Szextörténetek Szexhírek

Szex továbbképzésen

Anna szextörténete
A főnököm továbbképzésre küldött, ahol aztán ki is használtam az alkalmat az ismerkedésre, no meg szexelésre.Senkit sem ismertem a tanfolyamon , kicsit izgultam is, hogy majd csak egymagam leszek, de gondoltam jó buli az egész. Fönököm tudnám miért engem szemelt ki erre az egész tovább képzésre….
Az elsö este, mikor mindenki összegyült a placcon, az egyik csajjal, akivel egy szobába kerültem, odajött hozzám és ezt súgta a fülembe:
- Nézd azt a srácot ott! Minden csaj oda van érte a táborban!
Oda is fordítottam a fejem kissé közönyösen, gondolva, hogy biztos valami macsó a pasi, hogyha mindenkinek tetszik, amikor kis híján megállt a szívem. Máté volt az, az a srác, akivel akkor már 3 hónapja msn-eztem az interneten. Mindig mondta, hogy találkozzunk egyszer, meg hogy iszonyúan belém zúgott, és csak rám gondol, de persze én sosem gondoltam, hogy bármi is lehet ebböl. Már csak azért sem, mert én 33 voltam és nem mellékesen családos , ö meg 26 és nagyon finom falat … mikor ránéztem ö is visszanézett rám, és láttam a szemébe a meglepettséget, és már állt is fel, hogy elinduljon hozzám, amikor gyorsan hátat fordítva neki, bementem a szervezök szobájába…
Aznap este felhívott az akkori szeretöm akibe én nagyon bele voltam habarodva . Zavarodott volt a hangja, kérdeztem mi a baj, mire ö csak annyit felelt: szakítanunk kell, van valakim !! … majd lecsapta a kagylót… egy világ dölt össze bennem, mivel a többiek már elmentek aludni, kirohantam a másik házba, átmentem az ebédlöbe. Sötét volt, így bementem az egyik sarkába, és elkezdtem zokogni. Fejemet a kezembe temettem és csak sírtam, körülbelül 5 percig, amikor csak azt éreztem, hogy valaki megsimogatja az arcom. Felnéztem és Máté térdelt mellettem.
- Te mit keresel itt? - kérdeztem töle.
- Psssz! - és az ujját a számra tette finoman, mutatva, hogy ne beszéljek. Egyszer csak zajt hallottam az ajtó felöl, mikor láttam, hogy az becsukódik és valaki bezárja. Felugrottam hirtelen, odafutottam, és elkezdtem kiabálni, hogy héé, mi még itt vagyunk!
- Nyugodj meg, én kértem meg a haveromat, hogy éjszakára zárjon be ide minket! Reggel 8-kor ki foglak engedni!
Miután ezt kimondta egyszerre éreztem haragot és félelmet…
- Ha egy ujjal is hozzám mersz nyúlni…
- Tényleg azt gondolod, hogy képes lennék téged megeröszakolni? - azzal elindult felém, megállt a hátam mögött, és megfogta a vállam. - Itt nem fog semmi olyan történni, amit te nem akarsz!
Megfordultam a szemeibe néztem, mire ö megint megsimogatta az arcom. Hirtelen felindulásból megöleltem. Ö is visszaölelt és elkezdett simogatni, elöször csak a derekam, majd a fenekem. Bizsergés fogott el, vágyat éreztem arra, hogy lefeküdjek vele. A szemébe néztem, mire ö felemelt, és elkezdett a másik sarok felé vinni, ahol volt egy nagy szivacs. Közben végig a számban járt a nyelve, egyik kezével meg a melleimet simogatta. Lefektetett a szivacsra majd rámfeküdt, és elkezdtünk csókolózni. Eközben elkezdett vetköztetni, és mikor már csak a fehérnemü volt rajtam megállt.
- Biztosan akarod?Én nem kényszerítelek! …..Válasz helyett, egyetlen mozdulattal lehúztam róla az alsógatyát. Ö ezen felbuzdulva kikapcsolta a melltartómat, és elkezdte simogatni a melleimet, közben a nyakamat puszilgatta. Egyre lejjebb haladt, most a melleimet szívogatta, majd a köldökömnél megállt. Lehúzta rólam a bugyimat, és újra megcsókolt… Jobb kezével pedig benyúlt a lábaim közé, és elkezdte izgatni a csiklómat. Iszonyú jól csinálta, elöször csak a csiklómat izgatta, majd elkezdett ujjazni, amitöl teljesen kész voltam. Mikor már úgy érezte eléggé felizgultam, betette a farkát. Elöször kicsit fájt,feszült voltam és ideges meg persze mert elég nagy szerszáma volt, de mikor újra a szemébe néztem, minden fájdalom elmúlt. Elkezdtem mozgatni a csípömet, mire ö megtámaszkodott és eröteljes lökésekkel elkezdett baszni. Nem elöször csináltam mindezt, de sosem éreztem még ilyet.
Nem csak a szex volt jó, de úgy éreztem, itt fekszem egy sráccal, akit már 3 hónapja ismerek, és akivel aznap találkoztam elöször. Kissé röhejesnek gondoltam a dolgot. Éreztem, hogy mindjárt elélvezek, és így is lett, másodpercekkel késöbb elmentem. Ö is elment, velem együtt. Az orgazmus után olyan hálás voltam neki, a vigasztalásért, és a szexért is, hogy hanyatt fektettem és a számba vettem a farkát. Elkezdtem szopogatni a makkot, miközben a heregolyókat markolásztam. Majd bevetettem a nyelvemet is, és szívtam, és szoptam amennyire csak tudtam. Alig telt bele 1-2 percbe és a melleimre élvezett…
Mikor befejeztem, ö még hanyatt feküdt a szivacson, így gondoltam ideje felöltöznöm és elmennem a hálóterembe. Már készültem is elmenni, mikor megragadta a karom és visszahúzott.
- Mért menekülsz el mindig? Félsz tölem? - kérdezte.
- Nem töled félek, hanem egy újabb csalódástól!
Erre odahúzott magához, és megcsókolt. De nem úgy, mint ahogy eddig bárki is… ez más volt, sokkal finomabb csók, és közbe a testemet simogatta. Hanyatt fektetett és rám feküdt. Próbáltam ellenkezni, de lefogta a kezeim, és csak csókolt és csókolt, keze pedig újra a puncimban járt. Iszonyúan jó volt, nem is akartam már ellenkezni. Megint egyre lejjebb haladt, s végül elkezdett nyalni, elöször csak gyengéden, aztán egyre erösebben, közben ujjazott tovább. Annyira jó volt, tudtam, hogy megint el fogok élvezni. Ekkor gyorsan felületem, megragadtam a farkát és beleültem. Elkezdtem rajta lovagolni. Máté mosolygott, és láttam rajta, hogy élvezi a dolgot. Megint elmentünk együtt. Hanyatt feküdtünk és átölelt.
- Mennünk kéne, nem? - kérdezte.
- De hát az ajtó zárva!
- Nem, nincs zárva, de gondoltam, ha azt mondom, nem akarsz majd újra elszökni elölem.
Újra a szemébe néztem, legszívesebben felpofoztam volna, de nem tudtam. Csak néztem hosszan rá, és végül ennyit mondtam:
- A mai egyszeri alkalom volt, felejts el!
Hosszú csend…
- Ezt nem teheted velem, Anna.. én szeretlek! - mondta kétségbeesetten.
- nyugi, csak vicc volt!- mondtam vigyorogva de ne bukj belém irtam már többször is családom van .. és kirohantam az ajtón.
Egész tanfolyam ideje alatt együtt voltunk, és aztán még 4-5 hónapig rendszeresen találkozgattunk ,persze az msn-zés megmaradt . Azóta elváltak útjaink, közös megegyezésböl, de mai napig barátok vagyunk.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 7211 alkalommal olvasták Anna szextörténetét és 36 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák