Szextörténetek Szexhírek

Unalomból szeretkezés

Reni szextörténete
Unatkoztam otthon,így átmentem a pasimhoz aki a közelben lakott. Valljuk be a húsz centis faszával jól kielégített,és a nyelve is jól dolgozott.Nagyon unatkoztam otthon, szóval átmentem Ferihez a pasimhoz. ( Én 20, ő 22 éves). Mivel a közelben lakott,gyalog mentem,de így is 10 perc alatt oda értem.

Miután bementem a házba,leültünk a nappaliba beszélgetni,és filmet néztünk. Hirtelen Feri megcsókolt, és elkezdte a hátam simogatni. Aztán felállt és mondta hogy kövessem. Elindultam utána, míg végül a hálóba vezetett. Újra megcsókolt,majd elkezdte kigombolni a blúzom ,majd elkezdtem én is az ő ingét. Lassan elkezdtük lehúzni egymás nadrágját is. Elkezdett egyre hevesebben csókolni, majd a melltartóm is kicsatolni, végül a bugyi is lekerült rólam. Nyilván erre lerántottam az alsóját.

Hátravágott az ágyra és elkezdett felém mászni,és elkezdett lejebb csókolni, ahogy eljutott a mellemhez, ami valljuk be elég csábítóan kerekded volt. Elkezdte csókolgatni, izgatni a nyelvével, miközben a másikat masszírozta. Ettől benedvesedtem. Ezután elkezdett lejebb csókolgatni,mígnem a puncimhoz.jutott. Elkezdte nyalogatni ,majd a csiklóm kezdte el izgatni a nyelvével,amitől újra elélveztem,és láttam hogy az ő 20 centis fasza is kőkeményre duzzadt. Miután megláttam,fordult a kocka,és őt fektettem az ágyra. És lehajoltam, majd elkezdtem gyengéden,majd egyre gyorsabban és erőteljesebben szopni, amitől beleélvezett a számba,és minden csepp ízletes spermáját lenyeltem. Aztán kikerült a számból a szerszáma, majd azt mondta:" Most meg jól megbaszlak" .

Négy kéz láb emelkedtem,majd ő előbb újra elkezdett nyalni,amitől újra benedvesedtem,majd becsúztatta a faszát a pinámba. Tövig felnyomta,majd elkezdett egyre gyorsabban mozogni bennem. Teljesen forró érzés fogott el,majd belémélvezett. Ez volt ám a mámor. Mikor kellően érezte kivette belőlem,és a maradék spermáját kiszoptam belőle,ő meg elkezdte a nedvem, meg a folyó gecit nyalni. Miután végzet, jött még egy csók, majd lefeküdtünk egymás mellé,és boldogan mondtuk:Ez de jó volt.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 3583 alkalommal olvasták Reni szextörténetét és 16 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák