Szextörténetek Szexhírek

Szex a barátnőm pasijával

Ibi szextörténete
A barátnőmékhez rendszeresen jártam át. Filmeztünk, dumáltunk és elvoltunk egymással. Aztán egy péntek este a barátnőm elaludt, engem meg kinyalt a pasija.A nevem Ibi (Ibolya). Egyik péntek este át mentem barátnőmékhez filmet nézni. Mikor odaértem minden ki volt készítve film, kukorica stb.

Mielőtt nekiálltunk volna filmet nézni megittunk egy két pálinkát meg bort. A barátnőm meg elaludt. Noel meg én elkezdtük nézni a filmet a kanapén ülve. Kb. a film közepénél Noel elkezdte simogatni a combom majd a puncim hoz közel.

Mondtam hogy ezt nem szabad de, ő gyorsan megcsókolt. Miközben csókolt próbálta a tévét feljebb hangosítani, sikerült is neki. Csókolózás közben levette a pólómat és a nadrágomat. Aztán levettem magáról a pólót és a nadrágot is. Noel elkezdte lejjebb húzni a piros tangámat.Mikor levette a kanapé elé térdelt és engem úgy ültetett, hogy a szája és s puncim közel legyen.Végre sikerült elhelyezkedni és bedugta a nyelvét a puncimba.

Ettől egy kicsit elkezdtem nedvesedni majd a nyelve hegyével elkezdte izgatni a csiklómat. Lihegve élveztem a kényeztetést és 3 perc után lihegve élveztem el. Reggel úgy tettünk mintha semmi nem történt volna.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 17760 alkalommal olvasták Ibi szextörténetét és 803 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák