Szextörténetek Szexhírek

Élménybeszámoló egy prostiról 3. rész

Kan szextörténete
Felkerestem egy prostit,és nagyon élveztem. Már többször csináltam ilyet. És mindig van meglepődés. De még milyen nagy! Az élménybeszámoló harmadik része.Beléptem a negyedik emeleti lakásba,Szandika elbűvölő mosollyal fogadott.Úgy ahogy,egy csaj várja a pasiját.Gyere csak be.

Fekete testhez simuló ruhában volt,ami remekül kihangsúlyozta a formás csöcseit.

Rá is tapadt a tekintettem.

A lakás elrendezése olyan volt,hogy a fürdő szobából közvetlenül nyílt az egyik hálószoba.A fürdőben,elmondtam,hogy mi a kívánságom.

-Fél óra alapot kérek-közöltem.
-Szandika elárulta,hogy mennyi ajándékod adjak.

Drágám a csöcseid gyönyörűek.

Nem kérdeztem meg,hogy az alap mit takar?A sokadik nő után,úgy sem ér meglepetés,vagy ha mégis elviselem.

Szandika megjegyezte,hogy valószínűleg telefonon beszél majd ,ezért ne haragudjak rá.Nagyra értékeltem,hogy elnézést kért.És természetesen nem haragudtam rá.

-Engem ez egyáltalán nem zavar -mondtam.Majd elkezdtem vetkőzni,miután a cipőm és a zoknim hátrahagyva ,nem akartam,hogy sáros legyen a szőnyeg, beléptem a hálószobába.

Éppen a nadrágom húztam le ,halottam,hogy a csaj részletesen kifejti,hogy milyen lehetőségek vannak,végül így zárta a tájékoztatott.-Félóra múlva jöhetsz- és letette a telefont.

Mikor már anyaszült meztelenül álltam, a szobában,ő bejött,majd átjött velem a fürdőszobába, ahol megmutatta nekem a fekete színű tusfürdőt.A ruháimat,egy rózsaszínű bőröndre dobáltam. ( csajos az kétségtelen)

Miközben a tusfürdővel mostam a f*szom,lépések zaját halottam kintről.Majd rögtön ezután megmozdult a fürdő szoba ajtajának a kilincse,de a kulcs el volt fordítva.
-Csak a kolléganőm-mondta Szandika szórakozottan,a szomszédos szobából kiszólva.
A kolléganő kinyithatta volna az ajtót,bár nem hiszem,hogy segített volna a zuhanyzásban,ami a f*szom illatossá tételéra szorítkozott.


Úgy öt perc elteltével álltam a szobában,fél merev illatos fasszal.Az ágy,meglepően alacsony volt.Vagy az én otthoni ágyam túl magas.Lila színű ruhával volt letakarva.

-Leteríttek,mindjárt-mondta Szandika viccelődve.

És már,az ágyon is volt a hófehér illatos.lepedő.

Lefeküdtem,és vártam a csajt,ő rögtön mellém ült,nem húzta az időt.Én sem hagytam üres járatott,a kezeim,rögtön a csöcsök után kaptak.

-Áááuuu-Kiáltott fel Szandika-Hideg a kezed.

-Hideg kézzel a vesém ne érintsd meg-mondta-És a formás combjára szorította a bal kezem.Közben megjegyezte,hogy milyen kicsi.Mármint a kezem.
-Bizony kicsi,szinte már nőies,*jjazásra és *klözésre ,kiválóan alkalmas.-válaszoltam.


Szandika felhúzta a g*mit és rögtön sz*pni kezdte a f*szom.Közben a bájos arcát figyelve arra gondoltam,hogy teljesen olyan gyönyörű mint a képein.Élvezett volt nézni,ahogy el tűnt a f*szkalapom a mohó szájában.A f*rkam,teljesen megmerevedett,de egy pici kinti, decemberi hideg még volt benne.

Szandika *rális szex közben bólogatott a fejével,és a nyelvét többször körbejáratta a kalapomon.Tökéletes látvány volt ahogy,és amit csinált,úgy sz*pott,hogy arccal felém volt.Háttal k*rvára nem illik szívni a f*szt.Sz*patásban a vizuális látvány is élvezet.

Szandika ,úgy szívta a f*szom ahogy illendő és elvárható.Mindezt magas színvonalon,rutinosan.

Behunytam a szemeim,és élveztem,hogy sz*pja a f*rkam ,egy ügyes pörgő nyelvű csaj.

Az mindig ünnep ha lesz*pják az ember f*szát.Én az ünnepi hangulathoz, illően,mélyen átéreztem, a hölgy nyelv csapásainak,a f*sz kalapomra , a lelkemre gyakorolt hatását.A legmagasabb szintű relaxációval ért fel,k*rva jól éreztem magam a bőrömben.

Sz*pott,boldog voltam,nem érdekelt,hogy kint hideg van.Szandika szája meleg volt és érzéki.És nem mondta,hogy nem akar szívni,tette a dolgát,ahogy illik.Mivel ő valódi NŐ, tudja mi kell,nekem.És a többi férfinak.
Nem gondoltam semmire,csak éreztem.

Lehet ,délután is "hideg"lesz de ő lesz*pott.És a mondat második felén van a hangsúly.

A kezeim felmelegedtek,így végre érezhettem a melleit.Eredettiek,kemények,formásak,nagyok.Van mit, és érdemes fogni azokon a csöcsökön.

Tökéletesek azok a dudák!

Nagyából 8 perc után abba hagyta a sz*pást,és megszűnt az érzés,amit egy nő adhat,amikor lesz*pja a f*szt.
A testem még érezte a gyönyört a f*szom megmerevedett,szerencsére nem sült el a sz*pás alatt.
A csaj megszólalt társalgási hangon- Kiverjem?
-Inkább p*nciba szeretném-mondtam szerényen.

Szandika verte a szerszámom.a lingam masszás paródiája volt ez,de élveztem nagyon!Rángatta,húzkodta,szorította a f*szom.
Sajnos a frissen szőrtelenített tököm hanyagolta ,jó lett volna ha megszorongatja egy picit a herém is.De nincs hiányérzet,kárpótol mindenért a gyönyörű szempár,ahogy nézett rám,és várta,hogy mikor köpköd már a f*szom.


Nos,hál istenek,nem fröccsent ki a g*ci.Pedig a hideg már kiment a f*rkamból.De tudtam kontrollálni magam,nem voltam veszélyben a fröcsögés közelébe se járt a f*rkam.

Pedig k*rva gyorsan mozgott a csaj keze.

Szandika szét rakta a lábait és laza mozdulattal beigazítota a f*szom,a simára borotvált pinájába.Először én akartam berakni,saját magamtól,de a csaj beelőzött.
Nem láttam,hogy síkosított használt volna, a g*mi óvszert ,biztos nem kente be,vagy fújta le.

B*szás alatt,már amikor én voltam felül,végig áthatóan és érdeklődve nézett a szemeimbe(vajon mit látott?)ezt nagyra értékeltem.

A jobb kezemmel a bal csöcsét tapiztam,illetve a bal kezemmel a jobb csöcsét,és fordítva.Újra tudatosult bennem,hogy jó a csaj.Valójában egy bombázó.kib*szott jó testtel
Közép tempóban vertem a f*szom.Szandika hangosan nyögött. Jó volt,arra gondolni,hogy a kinti kolléga nő,mint egy fajta közönség hallja ,hogy verem a p*nába a f*szom.

B*szás közben is a csöcseit néztem,keményen álltak,nem indultak el oldalra.k*rva jók.Szandika félig felhúzta a lábait,így tökig be tudtam verni a f*rkam, a jó meleg punciba.Szeretek úgy b*szni,hogy én vagyok felül.Szemkontaktust ugyan nem tartottam,mivel a csöcsökre tapadt a tekintettem.Azokkal szemeztem.Felakartam őket falni.Ez abban merült ki,hogy megálltam a k*féléssel néha,és ilyenkor csöcs tapizás volt a program.

Egyszer kicsúszott a f*szom,rögtön éreztem,hogy,nincs a jó meleg hüvelybe.Szandika az édes hangján megjegyezte,hogy nincs bent,de már vissza is rakta a helyére.Ez a csaj nagyon édes.
Szandika hüvelye melegséggel töltötte el a f*rkam és a lelkem.Megkaptam amiért jöttem,egy jó p*nát.

Formás, nagy,nem szilikonos ,hanem valódi csöcsöket,elbűvölő rám mosolygó szempárt.


-Hátulról-fejezném be-mondtam újra csak szerényen
-Úgy akarsz eldurranni?-Kérdezte Szandika,bár lehet,hogy kijelentésnek szánta
Nem sietek Drágám.
Kib*szott k*rva jó kerek popsija volt.Gyönyörű a hölgy.Élveztem a látványt,a lófarokba font hosszú fekete haját,a formás hátát,a combjait.

Jól láttam a p*náját,nem szorította le a popsitt.Szandika nem nyúlt hátra a kezével,úgy tűnik nekem kell beigazítanom a f*szom.
-Ott a popsi van
-Lejeb.
-Ott nem jó.

A csaj hátra nyúlt és egy szempillantás alatt berakta a f*szom a hüvelybe.Érthető, ő tökéletesen érzi a saját testét.
Tudom,hogy .hol van a bejárat a gyönyörhöz.én igazából,direkt a szaftos p*nát akartam simogatni,azért nem találtam meg a lukat.

Bár a kemény f*szt csak nyomni kell,és megtalálja a h*velyt,vagy a p*psit.

Imádok b*szni.

Csöcs fogdosás behunyt szemekkel,átérezve az élményt, amit csak az eredeti jó nagy mellek adhatnak,ahogy keményen merevednek a bimbók, a csöcsök állnak.

Picit sem lógtak Szandika dudái.

Arra gondoltam,miközben d*gtam a csajt,hogy miért vagyok itt?Mert imádok b*szni.és most b*sszak,ne akkor akarjak,mikor már a lakáson kívül leszek.
Csattogott a kezem rávágtam a popsira.Szandika hangosan nyögdécselt.
A csaj néha hátra nyúlt a f*szomhoz,talán a g*mit ellenőrizte,mindent rendben találhatott,mert nem állította le a szeretkezést.
Szerintem élvezte,élvezte,mert bátran vertem a f*szom,nem törődve vele,hogy idő előtt elcsattanok.

Szandika h*velye kellemesen szűk volt,ami ideális egy k*rva jó b*száshoz.Egyre beljebb és gyorsabban vertem.Nem szoktam ennyire durván ,keményen. így eszembe jutott,hogy esetleg jelezz a csaj,hogy ne ilyen erővel lökjem .De természetesen nem szólt rám ,csak nagyokat nyögött.
Szandika ,láthatóan élvezte az,erős,gyors lökéseim.Nem akartam lassítani,inkább gyorsulni akartam.

Elélvezés előtt,még b*szni ,amennyit csak tudok.

Szerettem volna megállni csöcs tapizásra de képtelen voltam abba hagyni az ösztönös b*szó mozdulatokat,jó volt a p*na.Élvezni akartam és élveztem is.A szűk h*vely,fantasztikus érésekkel ajándékozott meg.

Szandika még hangosabban felnyögött,és én éreztem,hogy fröcsög a g*cim.

Hangosan felhördültem.

Még utoljára betoltam tökig az illatos f*szom. az utolsó csepp g*cim,is kifröccsent,végül egy utolsót köpött még a f*rkam,de még akkor is rángatózott,mikor már kihúztam a meleg kitágult h*velyből.

A kinti barátnő,ezt gondolhatta-most fröcsög a g*cije.

Fogtam a a csöcsét, de fel állt és eltávolodott az ágytól,így el kellet,hogy engedjem a jobb mellét.bár nyúltam utána.

Végül felöltöztem, a kijárati ajtó felé indulva,a csaj felé fordultam és ezt mondtam

-kedves vagy

Szandika egykedvűen válaszolt

-Miért,b*nkó legyek?

És mosolygott rám.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 5450 alkalommal olvasták Kan szextörténetét és 244 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák