néhány hét múlva megismétlődött a dolog annyi különbséggel hogy nem volt erőszak a srác szó nélkül adta meg magát és az egyik aki nem bírta kivárni míg sorra kerül szopatta ami szintén új volt Csabi számára!
Ettől kezdve "arany élete" volt megszűntek a szívatások, nem basztak ki vele a kötelezőn kívül semmi plusz dolga nem volt de ő lett a bentlakó "bejárónő" aki nem csak a takarítást végezte el!
Ha valakinek éppen kedve támadt használhatta a fiút aki szó nélkül és az idő múlásával egyre nagyobb élvezettel adta át magát a többieknek és a gyönyörnek! Teljesen rászokott, kívánta, akarta hogy kemény faszok döfködjék a seggét, szopassák élvezzenek a szájába nyelhesse a gecit akár több faszból is amiket azóta is imád csinálni! Teljesen meleg lett rajong a faszokért a férfiakért és kimondottan a lányszerepet kedveli!
Erre és a kukkolós történet valódiságára én vagyok a garancia mivel mindkét srácot ismerem, időnként össze is jövünk egy-egy hármas hancúrozásra amit nagyon élvezünk!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 10686 alkalommal olvasták monkey szextörténetét és 52 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák