Szextörténetek Szexhírek

Biszex parti barátommal, meg a nőjével

Ákos szextörténete
Haveroméknál piázgattunk és kicsit többet ittunk a kelleténél. A barátnője leszopott a kertben, ő meg lazán berakta hátulról. Nem gondoltam, hogy biszex jelenetet nyomunk.Egyik este a haveromnál voltam, whiskyztünk és sztorizgattunk. Közben megjött a barátnője is és csatlakozott hozzánk. Már mindenkiben dolgozott az alkohol, és az erotika füstjét szinte vágni lehetett. A hormonok a tetőfokon voltak, fülledt volt a levegő, így az ingem felső gombjait meglazítottam, látni lehetett az ízlésesen látszó szőrös mellemből egy részletet. Aznap voltam edzeni és a tegnapi szoli is elérte a kívánt hatását. Többször kaptam is az est folyamán dicsérő szavakat a haverom barátnőjétől.

Egyik pillanatban a haverom csaja elment átöltözni, én felkeltem a kényelmes fotelből, hogy töltsek a poharakba italt közben szólt kellemesen a nyári zene, jól éreztük magunkat. A haverom többször utalgatott arra, hogy milyen jó a seggem, eddig miért nem vette még észere... viccelődve jegyezte meg.

Ahogy töltöttem az asztalnál a poharakba az italt és raktam a jeget éreztem, hogy a haverom ott áll mögöttem és kéri, hogy adjak neki több jeget, szorosan oda állt a hátam mögé, éreztem, hogy állt a farka, úgy félkeményen.

Leültem és tovább bulizgattunk, közben visszajött a haver barátnője is, akin látszott, hogy jól érzi magát, friss volt. Illatos és szexi ruhát viselt. Hosszú barna lábak, darázs derék és szilikonos, formás mellek, a popója maga volt a megtestesült álom.

Sokat viccelődtünk, a faszom folyton állt. A haverom ölében ült a csaj és közben észrevettem, hogy a haverom amikor felállok nézi a seggem, nem zavart, sőt még jó is volt.

Úgy adódott, hogy náluk aludtam. Már késő este volt, amikor szarrá ittunk magunkat. A haverom és a barátnője elmentek aludni, én még maradtam kicsit a kertben, hogy gondolkodjak, és élvezzem a pillanatot.

Néztem a csillagokat és józanodtam, közben a haverom barátnője visszajött. Hogy horkol a haverom és nem tud aludni. Együtt néztünk a csillagokat, közben a lány keze a combomon maradt és egy idő után azt vettem észre, hogy matat a gatyámban. Állt a faszom, nagyon.

Majd a szájába vette és élvezésig leszopott. Hatalmasat élveztem, emlékszem folyt a gecim az arcán miközben húztam ki a faszomat a szájából. Reggel a haverom barátnője korán elment az anyjához, mert telefonált az anyja neki.

Kicsit lelkiismeretfurdalásosom volt, de a másnaposság nagyobb úr volt annál is. Elmentem zuhanyozni, miközben haverom készítette a kávét. Álltam a zuhanyzó alatt még, amikor a haverom alsógatyában bejött a fürdőszobába. Láttam, hogy ágaskodik a farka. Egyébként edzések után többször láttam már, hogy nagy farka van.

Megjegyezte, hogy baszott kanos, mert a csajával tegnap este nem volt semmi. Még a zuhanyzóban voltam, maikor megkérdezte, hogy baj lenne-e ha ős is odaállna. Mosolyogtam, hogy nem.

Odajött, láttam, hogy leveszi a gatyáját, lógott a heréje, szép nagy volt, a farka pedig hatalmas, felül meg volt rajta a szőr. Én léptem ki a zuhany alól, amikor ő jött, de megfogta a vállam, hogy maradjak, álltunk a zuhany alatt, éreztem a nagy és erős kezét, hogy a fenekemet simizza, engedtem neki. Közben megcsókolt és a fülembe súgta, hogy már régóta szeretné a seggem. Éreztem, hogy az ujja a segglyukamban van, majd a többit is, ekkor kicsit megszeppentem, mert fájt.

Felállt a farka, nekem már állt akkor, amikor bedugta a ujjait. Simogatott és a csempézett falhoz szorított, kezével jelezte, hogy hajoljak meg kicsit, és szép lassan betette a faszát a seggembe.

Éreztem, hogy feszít, kértem, hogy vegye ki. Lassan kihúzta és simogatott, ekkor újra felállt a faszom. Ismét betolta, ekkor már éreztem, hogy nekem is jó, elkezdett mozogni és nagyokat nyögött. Éreztem, a lüktető farkát és azt is, hogy jó neki. Éreztem a szőrt is, amikor teljesen, ütközésig bedugta.

Én is magamhoz nyúltam. Éreztem, hogy már nincs messze a hatás és szétdurranok, elélveztem. A spermám a zuhanyzó tálcába fojt. Aztán a haverom is elélvezett, ekkor éreztem, hogy a segglyukam minta szorulna össze.

Éreztem, ahogy a lankadt farkát kihúzza belőlem, ami jó volt. Éreztem azt is, hogy a combomon folyik végig a haverom gecije, ez már nem volt élvezetes. Lezuhanyoztunk egyszerre, és amikor öltöztem a haverom belemarkolt a feszes, barnított seggembe és megjegyezte, hogy milyen jó volt és lesz ennek még folytatása. :)
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 10567 alkalommal olvasták Ákos szextörténetét és 51 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák