Szextörténetek Szexhírek

Kerti szex kalandom Ancsával

Toma szextörténete
Ancsa egy élelmiszerüzletben eladó, és rendszeresen beszélgetünk. Így aztán kiderült, hogy akár a szabadban is magamévá tehetem.Szombatonként rendszeresen a lakhelyemhez közeli piacon szerzem be a hétvégi főzéshez szükséges kellékeket. Szívesen teszem ezt, mert szeretek a kofákkal alkudozni illetve mindig akad egy ismerős, akivel el egy jót lehet beszélgetni. Ancsa, akivel már régóta ismerjük egymást, szintén itt dolgozik egy kis élelmiszerüzlet eladójaként. Az évek során elég közvetlen viszony alakult ki közöttünk. Amikor betérek hozzá már a reggeli rohamon túl van, így zavartalanul tudunk beszélgetni. Már a megismerkedésünk alkalmával feltűnt, amint a jó idő beköszönt ő egyre barnább. Gyanítottam, hogy hozzám hasonlóan ő is szívesen tölti a szabadidejét kinn a szabadban. Amikor erre rákérdeztem egyáltalán nem csinált belőle titkot. Egyszerre elmesélte, alig várja, hogy vége legyen a hideg télnek. Imád napfürdőzni és mivel az udvaruk zárt, a szomszédok kíváncsi tekintetétől a magas tujasor védi, így rendszerint nudizni szokott. Igaz az egyik szomszéd lakás emeleti ablakából talán átlátni, de ez őt nem nagyon izgatja. A szabadnapjain, illetve munka után jól esik neki a napi hajtást kipihenni a jó meleg napon. Mivel én is rendszerint meztelenül napozom örömmel hallottam az el-mondottakat. Miután ezt tisztáztuk, a beszélgetéseink során rendszerint visszatérő téma lett a nyár, a nyaralás, a nudista életmód.

Az egyik ilyen alkalommal tréfásan megjegyeztem, hogy szeretnék a szomszédja lenni, biztos, hogy a délutánjaimat az emeleti ablakban tölteném. Erre ő a leg-természetesebb módon azt válaszolta, ha ennyire kíváncsi vagyok hétfőn keres-sem fel, szívesen lát és még csak az "emeleti ablakban sem kell kuksolnom". Ezen egy jót nevettünk, majd megígértem neki, ha az időjárás engedi élek a meghívással.
Hétfőn szikrázó napsütésre ébredtünk. Egyszerre felrémlett bennem a fenti kis eszmecsere, de nem akartam tolakodónak tűnni, meg talán ő sem gondolta komolyan a meghívást, ezért inkább egyéb elfoglaltság után néztem. Azonban olyan tíz óra körül megcsörrent a telefon. Legnagyobb meglepetésemre Ancsa volt a vonal végén. Egyből a tárgyra tért. Elmondta, hogy ő már kinn van az udvarukon. Ha odaérek, nem kell csengetnem, a kapun belül lesz a kulcs. Csak nyúljak be és nyissam ki, majd gondosan zárjam be magam után, és ezzel letette a telefont. Így az utasításainak megfelelően jártam el. Autóba pattantam, és mint egy fél óra múlva a lakásuk előtt parkoltam. A kulcs a megbeszélt helyen volt így akadálytalanul bejutottam. Bezártam a kaput, majd a kulcsot zsebre tettem és kíváncsian elindultam az udvar hátsó része felé. Az épületet elhagyva azonnal megpillantottam Ancsa barátnőmet, aki éppen hanyatt fekve élvezte a napsütést és természetesen szokása szerint meztelenül.

Odaballagtam hozzá, köszöntöttük egymást és lazán beszédbe elegyedtünk. Ő teljesen természetesen viselkedett, egyáltalán nem zavartatta magát. Én is igyekeztem természetesen viselkedni, de annyira lenyűgözött a meztelen testének a látványa, hogy ezt szerintem nem igazán sikerült. Az egyenletesen barna bőre, az asszonyos mellei és az a formás puncija teljesen megfogott. Hogy némi zavaromat leküzdjem, gyorsan leültem az egyik kerti székre. Egy rövid ideig így beszélgettünk, majd egy huncut mosolyt elengedve rövidesen megjegyezte. Ha kellő képen beteltem a látvánnyal, és ha van kedvem, nyugodtam csatlakozhatom hozzá, végül is azért készített ki két szivacsot. Nekem se kellett több, azonnal megszabadultam minden ruhadarabomtól. Ancsa érdeklődve végigmért a tekintetével, és úgy vettem észre, hogy tetszett neki amit tapasztalt, sőt mivel én is rendszeresen borotválom az "öv alatti területet" csak egy kis sávot meghagyva, ez már igazán elnyerte a tetszését. Egyszerre megjegyezte, mennyire tetszik neki. Ezek után már én sem zavartattam magam. Bevallottam, hogy egy kicsit meglepett, amikor csak így ruhátlanul fogadott. Megnyugtatott, hogy ezt ő egyből észre vette, csak nem akarta még jobban fokozni a zavaromat. Ezen egy jót nevettünk, és miután megmártóztam a medencében gyorsan elfoglaltam a számomra kijelölt helyet. Napoztunk, beszélgettünk, majd amikor már nagyon égetett a nap újra és újra megmártóztunk a hűs vízben. Ahogy minden egyes alak-alommal kiléptünk a medencéből az Ancsa vízcseppektől csillogó puncija szinte őrjítő vágyat ébresztett bennem, hogy megérinthessem azt.

Amint hanyatt feküdt a vízcseppek vidáman cikáztak le a duzzadó ajkakon, és én egyszerűen nem tudtam szabadulni a látványtól. Mellétérdeltem és élvezettel néztem, ahogy elfogynak a vízcseppek. Ancsa is közben a könyökeire támasz-kodott és érdeklődve nézett engem. Összenéztünk, majd a punijára nézett és egy apró fejbólintással jelezte számomra, hogy "szabad az út". Ekkor lassan odahajoltam az öléhez és egy apró csókot helyeztem el rajta. Majd fokozatosan szembehelyezkedtem vele miközben ő egyre jobban szélesebbre tárta a formás combjait. Behasaltam a lábai közé és az ajkaimmal azonnal a duzzadó ajkakra tapadtam. A nyelvemmel egyszerre felfedezőútra indultam. Meglepve tapasztaltam, hogy már teljesen át volt nedvesedve. A nyelvem akadálytalanul csusszant a hüvelyébe. Ezt egymás után többször is megismételtem. Erre ő hátra dőlt a két kezével átfogta a fejemet, és egyre szorosabban az ölében vont. Teljesen megrészegültem, mámorosan lefetyeltem a mind jobban gyöngyöző puniját. Majd rátalálva a "kis borsószemre" hosszan eljátszadoztam vele. Egy idő után apró csókokat elhelyezve az izgató testére elindultam felfelé. A formás hasa, köldöke majd a mellek következtek. A mellbimbói már keményen ágaskodtak mire odaértem. Érzékien körbenyalogattam azokat majd lassan szívogatni, finoman harapdálni kezdtem. Ancsa eközben megfogta a farkamat és nemes egyszerűséggel a punijához illesztette, majd a két kezét a hátsómra helyezte és egy erőteljes nyomással magába préselt.

Fantasztikus élmény volt így a forrongó hüvelyébe hatolni. A két lábával a dere-kamat azonnal átfogta, így még mélyebben hatoltam bele. A kezeimre támaszkodtam és miközben a gyönyörtől egyre jobban izzó tekintetébe mélyedtem ütemesen dugni kezdtem. Ancsa szinte sziporkázott annyira élvezte a helyzetet. Később váltottunk és ő egyre lejjebb helyezkedve bekapta a nedveitől szikrázóan csillogó farkamat, és ügyesen szopni kezdte. Rendkívül ügyesen tette a dolgát, élvezet volt gyönyörködni benne. Rövidesen fölém helyezkedett a farkamat többször a punijához dörzsölve szép lassan rám ereszkedett, majd hosszan lovagolni kezdett. A légzése egyszer csak felgyorsult az ölével egyre jobban össze-préselte farkamat és hangosan elélvezett. Mint később megtudtam szerencsékre a szomszédok sehol sem voltak otthon, egyébként elég kényes helyzetbe kerül-tünk volna.
Végig benne maradtam, amíg a légzése helyreállt. Életre szóló élmény volt szá-momra a karomban tartani, forró leheletét a bőrömön érezni. Miután teljesen lenyugodott lassan kicsusszantam a szinte tocsogó punijából. Ő egyszerre a lá-baim közé térdelt és a nedveivel szinte eláztatott farkamat kéjesen nyalogatni kezdte, majd szép komótosan újra szopni kezdett. Amikor teljesen eltüntetett róla mindent, félig guggoló helyzetben fölém került és ügyesen újra magába fogadott. Egy rövid ideig le-felcsúszkált a farkamon majd miután ismét alaposan ellátta azt a nedveivel, kéjesen az ajkai közé vette, és ezt a jó párszor megismételte. Szívesen tovább élveztem volna a mutatványát, de egyszerűen nem bírtam tovább. Amikor újra a farkam fölé hajolt, - még ilyet sohasem éltem át - már az előnedv cseppek is spriccelve távoztak a belőle. Ancsa bámulatos ügyességgel, kéjtől sugárzó arccal tüntette el azokat. Majd a farkamat erősen átfogva, ütemesen pumpálni kezdte azt a bájos ajkai előtt. A makkom egyre jobban megduzzadt és szinte kirobbant belőlem az első sugár. Ancsa ekkor legnagyobb örömömre az ajkai közé fogadott és az újabb adagokat egyenesen oda ürítette. Bámulatos érzékiséggel tette, egy cseppet sem hagyott kárba veszni. Teljesen kifacsartnak éreztem magam, erősen zihálva szedtem a levegőt egy ideig, még le-nyugodtam.

Ő eközben csak tovább szopta a farkam, mint aki sohasem akarja abba hagyni. Szinte le sem eresztettem újra harca kész állapotba szopta. Fordított testhelyzetben fölém helyezkedett és a továbbra is izzó puniját az arcomra préselve kényeztetett tovább. Élvezettel hatoltam be ismét a nyelvemmel az arcom előtt széttáruló csillogó punijába. Időnként mikor kissé felegyenesedett az izgató popsibejáratát is meg-megízlelgettem. Egy jó ideig kényeztettük így egymást. Rövidesen kissé előre araszolt, felkínálva így a formás fenekét számomra. Mögé helyezkedtem a farkamat a puncijához illesztettem és ő abban a pillanatban fel-nyársalta magát rám. Fejét a karjaira helyezte, így még jobban belehatolhattam. Két kezemmel a csípőjét átfogtam és egyre gyorsuló ütemben rángattam a far-kamra. Teljesen belefeledkezve szédületes tempóban pumpáltam hátulról. Ancsa rövidesen a csúcsra ért. A forrongó bensőjével egyre jobban már-már fájdalmasan préselte össze a farkam, majd hangosan újra elélvezett. Abban a pillanatban én is a csúcsra értem. Miután kihúztam a farkamat a forrongó hüvelyéből azonnal az ajkai közé vette. Szinte minden cseppet kifacsart belőle.
Mindketten teljesen kimerülve terültünk el a szivacsokon. Jó időbe tellett mire összeszedtük magunkat. Egyszerre belevetettük magunkat a medencébe és ott pihentük csak ki igazán e kemény csata fáradalmait.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 7632 alkalommal olvasták Toma szextörténetét és 38 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák