Szextörténetek Szexhírek

Az anyám lett a szeretőm

Zsolti szextörténete
Anyám rendszeresen megkért, hogy masszírozzam meg. Imádtam, és nem csak lelkileg. Iszonyú szexi nő, így egyszer aztán rágerjedtem. És ő is rám!Anyámmal élek egy nagyvárosban, apám autóbalesetben meghalt két éve anyám sosem heverte ki. Ügyvédként dolgozik egy jó nevű irodában. Én 19 éves vagyok és tanulok. Hétéves korom óta sportolok sosem volt gondom a lányokkal mindig volt barátnőm.

Kellemes mérettel vagyok megáldva 25 centis a farkam és még vastag is. Anyával sosem szégyenlősködtünk egymás előtt, gyönyörű nő hosszú haj, hatalmasak a mellei. Ezért gyakran fáj a háta, gyakran megkér hogy masszírozzam meg.

Szombat reggel volt forró nyári nap zuhanyoztam majd egy szál törülközőben mentem kelteni anyát. Hason feküdt megcsodáltam gyönyörű testét, nem volt rajta semmi csak egy falatnyi tanga. Megpaskoltam seggét anya ébresztő, felült. Jövök mindjárt főz kávét. Nem tudtam levenni a szememet hatalmas melleiről, ő is észrevette hogy megbámulom.

Tetszik amit látsz kérdezte álmosan, képeken is alig látni ilyet válaszoltam. Elment zuhanyozni megittuk a kávét majd rágyújtottunk a konyhában egy fehér combközépig érő trikót vett fel kis bugyival. Megmasszírozol kérdezte, hát persze, de vegyél fel valamit mert ki lóg a farkad. Nevettünk majd lekapta rólam a törülközőm.

Most ő bámult meg engem, te aztán jól megnőttél evvel a szerszámmal sok nőt fogsz boldoggá tenni. Elöntött a forróság hirtelen merevedésem lett, ott álltam az anyám előtt kőkemény farokkal anya kipirultan szabadkozott bocsánat fiam. Zavartan kiment. Lenyugodtam majd egy sortban utánamentem a szobájába.

Masszírozni kezdtem a hátát ahogy szoktam. Kibujt gyorsan a trikójából majd hasra feküdt. Bocsánat az előbbiért fiam, megkívántalak. De én az anyád vagyok és úgy nem gondolhatok rád mint az előbb. Kár mert nekem is eszembe jutott a dolog. Hirtelen a hátára fordult előttem meredeztek hatalmas mellei.

Te lefeküdnél az anyáddal kérdezte mosolyogva. Miért ne vágtam rá azonnal. Magára húzott majd gyengéden megcsókolt. Felváltva szoptam gyönyörű melleit majd egyre lejjebb mentem, lehúztam tangáját majd nyalni kezdtem. Két ujjamat feldugtam gyere a farkaddal kérte remegve majd felhúzta térdeit szétrakta lábait. Ledobtam sortomat majd lassan elkezdtem belé nyomni a farkamat, hirtelen megindult majd tövig becsúszott, anya nagyot nyögött majd sikoltva elélvezett.

Ekkora még nem volt bennem lassan lecsúszott rólam majd feltérdelt gyere hátulról, hátranyúlt és széthúzta a seggét. Soha nem felejtem el azt a látványt teljesen kinyílt a pinája, mögé térdeltem majd anyát ráhúztam a farkamra vártam egy kicsit majd apró lökésekkel elkezdtem dugni. Ez az fiam basszál keményen sikitotta, megmarkoltam a derekát majd tényleg keményen dugni kezdtem, csattogott a pinája, ujjra meg ujjra rángatózva elélvezett.

Majd én élveztem és teletöltöttem anyát, teljesen elfáradtunk anya melleire hajoltam majd mindketten elaludtunk. Anya ébresztett 11 óra felé boldogan mosolygott ma az enyém leszel ne menj sehová este, terveim vannak majd gyengéden megcsókolt apád halála óta nem szexeltem van mit bepótolnom este nem fogsz aludni, majd lassan elkezdte simogatni a farkam. Van barátnőm azóta de anyával rendszeresen szexelünk és nagyon boldogok vagyunk hiszen szeretjük egymást mindennél jobban.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 60850 alkalommal olvasták Zsolti szextörténetét és 1237 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák