Szextörténetek Szexhírek

Első gruppen Szandrával

füxi szextörténete
Szandrával, a barátnőmmel másfél éve tart a kapcsolatunk. Természetesen aktív szerelmi életet élünk. Heti 2 - 3 alkalommal vagyunk együtt és ez pillanatnyi elhatározásunktól függ mikor, hol és hogyan csináljuk.Szandrával, a barátnőmmel másfél éve tart a kapcsolatunk. Természetesen aktív szerelmi életet élünk. Heti 2 - 3 alkalommal vagyunk együtt és ez pillanatnyi elhatározásunktól függ mikor, hol és hogyan csináljuk. Szeretkeztünk már vonaton állomáson, de barlangokban is társainkkal együtt. Szandra egyébként nagyon szép, barna hajú, kék szemű, kerek formás mellei vannak jó kis feneke, és utoljára, de nem utolsó sorban jó lucskos puncija.

Egy nagyon szép tavaszi délután közösen sétáltunk és egy nagyon vad ruha volt rajta. Persze hogy baszhatnékom volt, így a szokásos lépéseket tettem a cél érdekében. A szokásos jó kedv helyett persze hogy most ellenkezőleg reagált és azt mondta, hogy most nem.

Haza értünk után tovább nyüstöltem a drágámat, és végül kibökte, hogy menstruál és most nincs kedve. De ha akarom más nyílásait használhatom.

Szokásos elő játékunk után lekerült róla már minden ruha már csak a bugyi volt rajta. Miután azt is levettem róla a borotvált puncijából a tampon madzagja kandikált ki. Lassan húzni kezdtem. Szandra leült az ágyra és szétette a lábait. Kis idő múlva megjelent a puncijában a véres tampon, felállt és kidobta és visszajött, persze már az én farkam is állt. A seggét már máskor is használtam így nagy lendülettel kezdtem masszírozni. A megfelelő alkalommal belevágtam a farkam. Lassan elkezdtem mozogni benne majd mindketten óriásit élveztünk miközben a melleit masszíroztam. Az egész együttlét nagy fordulatot vett, mert a farkam megtisztítása után arra kért, hogy basszam meg a punciját is. Ez nekem nagyon új volt így ő is segített. Lefeküdt az ágyra hatalmas terpeszbe tette a lábát és ezután beigazította a farkamat a véres puncijába. Ki - be mozogtam közben ő nagyon élvezett mikor csengettek én beakartam fejezni, de ő kifordult alólam és az ajtóhoz ment megnézni hogy ki az. A barátaink voltak akiket se szó se beszéd beengedett úgy meztelenül. Zsolt és barátnője Enikő meg sem lepődött. (Később kiderült meg volt beszélve előre.) Enikő a barátnőmhöz hasonlított csak jóval nagyobb mellei voltak, egyből levetkőzött és elém állt. Ácsingózó farkamat kezdte fogdosni, majd szopni akart. Ezt a luxust nem engedhettem meg neki, és az ágyra fektettem, és azonnal baszni kezdtem. A barátnőm közben Zsoltot szopta, aki pedig közben a melleit masszírozta.

Én tovább basztam Enikőt addig ameddig tele nem élveztem a pináját. Zsoltnak persze nem engedte Szandra hogy a punciját, bántsa a fenekét ajánlotta fel neki. Zsolt könnyű beeresztést nyert a laza seggbe majd a melleit masszírozva annyira seggbe baszta, hogy miután a barátnőm elment a WC - re szinte csak sperma jött belőle. Közben én sem akartam lemaradni és Enikőt vágtam seggbe persze az ő segge még bőven szűz volt, így nehezebb volt, mint gondoltam volna, de azért én sem maradtam adósa telepumpáltam a seggét miközben Szandra Enikő alá feküdt és a pináját nyalta és közben Zsolt a drágámat ujjazta. Az aktusok után a két csaj vacsit gyártott majd utána Zsolték hazamentek. Mi persze befejeztük a véres puncizást és azóta is rendszeresen csináljuk ezt, sőt van olyan menstruációs időszaka, hogy minden nap napjában többször szeretkezünk, és persze már Zsolt és Enikő is bekapcsolódott a játékba.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 7371 alkalommal olvasták füxi szextörténetét és 32 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák