Szextörténetek Szexhírek

Csilla leszopott magyar órán

Dani szextörténete
Csilla egy iszonyat nagy kurva annak ellenére, hogy csak 15 éves. A magyar órán pedig simán leszopott, miközben a tanár mormolta az igét.Csilla egy magas,nagymellű,15 éves,szexi csaj,de elég hiú,és mindig olyan ruhát vesz fel amiből félig kilóg a melle.Egyébként,iszonyat nagy kurva,azt mondják,hogy már 6 évesen sem volt szűz.
Egy pénteki napon az 5. órám irodalom volt,de már nagyon untam a tanár hülye PowerPoint bemutatóját,így pillantásom hamar a mellettem ülő Csilla dekoltázsára vándorolt.Láttam,hogy a barna,rózsaszín playboy-jellel díszített ujjatlan póló alatt nincs rajta melltartó.
A faszom persze hamar felállt,és úgy gondoltam,talán valami több is lehetne,mint a stírölés.
Kezemet a pad alatt lassan felé csúsztattam,megfogtam a combját,és finoman elkezdtem simogatni.Ő hirtelen rám nézett,de ahelyett,hogy bármit is szólt volna,kicsatolta az övemet,kicipzározta és kigombolta a nadrágomat,benyúlt a boxeromba és kivette a faszomat.Először kicsit meglepődött,a faszom méretét látva,de hamar feleszmélt,és elkezdte nyalogatni a makkomat,majd egyre lejjebb haladt.
Csakhamar be is kapta a faszomat.Nagyon érzékien szopott.Közben én sem tétlenkedtem:elkezdtem kicipzározni a nadrágját,és a bugyiján át simogattam a punciját.
Csilla keményen szopott,én pedig már a bugyijában jártam a z ujjaimmal,a csiklóját simogattam,és lucskos,szűk kis punciját ujjaztam.Ő alig tudta megállni,hogy ne nyögjön az élvezettől,hogy ujjaim a puncijában járnak.
Ahogy Csilla mélytorkozott,éreztem,hogy egyre közelebb kerülök a csúcshoz,és nemsokára teleélveztem azt a szopós száját,ő pedig készségesen lenyelte az összes ondómat.Kivette szájából a faszomat,tisztára nyalta,majd a fülembe súgta:ilyen jól még soha senki nem lőtte tele a számat,azzal megcsókolt és jól megszorította a faszomat.

Csilla letolta a nadrágját és a bugyiját,felállt a székről és lassan ráereszkedett meredező faszomra.
Persze ezt a többiek is észrevették,és persze a tanár is,aki már ép kezdett volna kiabálni,amikor kicsöngettek,és a tanárnak el kellet rohannia -mert busszal járt dolgozni,és nem akarta lekésni- de azért odavetette,hogy hétfőn még beszélünk.

Miután a tanár lelépett Csilla elkezdett lovagolni rajtam,a többiek pedig mind körénk gyűltek,hogy jól lássák a kefélést.

Nagyszerű érzés volt,ahogy Csilla ugrált a faszomon.
Nemsokára el is élveztem,és telelőttem szűk kis punciját.

Ezután háttal a padra feküdt,én pedig a még mindig álló faszomra gumit húztam,és popsijába illesztettem.Nagyon élvezte a popsiszexet,de azért rendesen nyögött közben.Nemsokára megint elélveztem.

Felöltöztem és hazamentem,de Csilla még ottmaradt,és a többi fiú is.Ki tudja mi történt még,azzal a kis ribanccal.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 26606 alkalommal olvasták Dani szextörténetét és 77 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák