Szextörténetek Szexhírek

Anál a koleszban (BDSM)

loverstecca szextörténete
Mindig is perverz voltam. Mindig a perverz pasikra buktam, de nem tudtam, hogy a pasim ráadásul imádja a vad, kúrós durva szexet.Mint minden nap, ma is a koleszban feküdtem egyedül az emeltes ágyam aljában. Már végeztem a tanulnivalókkal amikor berontott Dave a pasim. Egy aktatáskaszerűség volt a kezében.
- Szia kicsikém. Ma durván szexelünk.- mondta és Mielőtt válaszolhattam volna befogta a számat. Rajtam csak egy bugyi volt - ami már kezdett nedvesedni a perverz gondolataimtól - és egy hosszított póló. A keze közébe került az olló, amivel levágta rólam a bugyit, majd a számba tömte. Kutyapózba állított, majd összekötözött úgy, hogy ne akarjak megmozdulni. A kötelek bevágtak a bőrömbe. A mellemet is megkötötte. Így hát az ágyon voltam. Ki voltam szolgáltatva neki. A nedves pinám és a seggem felé meredezett. Ekkor meghallottam a zümmögést. A csiklómra nyomta a kis szerkezetet mire elégedetten nyögtem. Ő is levette a ruháit, a fasza ott meredezett a szabad levegőben.
-Drága Lilikém. Holnap nem tudsz bemenni a gimibe...sajnálom. Ma nagyon szétbaszlak.
Ekkor hátrament a táskájához. Valami nagyon suhogott. Ekkor rácsapott a seggemre. Egy ostor. Felszisszentem vagy valami hasonlót. Rámvert még néhányszor. A kis vibrátor még mindig oda volt rögzítve a csiklómhoz, termeltem a nedvet. Abbahagyta a csapkodást. Tudtam, hogy vörös a seggem, meg éreztem is. Nagyon égetett. Valamit érzetem a segglyukamnál. Egy egyre nagyobb golyókból álló gyöngysor volt az. Először mind a 10 golyót benyomta a hüvelyembe. Gondolom nedvesítő gyanánat. Ami utána történet...oh istenem. Nem vett síkosítót ezért a pinanedvemmel kente be a segglyukam. Egyesével nyomta be a golyókat a segglyulamba.
-Na most Lilikém kezd csak szélen kinyomni a golyókat.- vigyorgott. Nem kezdtem el azonnal. Ennek következménye lett, hogy...belémnyomta méretes - 26 centis - farkát. A seggembe. Felvonyítottam miközben kiköptem a nedves bugyit a számból. Hörögtem és egyfolytában csak rángott a testem az orgazmusoktól.
-Jól van bébi. Teljesítetted a feladatod.- élvezett belém. Utána persze nem hagyott csak úgy ott. Újra elkezdte csapkodni a fenekem...de egy idő után már a hátamat a combom külső és belső részét és a pinámat is csapkodta. Szinte félájult voltam a kéjtől a fájdalomtól és az eseményektől. Persze az eset után még sokszor csináltuk így.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 14545 alkalommal olvasták loverstecca szextörténetét és 41 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák