Szextörténetek Szexhírek

Perverz kalandom az iskolában

Lola szextörténete
Nekem az iskola feszességéről mindig eszembe jutnak a tiltott játékok és rám jön a maszturbálhatnék. Már nem egyszer kaptak el, de most nem hagytam abba.Tüzes homlokomról folyt végig gyöngyöző nyakamra, s duzzadó keblem végül gátat képezve fogta fel az izzadságcseppeket. Forró májusi nap volt, az ablakon betörő fény egyenesen perzselte az egész testem. A teremben nem éppen kellemes szag terjengett, ami köszönhető a beragadt ablaknak, és a húsz embernek akik ugyanúgy párologtak a saját levükben.

Utolsó óra, már csak ezt kell kibírni hogy végre olyan erővel szabadulhassak meg az átázott ruháimtól, hogy szétloccsanjon a benne lévő különböző testnedvek miatt. Leghátul ültem egyedül, az ablak mellett, így senki nem vette észre amit művelek a pad alatt. Átkoztam azt a pillanatot amikor megebédeltem, és nem mentem el a nagyszünetben elvégezni a dolgomat az illemhelyiségben. Észrevétlenül felhúztam a miniszoknyámat, hogy felmérjem a kárt. Az egész testem remegett a rám törő erős ingerektől. Kezemmel becsúsztam az átázott, hozzám tapadt, forró bugyiba, és a mutatóujjammal a végbélnyílásnál kezdtem el matatni.

Miután megnyugodtam, hogy bizony MÉG semmi nem csusszant ki, kihúztam az ujjamat, és egyből megéreztem az áthatolhatatlan szarszag bűzét, valamint azt is, hogy az ujjam hegyén egy kis barna folt éktelenkedik. Fintorral az arcomon kentem bele a padban lévő papír zsebkendőbe, majd a teljesen nedves kezemet nyugtatás kép visszahelyeztem a bugyiba. Ó te hülye liba hogy most kellett francia bugyit felvenned, habár lehet hogy a tangával szemben, ez lesz a megmentőd. A mutató és a gyűrűs ujjammal széthúztam levegőért sóvárgó lucskos puncim bejáratát, majd a középsővel felfedező útra indultam jó mélyre.

A forróságtól amúgy is vörös arcomon egyből kiült az orgazmus vágy, és halk, mély sóhajtások közepette, miközben az egyik kezem a lassan patakokba folyó puncimon munkálkodott, másikkal a betonkemény mellbimbóimat vettem kezelésbe, a topom alatt könnyűszerrel, ugyanis nem volt rajtam melltartó. Ez az erotikus játszadozás magammal kapcsolt ki annyira, hogy ne foglalkozzak azzal a ténnyel, hogy menten beszarok, és segített túlélni egy unalmas matek órát. Nagyon belefeledkeztem, ugyanis nem vettem észre hogy kicsöngetnek, már szinte üres a terem, amikor is a matek tanárom visszazökkentett a szexuálisan túlfűtött hangjával, hogy én mégis mi a jó francot csinálok. Reagálni se volt időm, mert megragadta a karomat, és már húzott is fel az igazgató irodájába.

Persze hogy ebben a pillanatban tört rám megint az a kínzó érzés, mintha egy vulkán lennék, ami ki akar törni, csak attól nem emberek halnának meg, hanem én süllyednék el szégyenemben tetemes salakanyagomban. Az egész olyan gyorsan történt, a matek tanár hebegve magyaráz a titkárnak, az elküldi hogy hűtse le magát egy kicsit, engem pedig beültet az igazgató irodájába, hogy pár perc és itt lesz, majd végszóra rám zárja az ajtót.

Pár perc múlva engem már csak felmosni lehet innen, ha nem mehetek gyorsan wcre. Kétségbeesett tekintettel pillantok körbe a szobába, mivel is lehetne könnyíteni szorító helyzetemen. Végül mint egy isteni segítség, egy mentőöv, rábukkantam az egyik szobanövény mögött egy üres akváriumra. Kapva az alkalmon kihúztam onnan, szoknya fel, a bugyi még teljesen le sem jött rólam hála az izzadság, a kéjnedv, és különböző eredetű testnedveknek, már robbant is ki belőlem a kaki. Olyan mámor lett úrrá rajtam, hogy végre magaménak tudhatom ezt a csodálatos érzést, hogy elélveztem.

Mit elélveztem, olyan orgazmusom volt, hogy mindenem megremegett, a lábam guggoló pozícióba megcsúszott, fenekem beragadt az akváriumba, és hogy még tetézzem ezt jobban, be is pisiltem. Elszálltam a földről, testem ott volt, de a lelkem felrepült a mennybe. Elveszítettem az önuralmam, és időérzékem, amit jobb lett volna megtartani. A következő kép amikor magamhoz tértem, hogy az igazgató úr néz.

Rám, aki a szoba közepén az új akváriumába egy olyan vastag hurkát tol ki, hogy arra szavakat nem lehet találni, ráadásul csupa pisi körülötte a padló, félrecsúszott topjából kibuggyantak hatalmas csöcsei rajtuk két fúróhegy keménységű mellbimbóval, különböző nedvektől lucskos borotvált puncija remegve tárogatja magát az előbb ért eufórikus sokk miatt, arcán pedig egyszerre ül ki az elégedettség, megkönnyebbülés, kívánatosság, és még sok más érzelem...
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 23382 alkalommal olvasták Lola szextörténetét és 1424 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák