Szextörténetek Szexhírek

Látogatás a laktanyában

monkey szextörténete
Akkor még nem 6 hónapos üdülőtáborba vittek ráadásul jó messzire így a látogatás a szerencsésebbek kiváltsága volt ám egy reggel 6-ig tartó kimaradás megváltoztatta a helyzetet!Egy alkalommal a kimaradásom egybe esett az illetmény kifizetésével( a zsold szó rossz helyen kimondásának két hét laktanya fogság volt a vonzata) így némi pénzzel hagytam el a laktanyát! Természetesen ez olcsó( tiltott) helyek látogatásával és pinavadászattal telt.
A második helyre betérve kiszúrtam egy csajt aki így első ránézésre megfelelőnek tűnt, természetesen egy pinát ritkán látó kiéhezett katona értékrendje nem a fellegekben kezdődött. Odaültem hozzá neki is rendeltem némi csevegés után kiderült szereti az életet imádja mikor egy kemény fasz jól megdolgozza a pináját ha lehet egymás után többször is! Na ebben nem lesz hiba nekem már állt csak hely kellett!
Elindultunk hozzá már esteledett hogy rövidítsünk átvágtunk egy parkon a legsötétebb részén elszakadt nálam a cérna elkaptam Editet nem ellenkezett végeztünk is elég hamar!
Hosszú idő után végre megint érezhettem milyen az mikor a faszom egy forró, lucskos pinába hatol! Kicsit lehiggadva folytattuk az utat 5 perc és nála voltunk.
Villámgyors vetkőzés be az ágyba és dugás reggelig kevés pihenővel!
Hétvégén szóltak hogy látogatóm van nagyon meglepődtem főleg akkor mikor megláttam hogy ő az. Némi csalódás hogy üres kézzel jött de gondoltam nem baj az adott helyzetben többet ért a pina mint a pia!
A látogatások érdemi része az étkezőben minden más a mellékhelyiségekben zajlott ezek egyikébe mentünk be mi is ami akkor éppen üres volt. Kegyetlenül állt a faszom a csaj szólt hogy csukjam be a szemem. Mikor újra kinyitottam a szám tátva maradt a csodálkozástól Edit kezében egy kétdecis üveg pálinka volt!
Mikor ideadta majdnem elejtettem annyira csúszott szerencsére nem történt baj! Mikor a számhoz emeltem ismerős illatot, ízt éreztem és akkor jöttem rá hogy ez az ügyes nagylány hol csempészte be a piát! BIZONY OTT AMIT A BUGYIJÁBAN REJTEGET! Nem tudom milyen képet vágtam ő csak mosolygott és mire lenyeltem a piát már bugyi nélkül állt előttem a faszomat markolva csak annyit mondott basszál már meg ami bizony meg is történt és minden bizonnyal hasonló tevékenység folyt a többi fülkében is!
Fölmentünk az étkezőbe hogy ott is lássanak de fél óra múlva már egy másik fülkében ismételtük meg a dugást később megvolt a harmadik menet is!
Annyit azért bevallott hogy a csempészés ilyen kivitelezése orgazmust okozott neki a buszon szóval elélvezett ezért volt olyan sikamlós és meleg az üveg!
Ettől kezdve minden második héten jött sokszor találkoztunk a lakásán is. Végül leszereltem és azóta semmit nem tudok róla de örökre kellemes, felkejthetetlen emlék maradt!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 7973 alkalommal olvasták monkey szextörténetét és 36 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák