Szextörténetek Szexhírek

Kicsit több mint barátnő

Zsuzsiii szextörténete
Kati átjött filmezni es beszélgetni. Azon kaptam magam hogy egy picit sokkal másabb dolog lett belole.:)Kb egy hete a legjobb barátnőm átjött itt aludni . Elhatároztuk hogy megnézunk egy filmet valamit keresünk a tv-ben. Pechemre mikor bekapcsolódott egy pornó csatorna jelent meg amit azelőtt néztem mielőtt jött . Egyszer csak azon kaptam magam hogy azt kéri ne kapcsoljam el. Mondtam neki jó .

Mikor mar javában fel izgultam es gondolom ő is közelebb ült es elkezdte lehúzni rólam a lenge pólót ami rajtam volt. Tudni kell rólam hogy otthonra nem hordok melltartót így a mellem ott ágaskodott előtte.

Lejjebb hajolt es elkezdte csókolni szívni nyalni a mellbimbomat amitől egyre nedvesebb lettem . Elkezdtem neki simogatni a puncijat ami egyszerű volt mert szoknyában volt. Éreztem hogy elképesztően nedves így eltoltam magamtól a fejet es lehajoltam a puncijahoz hogy kinyaljam nagyon sokáig csak csókolgattam szivogattam es akkorákat nyögött hogy én is majdnem el élveztem de sikerült "vissza tartanom".

Hogy érezhessem a nedveit mikor el élvez a nyelvemet feldugtam a puncijaba amitől úgy élvezett el mint amilyet meg soha nem láttam akkorát sikoltott hogy szerintem meg a tizediken is hallottak. Ezután jöttem én . Mondtam neki hogy vannak szex játékaim a fiókban kivett egy dildot es tövig felnyomta nekem amitől egy hatalmasat nyogtem es éreztem hogy nagyon nedves lettem .

Ezután lehajolt es elkezdte nyalni a puncimat a mufasz körül illetve a csiklomat izgatta amitől olyan orgazmusom lett hogy tíz percbe tartott lenyugodni. ezután meg kicsit megujjaztuk egymást smaroltunk jó nagy orgazmusok közepette ezután kimentem le zuhanyozni es el aludtunk. másnak reggel megköszönte es mondta jön máskor is :)
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 8670 alkalommal olvasták Zsuzsiii szextörténetét és 33 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák