Szextörténetek Szexhírek

Anális kalandom Hollandiában: Coach surfing feka farokkal

Robin szextörténete
Hollandiába utaztam pár napra és a coach surfing jó ötletnek tűnt. Egy fekete sráchoz költöztem be a kanapéra. Aztán hajnalban arra ébredtem, hogy dugnak.18 éves hetero srác voltam, és egy egyetemi felvételi miatt Hollandiába kellett utaznom. Pontosabban Rotterdamba. Mivel pénzem nemigen volt és anyámék nemigen támogattak, így a coach surfing (kanapé szörf) mellett döntöttem. Így nem kerül pénzbe a szállás és a szállásadó még általában kaját és piát is ad. Cserébe nekem is kell fogadnom itthon hasonlóképpen vendéget.

A fekete srác, akit Maliknak hívtak kijött elém a fapados reptérre Eindhovenbe, ahonnan kocsival mentünk Rotterdam belvárosába. Jó kiállású, kedves srác volt. És egyfolytában szívott, meg mosolygott. Megkínált, de én a szagát sem bírom, úgyhogy meghagytam neki az élvezetet.

Amikor megérkeztünk a lakásába tátva maradt a szám. Modern, egyszerű, mégis elegáns. A legfurább a kicsi lakásban a jakuzzi és a vele szemben lévő hatalmas tévé volt. Semmi nem indokolta ezt a két dolgot egy 50 négyzetméteres garzonban.

Az én helyem egy kanapé volt, ahogyan az várható is volt a coach surfingből. Ledobáltam a cuccaimat és a srác beinvitált a városba, hogy kicsit körbevezessen. Rotterdam gyönyörű hely. Az emberek kedvesek és mintha mindenki ismerne mindenkit. Kacsintgattak a barátomra, aki megnyugtatott, hogy régi barátai.

Megkajáltunk és ittunk egy sört. Malik közben sok mindent elmondott a helyi szokásokról és arról, hogy miért is nyugodt ennyire mindenki errefelé. Gondolhatod...

El is repült az idő, szerencsére nekem csak másnap kellett bemennem az egyetemre. Hazaérve még borozgattunk kicsit. Sajnos sikerült kicsit többet innom a kelleténél, így elnézést kértem Maliktól és elmentem tusolni. A tus sem segített és éreztem, hogy mindjárt beájulok. Így aztán az ágy felé vettem az irányt. Nem kellett sok és már aludtam is.

Aztán álmodni kezdtem. Azt álmodtam, hogy az utcán rácsapott egy lány a fenekemre, mire én odanyomtam e kezéhez a fenekét, hogy akkor már fogja is meg. A lány ekkor megfordult és egy hatalmas felcsatolható farok volt rajta. A hátam mögé került és én tehetetlenül néztem. Összeszorítottam a fenekem, de ekkor már a két fele között volt és az ánuszomat dörzsölte a hegye. Valami folyadékot éreztem, amitől olyan csúszós érzés volt, ahogyan a két farpofám összeért. Aztán egyszer csak valami behatolt a fenekembe és egyre csak növekedni kezdett odabent.

Valahogyan olyan fura, jóleső érzés volt. Odatartottam a fenekem és igyekeztem minél többet befogadni az egészből. Ekkor a falnak koppant a fejem és felébredtem. Ütemesen ütötte a falat a fejem és éreztem ahogyan a fenekemben valami ki-be csússzan, és valami hús ütemesen csattan neki a farpofáimnak. Lihegést hallottam. Próbáltam összeszorítani a fenekem, és megfeszíteni a testem, hogy felébredjek és ezt a hülye álmot elűzzem.

A töcskölő hang és az érzés nem maradt abban. Ekkor tudatosult bennem, hogy valami tényleg ütemesen jár a fenekemben. Ki-be, ki be. És a derekamat két vasmarok fogja. Kinyitottam a szemem és hátranéztem. Malik volt az önelégült mosollyal bólogatott. Láttam ahogy hatalmas farka eltűnik a két farpofám között, majd csattan, majd kihúzza. Nem éreztem fájdalmat, igazából még élveztem is ahogyan a farkát éreztem belül. A makkja dörzsölte a prosztatámat és ebben a pillanatban a farkam elkezdett iszonyatosan dagadni és ágaskodni.

Tiltakoztam volna, de a helyzet annyira abszurd volt, és annyira nem is volt idegen. Éreztem, hogy valamilyen sikamlós anyagban úszok. Mint utólag kiderült egy egész bödönnyi vazelint rám kent Malik. Ezért is volt olyan könnyed, ahogyan alkarnyi farka ki-be csúszott cuppogva, csattogva.

Nagyon pumpálta és sokkal jobban élveztem ha kicsit összeszorítottam a fenekem. Valahol a gyomrom környékén éreztem a farka végét, amikor tövig betolta. Vagy fél óráig még tolta, eközben a farkamból az élvezet csepjei kezdtek előtörni. Nem sperma, csak síkosító cseppek. Ekkor Malik a két oldalamon előrenyúlt és vazelines kezével elkezdte masszírozni a tojásaimat és a farkamat. Úgy ált a farkam, hogy azt hittem menten felrobban. Éreztem ahogyan a kis cseppek folyamatosan gyöngyöznek elő a farkam végéből.

Ekkor Malik látta, hogy nekem sincs ellenemre a dolog, így hagyta, hogy megforduljak. Nem rakta vissza a farkát a seggembe, hanem vadul szívni és szopni kezdte a farkamat, miközben 1, majd 2, aztán 3 ujjával nyomult a fenekembe. A végén már minden ujja bent volt, és tulajdonképpen öklözte a seggem és masszírozta a prosztatámat. Nagyon jól szopott. Még egy csajom sem tudott ilyet produkálni.

Azt hittem, hogy elmegyek, de ekkor Malik lassított és az inger alább hagyott. Nagyon értette, hogy mit kell csinálni. Már feszültem és vonaglottam, de mindig hagyta ilyenkor, hogy alább hagyjon a hév.

A harmadik ilyen csúcs közelében mellém térdelt és egyszerűen a számba rakta hatalmas farkát. Tényleg nagy volt. Iszonyatosan. Lehetett olyan 35 centi és vagy 7-8 centi az átmérője. Persze ezt csak utólag fogtam fel. Akkor próbáltam én is szopni. Jelezte, hogy nem jó és befogta az orrom. Ekkor kinyitottam a szám, hogy levegőt kapjak. És ő benyomult a farkával ameddig tudott. Ekkor kiköptem és vettem levegőt. De megértettem hogyan jó neki. Hatalmasra tátott szájjal kezdtem szopni a faszát, amely megint kezdett növekedni a számban és éreztem az ízét is.

Ekkor tovább kezdett ujjazgatni és olyan erősen szopta a farkam, hogy nem tudtam eldönteni, hogy most vizelnem kell vagy a szopás ilyen. Nagyon beindultam és ekkor már ő szó szerint baszta a számat. Éreztem, hogy elmegyek. Nagyon feszült már a hasam és ekkor ő is elment. Annyi spermát nyeltem be élvezés közben, hogy utólag is azon csodálkozom, hogy nem fulladtam meg. Nem volt vészes az íze, sőt igazából kellemes volt. Csak rengeteg.

Miközben ábrándoztam és szoktam az érzést, ő szárazra szopta a farkam, majd abbahagyta az ujjazást. Elment tusolni. Én meg álomba szenderültem ismét.

Reggel felkínálta, hogy üljünk be a jakuzziba lazulni és ott igyuk meg a kávét. Elég forró volt a víz, se a fenekemnek jól esett a masszázs. Eléggé éreztem még a farkát a fenekemben. A jakuzzi kellemesen ellazított és eszembe jutott, hogy megnézném mit tolt bele a fenekembe. Ő büszkén felállt és a fejem előtt himbálózott hatalmas fekete farka. Megfogta a fejem és ráhúzta. Én meg szopni kezdtem az éjjel tanult technikával. Nagyon tetszett neki, de leintett. Kiszállt a jakuzziból és telefonált egyet, majd beült mellém, majd felemelt a jakuzzi szélére és elkezdte nyalogatni a farkam.

Jól csinálta, egyből fel is állt és egyre csak dagadt. Ekkor vágyat éreztem, hogy én is szopni kezdjem a farkát, amikor kopogtattak, majd belépett Noe, az ikertestvére. Vagy csak én láttam annak? Egyből ledobálta a gönceit és csobbant a jakuzziban.

Ekkor Malik berántott a jakuzziba és közéjük kerültem. Önkéntelenül rámarkoltam a szerszámukra és éreztem ahogyan dagad mindkettőn az ér. Izgalmas, hatalmas farkak voltak a kezemben. Noe ekkor felült a jakuzzi szélére és Malik szopni kezdte. Jelezte, hogy nézzem hogyan kell szopni és tanuljak. Közelebb húzódtam és láttam ahogyan Malik szájában el-el tűnik Noe farka. Izgalmas látvány volt.

Egy óvatlan pillanatban Noe félrelökte Malikot és a fejemet ráhúzta a farkára. Irányított és szó szerint mélytorkosan szopatott. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer ezt megteszem. De megtettem és élvezetem nagyon. Eközben Malik már a segglyukamat masszírozta erős kezévvel. Terpesztettem, hogy jó alaposan meg tudjon ujjazni. Másik keze a szerszámomat fejte.

Noé hamar megunta a szopást, helyébe Malik került. Próbáltam a lehető legjobban szopni a faszát, hogy örömöt okozzak neki. Annyira el voltam foglalva vele, hogy észre sem vette Noe-t amint behatol hátulról. Csak amikor már bent volt. Felnéztem és Malik azt mondta, hogy a forró víz lazított el így. A szemét tudta előre. De nem bántam.

Noe hamar felizgult és telespriccelt belül a spermájával. De még kiélvezte és vagy tíz percig húzogatta ki-be a farkát a szinte még szűk fenekemben. Maliknak sem kellett sok, de most nem a számba ment el, hanem kirántotta a farkát és az arcomra verte. Ekkor Noe odalebbent és szopni, nyalogatni kezdte.

Én még ott álltam kielégítetlenül, és valahogy Noe hátulról vonzónak tűnt. Miközben szopkodta Malik farkát betoltam a fenekébe a farkam és pumpáltam neki. Nagyon élvezte és vigyorogva felnézett a szopásból. Ekkor Malik mögém pattant és azt mondta, hogy szendvicsben még jobb. És beakasztotta méretes eres szerszámát. Abban a pillanatban majdnem elmentem. Ott zakatoltunk hárman egymásnak feszülve. Én Noe-t dugtam, engem meg Malik. Nagyon élveztem. És egyszer csak telelőttem Noe valagát spermával, ahogyan ő tette velem. Majdnem elájultam az orgazmustól.

Az egyetemre bementem és persze nem vettek fel. Túl fáradt voltam a felméréshez és sokat hibáztam. Ettől függetlenül Malikékkal rendszeresen meglátogatjuk egymást. Hol ők jönnek hozzám, hol én megyek hozzájuk. És mindig hatalmasakat szeretkezünk.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 10210 alkalommal olvasták Robin szextörténetét és 51 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák