Szextörténetek Szexhírek

Szex az irodában

Eszter szextörténete
Volt egy szép szemű pasi az irodaházban, aki a bugyimba látott és aztán egyik alkalommal segített megtalálnom önmagam.Soha nem gondoltam volna, hogy ennyit jelenthet egy szempár vagy egy érzékien izgató száj.Nem ismertem, semmit se tudtam róla csak hogy hol dolgozik és hol száll fel a metróra.Egy épületben dolgoztunk de egy emelettel feljebb volt az irodája.Ilyen izgató kék szempárt még soha nem láttam.A bugyim mélyéig hatolt amikor találkozott a tekintetünk,mostanában ez elég sűrűn megesett.

Egyik reggel mellém ült a metrón és éreztem ahogyan finoman végig simít harisnyás combomon.Az arcomat figyelte de az rezzenéstelen maradt,de testem hirtelen lángra lobbant az érintésétől.Mikor leszállni készülődtünk valahogy mögém keveredett az ajtónál és mintha véletlen lenne -nekem se kellett több- oda dörzsöltem a fenekem az ágyékához és pár pillanat múlva éreztem ahogy megindul a vérkeringése. Mintha valami rosszat tettem volna - nem így neveltek, szigorú és erkölcsös nevelést kaptam- nem mertem a szemébe nézni.Egy pár napig kerültem,más útvonalon közlekedtem már már túl tettem magam ezen a bolondságom amikor ebédnél találkoztunk.Soha nem felejtem el fekete öltönyt viselt hozzá illő kék inggel.Észbontóan sexi látvány volt.Tudtam hogy meg kell kapnom különben bele fogok örülni ebbe az egészbe.Viszont az első lépést Ő tette meg.Egy cetlit csúsztatott oda amin annyi állt "10 emelet 205 ös iroda fél óra múlva". Lábam gyökeret vert a szívem hevesebben dobogott a puncim elöntötte a forróság.Ahogy haladtam fel a lifttel nem tudtam hogy helyesen cselekszem e de meg kellett történnie mert a vágy teljesen a hatalmába kerített.Rég nem voltam férfivel és már el is felejtettem milyen az amikor egy erős férfi keze siklik végig a bőrömön.Amikor felértem pír öntötte el az arcom vissza akartam fordulni de a lábam nem engedelmeskedett.Bekopogtam, az ajtó kinyílt...

Világos és rendezett iroda tárult elém, családnak semmi nyoma. Ott állt előttem teljes valójában,megfogta a karom és közelebb húzott magához és gyengéden a fülembe súgta " ma az álmaink valóra válnak" és megcsókolt.Vissza csókoltam és innentől kezdve nem voltam ura a testemnek.Kezét a blézerem alá csúsztatta én egy könnyed mozdulattal megszabadítottam a zakójától.Bezárta irodája ajtaját és oda lépett ismét hozzám.Végig simított a szoknyámon keresve valamit, közben vadul megcsókolt és egyre hevesebb vad lett.Arra ösztönözve engem is hogy egyre mohóbb legyek és mindent akarjak egyszerre. Fülemet harapdálta én a hátát karmolásztam majd bele túrtam gyönyörű barna hajába. Ez mintha jobban felizgatta volna lesöpört mindent az asztaláról és feldobott az asztalra. leszaggatta rólam a harisnyámat, lábam szétnyitotta majd a blúzom szaggatta le rólam a gombok szétrepültek a szélrózsa minden irányába.A nyakamtól a hasamig csókolgatott,hullámokban öntött el a vágy és minden csókjánál libabőrös lettem.Éreztem hogy egyre jobban nedvesedek, és csak azt vártam hogy belém hatoljon férfiasságával de láttam rajta nem akarja elkapkodni a dolgokat.Elém térdelt és a combjaim kezdte el csókolgatni,simogatni majd egy váratlan pillanatban nyelvével nyitotta szét szemérem ajkaimat és belém hatolt a nyelvével.Halkan felnyögtem,majd ahogy egyre gyorsabban izgatott a szájával hangosabban sóhajtoztam.Végig feküdtem az asztalon és éreztem hogy kényeztet egészen az orgazmusig.Testem minden porcikája megfeszült és egy hirtelen remegés hullám öntött el.Ez annyira izgalomba hozta hogy most ujjait is használni kezdte,leizzadtam.Ilyen élményben még soha nm volt részem, mikor már harmadjára juttatott el a mennyországba én következtem,felemeltem a fejét mélyen a szemébe néztem és bele túrtam a hajába.Megcsókoltam,éreztem a saját ízemet a száján.Lecsúsztam az asztalról és térde ereszkedtem előtte.Kezembe vettem hatalmas farkát.kezdetnek a nyelvem hegyével simogattam a tövétől a hegyéig majd a számba vettem és kezem segítségével elkezdtem munkálkodni.hatalmasakat sóhajtott én egyre mohóbban kezdtem szopni a farkát.Amikor már majdnem elélvezett megálljt intett.

felkapott és az ablaknál lévő kanapéra fektetett, letépte eddig csak félre tolt piros csipkés tangámat majd belém hatolt,sikoltani lett volna kedvem a gyönyörtől de nem lehetett.Felém hajolt és melleimet csókolgatta.Ütemesen mozogtunk mindketten.Egyre hevesebben dugott.Mikor megint a csúcsra juttatott csak most a farkával megfordított és hátulról folytatta. karját karmolásztam ami beindította mert még hevesebb lett. Minden mozdulatától úgy éreztem magam mint egy kitörni készülő vulkán.Majd pozíciót váltottunk és pár pillanat múlva hatalmasat élveztünk,éreztem ahogy a lábaim remegnek és magamban éreztem a spermáját.

Megcsókolta a nyakam és a fülembe súgta "Isteni voltál" csak annyit bírtam kimondani, hogy "Te is". Kapkodva megpróbáltam felvenni épségben maradt ruháimat,de ahogy meztelen flangált előttem újra megkívántam.Nagyjából össze szedtem magam és elhagytam az irodáját.

Már másnap felmondtam mert tudtam hogy újra a szívemre kell hallgatnom, de soha nem felejtem el ezt a fekete öltönyös férfit aki segített magamra találnom...
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 6090 alkalommal olvasták Eszter szextörténetét és 26 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák