Szextörténetek Szexhírek

Tini suna seggből szájba imádja és le is nyeli

Peti szextörténete
Volt hétvégén egy kis kalandom egy 16 éves kis buta libával. Azt hittem tapasztalatlan, de aztán a seggbe baszást nagyon imádta és szopni is egész jól tudott.Hétvégén Klárika átjött, hogy az anyjának kellene segítség, mert megint nem jó valami a villamossággal a lakásban. Ildi, az anyja már párszor megvolt, de már unalmas volt az állandó károgása, én meg kanos voltam piszkosul.

Klárika lenge miniben jött át, és a póló is csak has középig takarta. Ahogy megláttam már állt a faszom, mint a cövek. Persze ez a hülye kis fruska nem sejtette.

Szóval jött, hogy segítsek. Mondtam neki, hogy keresek szerszámot, addig ő vegye le a szekrény tetejéről a zseblámpát. Persze csak alá akartam nézni, hogy lássam baszható e a kislány. Amikor felmászott a székre a gyönyörű feneke betöltötte a látóterem. Annál is inkább, mivel bugyi nem volt rajta.

Poénból rákérdeztem, hogy baszni jött bugyi nélkül, mire azt válaszolta, hogy persze hiszen ő már elmúlt 16 és hát nagy lány már. Nem holmi óvodás. Mondtam neki, hogy ha azért hát azt megkaphatja. De van e fogalma arról hogy is megy ez? Persze, mondta hogy állandóan pornófilmeket néz az anyja gyűjteményéből meg a neten, amikor muter nincs otthon. Megkérdeztem, hogy tehát akkor hogyan is kezdjük. Ő erre mosolyogva, csillogó szemmel mondta, hogy hát a szopással.

Hagytam, hogy kigombolja a sliccemet és két copfját két oldalt megfogtam és ahogyan előpattant a farkam ráhúztam a fejét. Szűk volt a szája és forró. Nem csinálta jól, de volt benne igyekezet. Aztán belemelegedett és hirtelen nagyon élvezni kezdtem. Ahogy érezte, hogy jó úgy csinálta. Gyorsan tanult. És mélytorkosan szopott. Így még az anyja sem volt képes szopni. Főleg, hogy szívta is teli tüdőből. Ez is nagyon jó volt.

Közben én már a szoknyája cipzárját húztam le és a friss pinájában matattam. Olyan gyorsan nedves lett, hogy ilyet még nem láttam. Aztán a melleit kezdtem masszirozni, amelyek kicsik, kemények voltak. Iszonyat beindított. Eszembe jutott, hogy szűz kis kurva, és kellene vazelin vagy valami. Nem volt otthon semmi, csak nivea, ígyhát felálltam és elgaloppoltam érte a fürdőszobába. Addig ő már levetkezett.

Láttam, hogy csodálkozik, de megfogtam a fejét és belenyomtam a párnába, majd a nyitott niveás doboz tartalmának felét a seggére csaptam. Úgy rámjött a kangörcs, hogy elfelejtettem az előjátékot. Egyszerűen masszíroztam az ánuszát és kisvártatva az addigra majd szétrobbanó faszom a kerek kislány seggébe vezettem. Először csak a hegyét, de megdöbbenésemre ő hátrált bele egyre durvábban. Úgy nyelte el a kislánysegg a faszom, hogy még egy ujjam is befért mellette. Ekkor nyögni kezdett iszonyatosan. És tolta a seggét nekem. Mondtam, hogy nem kell színlelni mert ez nem pornó film, amire annyit mondott, hogy ő ezt élvezi. Basszam.

Megfogtam Klárika derekát két oldalt miután két kezét hátra fogtam. A krémtől hideg segge cuppogott a hasamon. Ügyesen ráfogott a seggével a faszomra, azt hittem eltörik.

Éreztem, hogy a puncijáig már nem fogok eljutni, mert kezdett feszülni a hasam. Ezt ő is megérezhette, mert leugrott a farkamról és letérdelt, mint a pornófilmekben és várta, hogy a szájába élvezzek. Látszott az élveteg szemén, hogy most bármit megtehetek vele. Ezért aztán ráhúztam kis fejecskéjét a faszomra. Nem tiltakozott, hanem lihegve szopni kezdte. Megint a két copfjával húzogattam a fejét a farkamon. Meredek érzés volt.

Egyszer csak éreztem, hogy itt a vége, de tövig ráhúztam épp a fejét a kis Klárikának a farkamra. Ekkor el is sültem. Klárika pedig tovább szopott. Amikor már nem volt annyira jó érzés szóltam, hogy elég legyen. Azt hittem rohan a fürdőbe kiköpni a spermát, ehelyett büszkén kinyújtotta a nyelvét, hogy mind lenyelte. Megdicsértem érte, naná! Kicsit megpofoztam az iskoláslány arcát a faszommal, aztán még a hajába töröltem a maradék spermát, hogy vihessen haza egy kis emléket.

Megbeszéltük, hogy egy óra múlva átugrok az anyjához rendbetenni a villamosságot. Odaát mintha mi sem történt volna, az anyjával beszélgettünk. Klárika meg a szoba sarkából vigyorgott. Azóta is rendszeresen átjön és istentelenül megbaszom. Szinte mindig a seggét, mert ilyen kislánysegget még soha nem basztam. Ő meg jobban élvezi, mintha punciba raknám.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 14786 alkalommal olvasták Peti szextörténetét és 50 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák