Szextörténetek Szexhírek

Bizarr osztálykirándulás

Armando szextörténete
Osztálykirándulásnak indult, de Helgának a tanárnőmnek székrekedése volt, így hát segítettem neki megszüntetni és persze ő jó domina volt.Még suliba jártam olyan 15 éves lehettem, de már nagyon kívántam a szex-et. De sajnos a többi fiú hoz képest fejletlen voltam. Ezért a lányok hanyagoltak. Nagyon kívántam az érett nagy mellű magas csinos nőket. Mindenre hajlandó lettem volna, hogy végre meg csókolhassam egy jó nő pináját. Odahaza mindig a sex dvd-ket néztem. Főleg a dominás, sm videókra gerjedtem be. Szerencsére a nagybátyámnak voltak kemény sexfilmjei így aztán volt mire verni a bránert. Május volt, 30 fokos kánikula jellemezte az időt Osztály kirándulást szervezett az osztályfőnök nőnk Ili néni. Aki egy 45 körüli nő volt, de mivel testnevelést is ő oktatta szeretett túrázni. És egy nagyon szexi, nagydarab szőke történelem tanárnőnk is volt, aki velünk jött. Az osztályfőnöknőnk és a töri tanárnő felügyeltek a 24 diákra.
A hegyekbe mentünk sátorozni, nagyon szép helyre ahol volt egy kispatak. Tábortüzet gyújtottunk este, és berendezkedtünk 2 napra. Másnap az egész osztály elment túrázni az osztályfőnöknővel, de valakinek ott kellet maradnia vigyázni a sátortáborra.
Én jelentkeztem, mert nem volt kedven kirándulni. A töri tanárnőt Helgának hívták és hallottam, ahogy a tanárnők beszélgetnek, és Helga tanárnő sem akart túrázni menni.
Azt mondta Ili néninek, hogy székrekedése van, és nem tud menni a wc-re úgyhogy marad a táborban, mert görcsöl a hasa. Na, én titkon örültem. Azt terveztem, hogy meglesem, amikor elmegy wc-zni. Tudtam, hogy hová jártak a lányok, mert az osztályfőnök kijelölte a lányoknak a helyet meg a fiuknak is, hogy hova járjanak.
A Helga tanárnő bement a sátorba lepihenni miután mindenki elment, én meg oda lopakodtam a sátorhoz és egy kis résen keresztül belestem. Láttam, hogy leveszi a ruháját. csodálatos szép nagy feszülő mellein nagy barna bimbók voltak. Simogatja a melleit, aztán felvette a bikinijét és kijött a sátorból. Én elbújtam, hogy ne lásson meg. És Helga tanárnő elindult az erdő felé a tisztásról kezében egy csomag WC-papír, gondoltam utána megyek. Siettem oda értem a kijelölt helyre, ö jött és lehúzta a bikini alsóját.
Egy bokorból lestem meg. Csodálatosan szép, duzzadó puncija volt, fazonra volt igazítva és nagy csiklójában volt egy piercing. Leguggolt és láttam, hogy erőlködik, de nem sikerült neki kakálni. Aztán dörzsölgette a hasát fel ált sétált, megint leült. Egyszer csak a keze a pinájára tévedt és elkezdte dörzsölni a csiklóját látszott rajta, hogy jól esik neki.
Én egyre jobban izgultam, a faszom már teljesen meg merevedett, és extatikus remegő kéjes érzés lett rajtam úrrá. Mindent meg tettem volna, csak benyalhassak abba a nagy duzzadó pinába. Helgának hosszú izmos combja i voltak kb. 185 cm magas sportos erős testalkatú izgató 30 év körüli nő. A szőke hosszú haján megcsillant a napfény. A kék szemei hidegen tekinttetek előre. Így telt el kb. 5, perc ö dörzsölgette a pináját és kéjesen sóhajtozott. Ekkor hirtelen abba hagyta, leguggolt és elkezdett kakálni. Olyan 5 méterre lehettem tőle. Láttam, ahogy kitágul a segglyuka és egy nagy vastag szar indul el lassan belőle. Éreztem a szagát, de nem volt kellemetlen inkább izgatónak találtam.
Egy kicsit közelebb húzódtam. Vesztemre eltört egy száraz ág a lábam alatt ami az erdő csendjét megtörte. Helga megrezzent és hirtelen fel ált. Láttam, hogy a kakija ráesik a belső combjára, majd a bikini alsójában esik. Megfordult és ott ált ő és én egymással szemben. Én álló fasszal, ő pedig lehúzott bugyival Helga törte meg a csendet.
– Te mit művelsz? Te kis perverz disznó! – Kiáltotta.
– Gyere ide, de rögtön! – Közelebb mentem hozzá.
– Közelebb! – kiáltotta.
Helga pedig lezavart nekem egy iszonyatos nagy fülest. Olyan nagyot, hogy térdre estem, és pont szembe kerültem a tanárnő duzzadó pinájával. Hirtelen az futott át az agyamon, hogy nekem már úgy is minden mindegy, és mivel még mindig be voltam gerjedve átöleltem a fenekét és benyaltam Helga nagy, duzzadó csiklójába, és mohon nyaltam. Éreztem a pisi izét. A kaki szag elárasztotta a levegőt, de nagyon beindultam ettől. Eltelhetett olyan 15 másodperc is mikor Helga ellökte a fejemet a pinájától, és rám ordított:
– Te kis féreg! Hogy merészelted ezt?
Megint megütött, de ez már nem fájt úgy, mint az előző. Én pedig elkezdtem könyörögni, hogy én mindent megteszek neki:
– Tanárnő bocsánat! Még a kakiját is megenném, annyira kívánom a tanárnőt. Nem tudom, hogy ez, hogy jutott az eszembe, de biztos az egyik domina filmben volt ahol a szolga megette a domina úrnő szarát. Eléggé zavarodott voltam. Ekkor Helga rám ripakodott:
– Igen te disznó? Akkor edd meg a szarom! – és rámutatott a darab kakira, ami a bikini alsójába esett be.
Hirtelen nem tudtam, hogy komolyan akarja-e de megfogtam a kakit a kezembe éreztem, hogy még meleg és a számhoz emeltem A tanárnő izgatottan várta, hogy most mit teszek. Én pedig beleharaptam tiszta kaki lett a szám. Elég rossz íze volt, de a szexuális vágy, hogy megfeleljek Helgának erősebb volt bennem. Ekkor Helga megszólalt:
– Na, te kis szar evő disznó! Ízlik a szarom?
– Igen tanárnő. – Válaszoltam remegő hangon a kéjtől.
– Rendben kaphatsz még. De csak akkor, ha meg ígéred, hogy ez soha semmilyen körülmények között nem derül ki, ami itt ma történik.
– Ígéred? – Megígértem.
– Akkor gyere, te disznó! Nyald a seggem!
És nekem nyalnom kellet Helga még rendesen szaros seggét.
– Gyerünk te kis perverz, nyomd a nyelved mélyen a segglyukamba! Csináld!
De valószínű, nem lehettet elég jó, amit csináltam, ezért Helga meg parancsolta, hogy feküdjek le a földre. Én lefeküdtem a hátamra és ő rá ült a számra alig kaptam levegőt.
– Na, gyerünk féreg! Nyald! – Kiáltotta és én nyaltam a nagy segge lyukát.
Már teljesen tisztára nyaltam. Ekkor azt mondta:
– Most a pinámat nyald!
Én nyaltam, mint egy állat. Tiszta lucsok volt addigra Helga pinája a zaft az arcomon csorgott le. Ez így ment elég hosszú ideig. A nyelvem már alig éreztem de ö egy re csak noszogatott. Ekkor felállt és a közeli bokorhoz ment le tört egy darab veszőt és elkezdett ütlegelni.
– Nem értesz a szóból, te mocskos disznó? Azt mondtam, hogy nyalj erősebben te nyeszlett faszú! Élvezni akarok! Nem tudsz elélveztetni?
Az ütésektől hurkás lett a combom.
– Igen, tanárnő! – Mondtam neki. De ö csak tovább ütött.
– Neked Úrnő, te féreg!
– Igen, Úrnőm.
– Na, gyere! Nyalj tovább!
Eltelt egy 10 perc, mire Helga Úrnő remegve mondta:
– Na, most erősebben! Mindjárt élvezek!
Ekkor a duzzadó pinából, mint egy vízsugár folyt ki a nedű. Helga elélvezett.
– Na, most pedig megitatlak a vizeletem el. – Mondta.
– Nyisd nagyra a szádat! De ne köpd ki te féreg, vagy jön vesszőzés!
Kinyitottam a számat, és ö elkezdett hugyozni a számba. Sós íze volt, és én nyeltem, mint valami meleg teát. Nagyon sokat pisilt már alig bírtam magamba fogadni a sok folyadékot, de kiköpni nem merészeltem. Ekkor Helgán látszott, hogy nagyon élvezi, hogy, uralkodik felettem.
– Jól van, és most jön a desszert. Kapsz egy kis csokit a szádba. Gyerünk, feküdj le a földre te mocsok!
– Igen is Helga úrnő.
Hanyatt feküdtem és ö elhelyezkedett kényelmesen. Ráült a mellkasomra aztán feltérdelt, a végbél nyílása pont úgy helyezkedjen el, hogy pont a számba tudjon szarni.
– Figyelj te disznó! Most teleszarom a szádat. Nyisd nagyra! Gyerünk!
Nagyra nyitottam és Helga Úrnő belefosott a számba. Nem számítottam rá, hogy ilyen erővel csapódik a híg szar lé a számba. Telement a torkomra, a garatomra és kénytelen voltam nyelni, hogy ne fulladjak meg. Rengeteget fosott 10 percig lesem szállt a fejemről.
Közben kéjesen, nőiesen sikongatott. Elcsukló hangon mondta:
– Egy hete szorulásom van, te kis lankadt faszú. Most egy heti adagot kapsz a szádba. És Helga csak fosott, fosott a fejem már nem is látszott ki a sok szartól. Ekkor elégedetten fel állt és WC-papírral kitörölte a seggét.
– Mára végeztünk. – Mondta.
– Menj és fürödj meg a patakban! Én is megyek utánad.
A faszom még mindig állt. Ráhúztam egy párat és el is élveztem. Elmentem a patakhoz és bele ugrottam lemostam magamról a kakit. Helga is utánam jött egy kis táskából elővett tusfürdőt, fogkefét, fogkrémet megmosta magát aztán ide adta a tusfürdőt es meg parancsolta, hogy legalább egy óráig mosakodjak és a számat is mossam ki alaposan, és ledobta a fogkefét es fogkrémet a földre. 1 óra mosakodás után már nem is lehetett érezni semmilyen szagot a testemen. Az nap este, miután mindenki lefeküdt, engem nem hagyott nyugodni az élvezet, de mint később kiderült, nem csak én voltam így ezzel. Már elég régóta tartogattam a pisit, ezért kiosontam a sátorból, de ekkor támadt egy ötletem. Odaosontam Helga sátrához, és megdöbbenve tapasztaltam hogy üres. A szívbajt hozta rám, amikor megfogta a vállam, és egy olyan tockost kaptam, pont úgy mint az erdőbe, ami levitt a földre. Helga berángatott a sátrába, majd minden előzetes figyelmeztetés nélkül betolta a seggébe a kemény farkam. Annyira élveztem ezt az új érzést, a szűk és meleg környezetet, amint beleütközik a makkom hegye egy keményebb kakidarabba, hogy egyből telepumpáltam a seggét, de ez nem vette el a kedvét, olyan tempóban kezdett el lovagolni rajtam, hogy féltem hogy összenyom. Kb 20 perces galopp után, elfojtott nyögés közepette elélvezett, majd szép lassan ahogy távolodott a farkamtól, úgy fosta le. Ismételten rengeteget szart volt vagy 2 kg biztosan. Utána a szokásos seggnyalás, de ez most más volt, mert egyben a saját gecimet is ki kellett nyalnom. Helga még mindig be volt indulva, és nem számolva a következményekkel, miután lehugyozta a még mindig merev farkam, ráhuppant, és kezdődött előröl a lovaglás. Ekkor már annyira nem birt magával hogy magas hangokat adott. Nekem a hólyagom kezdte feladni, ezért a nagy dugás közepette telespricceltem pisivel a drága tanárnő punáját. Az ordibálás felkeltett mindenkit, és csapatostul rontottak be pont akkor, amikor én a gecimet pumpálom a tancsi pinájába, az pedig az élvezettől vonaglik, és spriccel össze-vissza. A vége az lett hogy a tanárnőt kirugták, és eljárás indult ellene kiskoru megrontása miatt. Ez lenne a kisebb baj, de a kakis seggből lucskos punciba váltás miatt mindketten fertőzést kaptunk. És a ráadás poén, az utolsó adag gecitáramtól teherbe is esett. Azóta minden szarásnál annyira felizgulok hogy egyből ki kell vernem.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 22744 alkalommal olvasták Armando szextörténetét és 28 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák