Szextörténetek Szexhírek

Biszex családi kaland a bolgár nyaralásunkon

Gaben szextörténete
A tüzes kis feleségem a bolgár nyaralásunkon fanyalodott nőre, én meg a nő férjével éltem ki biszex hajlamaimat.Pár éve elmentünk Bulgáriába nyaralni. A feleségem még lánykorában járt ott három fiúval kempingeztek és közben a kempingben saját elmondása alapján másokkal is létesített szexuális kapcsolatot.

Őt ez sose zavarta,mert a családom majdnem minden tagjával szeretkezett már. Ahogy napoztunk a mellettünk lévő pár véletlenül,vagy akarattal elejtett egy könyvet ami a hasamra esett, így könnyebb volt az ismerkedés. Aztán sokat beszélgettünk az asszonyok elmentek a zuhanyozóba, majd mi is elmentünk utánuk. Sajnos már végeztek, pedig közbe megbeszéltük egymással, hogy nem a saját feleségünkhöz megyünk be.

Kíváncsi voltam vajon mit szól az asszony. Így mi is egy zuhanyozóba mentünk be és a srác rögtön levette a gatyáját és előugrott a vastag hosszú farka amin elcsodálkoztam. Mikor meglátta az arcomat megkérdezte fogtam e már másnak a farkát. Mondtam neki nem erre megfogtam a kezem és a farkára tette amikor is megszorítottam,majd valami miatt leguggoltam és bekaptam. Nem sokszor csináltam még ilyet, de nagyon ízlett. Ráadásul szinte azonnal elsült és a szám tele lett a gecijével amit elkezdtem nyelni.

Már korábban is csináltam ilyet, hiszen amikor a feleségemet kefélik a srácok mindig a számba élveznek el amit nagyon szeretek. A következő pillanatban a srác lehúzta a gatyámat és ő is elkezdett a farkammal játszani és mikor elsült ő is lenyelte a gecimet. Majd lezuhanyoztunk és visszamentünk. Közben megbeszéltük, hogy az asszonyainkat is átadjuk a másiknak legyen nekik is jó.

Mikor odaértünk hozzájuk megkértük jöjjenek velünk és a cuccokat is felvéve elmentünk a strand végébe ahol nudisták voltak. Először az asszonyok tiltakoztak, majd amikor lehúztam a feleségem fenekéről a bikini nadrágot akkor már mindegy volt neki is. Mikor lefeküdtünk a srác a feleségem punciját kezdte simogatni és dugta a kezét a szétnyíló pinájába. Erre én is elkezdtem simogatni, de a kezemet a Judit a mellére vonta, és a fenekemre tette a kezét majd magára húzott. Erre a már álló farkamat odaillesztettem a puncijához és egyből beszaladt a lyukba. Mikor oldalra néztem akkor láttam, hogy a feleségem szopja Jenő farkát és nyeli a gecijét.

Ekkor megkérdeztem igaz milyen finom, mire Judit is elkezdte a farkamat szopni és kiszívta a tartalmát. Mikor mindketten megdugtuk egymás feleségeit pihentünk egy keveset és mind a négyen elmentünk sétálni a napozók körül. A két asszonyt két néger srác lekapcsolta róluk, míg mi a szomszéd lét másik ismeretlen asszonnyal kezdtünk kefélni ami mindnyájunknak nagyon tetszett.

Estefelé mikor kezdett sötétedni visszamentünk a bungalókba és megbeszéltük, hogy Juditék is átköltöznek hozzánk és így nem kell vándorolnunk,hogy a másik feleségét is meg tudjuk kefélni, és gyönyörködhetünk egymás szeretkezéseibe. csinálhatjuk négyesbe is. Később amikor megkajáltunk elmentünk sétálni a városba és ott néha felhúztam a feleségem és a Judit szoknyáját, hogy mások is lássák a csupasz seggüket.

Később Jenő kivette a feleségem melleit és úgy ültünk be a sörözőbe, hogy mindkét asszonynak kint volt a melle. Mivel már mindkettőnek lógott a melle még élvezetesebb volt. Persze mások is leültek mellénk és ők is folyton markolászták, vagy harapdálták a melleiket. Mikor hazafelé mentünk mindkét asszonyról levettük a blúzt és a szoknyát és élveztük, hogy bámulják a férfiak. Sajnos hamar letelt a három hét és mikor hazafelé jöttünk még megbeszéltük, hogy meglátogatjuk egymást sűrűn, hogy meg tudjuk kefélni egymás feleségeit is.

Már itthon voltunk amikor lefekvés után elmondta a feleségem, hogy ez az ismeretség neki is nagyon tetszett, hiszen a Judit is benne volt minden kefélésbe és neki is és Juditnak is ez alatt a három hét alatt összesen hatvan férfi kefélte, szoptatta meg, De volt még huszonnégy asszony is akivel nyalakodtak és franciáztak. Sokszor mikor éjszaka eltűntek egy meg őket. Roppant örül ezeknek a nyaralásoknak.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 16879 alkalommal olvasták Gaben szextörténetét és 744 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák