Szextörténetek Szexhírek

Fiatalkori örömök

Ákan szextörténete
Anna azt mondta, hogy meleg vagyok. Bebizonyítottam neki, hogy nem. Sőt. Igenis gyengéd tudok lenni a lányokkal.Egy hatosztályos gimibe járunk pesten. Most kilencedikes vagyok. Néhány hete történ osztálykiránduláson.

Kollégiumban szálltunk meg, hárman, négyen egy szobában. Takarodó után kilógtunk páran beszélgetni a társalgóba. Sokáig beszélgettünk a 12 körül majdnem mindenki visszaszállingózott már a szobájába. Végül hárman maradtunk. Amikor már Pisti is elsment,gondoltam én is lelefekszem. Már csak az anna maradt ott, és tudom, hogy nem nagyon bír, pedig titokban odavagyok érte. Mikor föláltom odaszólt.
- Várj! Kérdezhetek valamit? -
- Kettőt is. - válaszoltam humorizálva
- Te meleg vagy? - tette fel a meglepő kérdést
- Szerinted az vagyok? - kérdeztem vissza
- Nem tudom-mondta, és én erre gyorsan visszahuppantam mellé, és erélyesen szájoncsókoltam. Azt hittem, hogy el fog lökni magától, de a meglepetés erelyével hatottam rá. Utánna talán már élvezte is. Mindkettőnknek ez volt az első csók, ne volt még barátja sem. Vagy negyed órán keresztül faltuk egymást, amikor támadt egy ötletem. Föláltam, és mondtam neki, hogy várjon itt. Úgy zihált, mindtha lefutotta volna a maratont. Gyanítom, hogy felizgult, de nem volt vele egyedül. Lesurrantam a portára, és elemeltem a 212-es szoba kulcsát. Fölmentem hozzá, és kézenfogtam új kedvesem és a szoba felé irányítottam.
- Én nem akarom ezt! - mondta bátortalanul, de látszott rajta, hogy csak a jólneveltség beszél belőle.
- Nem csinálunk semmit, csak zavartalanul akarom folytatni-válaszoltam, és akkor még komolyan ia gondoltam. Belöktem az ajtót, és előrre engedtem. Behúztam utánnunk az ajtót, és be is zártam. Kimentünk az erkélyre, és újra szájon csókoltam. Fázott is a hidegben, mert csak egy szál trikó, és meltartó volt rajta, meg be is indulhatott, teljesen hozzám bújt, olyan közel, hogy már nem tudtam csókolni sem, öszeforrt a testünk. Átöleltem, és lehajtottam a fejem, elkezdtem szívni a nyakát. Így ment ez percekig, aztán ő is elkezdte nyalogatni a fülem tövét. Nagyon jó érzés volt, a hidegben, ahogy a forró nyelve siklott fel le. Aztán a fülembe súgta :
- Menjünk be, itt hideg van-
Értettem mire gondol. Bevittem a szobába, a kezemben, és talpra állítottam. Odabújt hozzám, és így álltunk egy darabig, majd az ágyra löktem, mellé feküdtem, és átöleltem.

Ha tetszett, akkor irjatok és befejezem a történetet :)
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 7256 alkalommal olvasták Ákan szextörténetét és 33 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák