Szextörténetek Szexhírek

Fiatal házasok pénzért kefélnek

Ronaldó szextörténete
Amikor kevés pénzünk volt pénzért baszattam a feleségem, aztán idővel teljesen átállt a kurválkodásra és fűvel-fával kefélt jó pénzért.Bár a lány akit feleséül vettem, már több mint 14 éve már nem volt szűz saját bevallása szerint és több ezer férfival és nővel szeretkezett mégis csinos volt és kívánatos. Mellbősége kilencven, és mivel nagyon szerettem markolászni és szopogatni megbeszéltem vele,hogy mindig mellemelőt viseljen,mert így sokkal könnyebb hozzáférnie. Igaz ennek is meg volt a hátránya,mert többet mutatott, de engem ez sose zavart.

Bugyit csak ritkán viselt,mert azt se szerettem. Mikor megismertem még hosszú szoknyát hordott,de kén rászoktattam a miniszoknyákra, mert nagyon szép lába volt bár a feneke nem volt valami formás. Persze később amikor nem csak én, de sokszor mások is rendszeresen kefélték a seggét teljesen kigömbölyödött aminek én nagyon örültem. Megismerkedésünk után pár hónappal levittem a Balatonra egy hétvégére ahol a nudista részen élvezzük egymás közelségét. Tudtam egy olyan szállót ahol egy hetet vagy egy hónapot is, de egy hétvégét is eltölthettünk és csak a recepción kellett felöltözve lenni, mert az ebédlőben és a strandon már meztelenül is lehettünk, hiszen mások is azért mentek ide nyaralni is.

Pár évvel később már több hétre is itt voltunk, de addigra a feleségem már nagy forgalmat bonyolított le a férfiak között. Itt ismerkedtünk meg egy másik házaspárral akikkel már a következő éjszakán cseréltünk is asszonyt. álmodtam,hogy a feleségem erre hajlandó, de meglepődtem amikor a másik asszony kérdezte tőle nem akarsz e az éjszaka a férjemmel lenni és meg a tieddel. A válasz egyértelmű volt ,de igen. Meg sem gondoltam, hogy erre is kapható.

Másnap aztán elmondta a feleségem,hogy a következő éjszakát velem tölti és remélem hagyom aludni, mert az előző éjszaka teljes egészében folyton a másik férj állandóan kefélte és vagy tízszer élvezett a seggébe és a szájába. Közben a két asszony megbeszélte, hogy elmennek olaszba a velencei karneválra és kikefélgetik magukat. Meglepődtem, mert ilyenre nem gondoltam amikor elvettem a feleségemet. A következő évben február végén elmentek és csak március végén jöttek haza.Elmondták mikor megérkeztek és ott ült a két asszony velünk szemben meztelenül, hogy a karnevál idején napi nyolc tíz komával voltak és rengeteg pénzt kerestek, majd az egyik testvérpárral elmentek három hétre pihenni az egyik Nápoly melletti üdülőtelepre és egy hétre a nápolyi kupiba ahol aztán naponta tizenöt húsz férfi kefélte őket, de az utolsó előtti éjszakán egy szexbuliba voltak ahol vagy harminc férfi volt és húsz nő. Alig élvezett el bennük valamelyik srác már dugta is a következő. Megígértette a feleségemmel,hogy vagy tíz éven keresztül minden évben elmennek egy hónapra együtt olaszba, mert jó kereseti lehetőség ez és élvezni lehet a srácok hosszú és vastag faszát.

Mikor még nyáron hazamentünk és még nem volt lakásunk egy albérletbe költöztünk ahol egy asszony lakott a 18 éves lányával. Csinos volt mindkettő és el is csábították a feleségemet aki igazán kedvelte a női puncik bányászását kefélését ököllel is és nyalogatták is egymást. A feleségem varrt mindhármuknak egy-egy harminc centis miniszoknyát és sokszor abba mentek el sétálni, vagy szórakozni.

Általában mindig kanokkal jöttek vissza. Később amikor sikerült saját lakásba költöznünk a volt tulaj elcsábította a feleségemet és elkezdte futtatni. Attól kezdve rendszeresen eljárt baszni és elmondása alapján fiatal srácokkal, középkorú férfiakkal és idősebb urakkal is rendszeresen kefélt. Volt,hogy elment a barátnőjével kitakarítani egy lakást aztán persze kiderült, hogy azért ment el,mert egy jókat keféltek velük a kanos srácok ketten hárman.

Később kiderült, hogy a feleségem nemcsak teljesen idegen férfiakhoz járt kefélni, hanem a keresztapámmal és az unokaöcsémmel is aki aztán odaköltözött hozzánk és állandó szeretője lett engem, meg eltaszított magától. Mikor visszament dolgozni az egyik munkahelyén z összes férfiakkal minden nap rendszeresen jártak a lakásunkon kefélni és kiderült, hogy a cégnek a kurvája lett. Pár évre rá egy másik céghez ment és ott folytatta ugyanezt, de onnan már nem jött haza, mert az vidéken volt. később a főnökével elkezdett Pestre járni, majd ott vettek ki egy albérleti szobát ahová a pesti komákat vitte napi négy ötszöri alkalommal. Ennek persze meg lett a következménye mert kivették a méhét és most vált igazán kurvává,mert már védekezni sem kellett neki és magába is engedhette a srácok gecijét, ha nem akarta lenyelni.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 11875 alkalommal olvasták Ronaldó szextörténetét és 136 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák