Szextörténetek Szexhírek

Nászúton voltam, de kurva vagyok

Örzse szextörténete
Ami a hivatásom azt a nászúton sem bírtam félredobni. Megszoktam, hogy napi tízszer baszok. Mindegy, hogy kivel csak nagy farka legyen.Jó pár évvel ezelőtt tizennégy évi keresgélés és kurválkodás után férjhez mentem egy sráchoz aki belém volt zúgva én meg örültem neki, mert megmondták nem sokszor tudnak már kikaparni és elvesztem a lehetőségem,hogy gyereket hozzak a világra.

Engem sose érdekelt ki kefél meg egy volt a lényeges nagy és hosszú fasza legyen, ha szoptatott akkor ízletes legyen a farkából kijövő geci. Azt meg hogy hányan és hányszor dugtak meg én sose számoltam.

Az esküvőmön négyen keféltek meg és úgy mentem nászútra, hogy mind a négy belém élvezett. A vonatra mikor felültünk egy kupéba találtunk helyet és már ültek benne nyolc férőhely volt egy csaj ült bent mini szoknyában és nem láttam rajta bugyit és négy kiskatona akik közül kettőnek kilátszott a fasza,mert rosszul volt begombolva a slicce.

Indulás után jött a kalauz, majd az egyik kiskatona kiment és megkérte a kalauzt zárja be az ajtót, hogy senki ne tudja ránk nyitni. A kalauz megkérdezte a sráctól nem lehetne e beszállni ebbe a buliba, de a srác közölte,így is sokan vagyunk.

Mire a férjem észbe kapott már rajtam meg a másik csajon se volt semmi ruha és már négyen keféltek is bennünket. Mire Pestre érkeztünk mindegyik srác megkefélt és a férjemet is bevonta a másik csaj, hogy befogja ezzel a száját és ne tiltakozzon,hogy a fiatal feleségét előtte megbasszák.

Én nagyon örültem ennek. Mikor befutott az állomásra a vonat már fel voltunk öltözve és amikor megállt, mindenki ment a dolgára. A szállóba mikor taxival megérkeztünk a portás majdnem megfulladt, mert amikor kisegített meglátta,hogy nincs rajtam bugyi és én direkt még jobban széttártam a combjaimat a miniszoknyában ami bő szoknya volt. Még az est folyamán felmentünk a szálló bárjába ahol többen is megdugtak a tánc közben és a nászéjszaka folyamán nyolc srác kefélt rajtam amivel még pénzt is kerestem.

A férjem "berúgott" amiről a srácok gondoskodtak, hogy ne zavarjon minket. Másnap reggeli után elmentünk egy hegyi kis falu közelébe vonattal. A kis lakást nem ismertük,így megkérdeztünk egy autós komát meg tudná e mondani merre találjuk. Az illető nagyon előzékeny volt és beültetett bennünket és előre ültem a kocsiba és elvitt minket. Közben még bementünk egy boltba is vásárolni, mert mondta,hogy ha vissza kell jönnünk sokat kell gyalogolnunk.

Segített kinyitogatni a kéglit, majd segített mindent megmutatni, kiderült mindig ő szokott a vendégekkel foglalkozni is, de nekünk elfelejtettek erről szólni. Míg a férjem lezuhanyozott én kihasználtam az időt és megkeféltettem magamat a sráccal ami nagyon jól esett és mondtam neki máskor is jöjjön el. Majdnem minden nap eljött és volt,hogy három órán keresztül keféltem vele, de sok pózt kipróbáltunk. A férjem rendszerint elment gombát szedni és meg minden reggel azzal kezdtem a napot, hogy meghágattam magam vele és így nappal nem volt kedve kefélni, bár sokszor megtapogatott és kinyalta a gecis pinámat, mert mások is megbasztak akik ott sétáltak. Ez a kefélési nászút három hétig tartott és merem állítani kevés ilyen nászutat hallottam még. Két hét múlva az egyik szomszéd megérkezett, de csak a lányával jött és így a férjemet ráuszítottam a húsz éves lányra én meg a hapsival majdnem egész nap keféltem.

Direkt úgy csináltuk,hogy lebukjon a lány a férjemmel, hogy mi is kefélhessünk nyugodtan. Két nap múlva elmentem a leányzó apjával egy kis faluba ahonnét telefonáltunk, hogy lerobbant a kocsi és csak a harmadik nap estére tudunk visszamenni. Ez nem nagyon tetszett a férjemnek, de mondtam neki addig nyugodtan tudod baszni a leányzót. Én nemcsak a lány apjával dugtam, hanem a koma barátaival is. Ez a három nap igazi tömött gyönyör volt. Mikor visszamentünk már ott voltak a lány anyja meg az öccse is éppen a boltba mentek el a faluba.

Mi másnap jöttünk el és kölcsönösen megadtuk egymásnak a címünket és a telefonszámunkat egy esetlege találkozásért. Míg hazafelé mentünk elmondta a férjem,hogy kapott egy üzenetet, hogy egy hónap múlva a Balcsi melletti faluba kaptam egy három hetes beutalót és majd oda is elmegyünk, mert közben a férjemnek üzleti dolgai akadnak a környéken. Majd ezt is leirom.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 19876 alkalommal olvasták Örzse szextörténetét és 249 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák