Szextörténetek Szexhírek

Párcsere a kiránduláson

Jani szextörténete
Amikor az asszony szervezni kezdte a kirándulást egy baráti házaspárral még nem gondoltam, hogy ebből bizony párcsere lesz és egymás asszonyait kúrogatjuk majd.Pár évvel ezelőtt elmentünk egy házaspárral kirándulni, de nem csak négyen mentünk hanem vittünk magunkkal egy csoport különböző korú iskolást is, mert a másik pár egy iskolában tanított. Már az első éjszaka is gondok voltak, mert nem mindegyik srácnak volt ágya. Így aztán felajánlottuk, hogy a mi ágyunkban feküdjön a srác, mivel mi mindig az ágyak szélén aludtunk.

Reggel felé felébredtem, mert mozgott alattam az ágy. kiderült azért,mert a feleségemet kefélte a srác aki közöttünk aludt amit ő természetesnek vett. Amikor fürödni mentünk a megkúrt feleségemmel elmondta, hogy véletlenül megfogta a srác farkát, mire az benyúlt a hálóruhájába és elkezdte simogatni a melleit, meg a punciját.

Mikor rákérdeztem és nem volt rajtad bugyi, mert mindig abban szeretett aludni. Megmondta, hogy mikor bejött a szobába és látta,hogy én már alszom felhúzta a hálóingét és levette a bugyiját. A srác ekkor nagyot nézett erre megfogta a srác farkát és bekapta.Mielőtt elaludt egy nagyot kefélt a sráccal és persze meztelenül összefonódva aludtak el. Még a fürdőben zuhanyozás közben sikerült nekem is megkúrnom az asszonyomat.

A következő éjszakán a másik pár fogadott magához egy srácot. Reggel elmondta a másik férj, hogy rajtakapta a feleségét az éjszaka,hogy kefél a hálótársával és megkérdezte nem kefélhetné meg a feleségemet. Ettől kezdve minden éjszaka felváltva keféltük egymás feleségeit és az egyetemista srácok is rendesen használták a két hét alatt az asszonyokat.

Mikor hazamentünk ott is folytattuk az asszonyok cseréjét és én is meg a feleségem is nagyon örültünk, hogy annyit kefélhetünk mindenkivel amennyit akarunk. Azóta megint rendszeresen kefélik a feleségemet a másik házaspár barátai is én meg állandóan szopatom a másik asszonyt is.Nagyon bejött nekünk ez a párcsere, és beleegyeztünk, hogy jövőre megismételjük az ilyen kirándulásokat.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 23577 alkalommal olvasták Jani szextörténetét és 682 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák