Szextörténetek Szexhírek

Kefélésem az új albérlőimmel

Bözsi szextörténete
A férjem unalmas volt. És én is fiatalabb pasit akartam. Így jött össze a két albérlő sráccal egy oltári kefélés, amitől még a férjem is beindult.Pár hónappal ezelőtt rávettem a férjemet, hogy adjuk ki az egyik szobát egyetemi diákoknak, hogy ne keljen annyit gürcölni és legyen társaságunk is. Végül is sikerült, mert a szomszédban is lakott három szobába négy néger srác és két leányzó akik szintén egyetemisták. Annyira szimpatikusak voltak, hogy néha meghívtuk vacsorára őket is, de volt, hogy csak az egyik jött el, de volt,hogy a férjem sem volt otthon és én nagyon örültem ennek.

Ráadásul olyan szerencsém volt, hogy hirtelen el kellett utazni vidékre a férjemnek és én ott maradtam a lét sráccal egyedül a lakásba és vacsorára is meghívtam őket.Énbelém belebujt a kisördög és egy új áttetsző ruhát vettem fel ami megmutatta a testem minden részletét és a szoknyarész teljesen átlátszik, ha fény ráesik. Ebben a ruhában mentem már el vagy négy héttel ezelőtt egy hegyi bulira is és ott is sikert arattam annyira, hogy az éjszakát nem a férjemmel sikerült töltenem.

Most is begerjesztettem a két albérlőt és az éjszakát velük a hitvesi francia ágyon töltöttük ami igazán jól esett. Mikor megkajáltunk az egyik jobbról a másik baloldalt kezdte simogatni a melleimet, majd kibujtattak a ruhámból és csak egy melltartó ás a kis bugyi maradt rajtam, de annyira jól esett a csókolásuk, hogy hamar megkerestem a sliccüket és előkaptam a dorongjaikat. Nagyon örültem a szép vastag és hosszú dorongjaiknak,mert az egyik olyan vastag volt, hogy csak a fejét tudtam bekapni.

A másiknak sikerült a torkomat is megcirógatni a farkával, majd mindketten elkezdtek szeretkezni velem. Régen éreztem ilyen jól magamat,mert mindegyik a puncimba nyomta a farkát és ott mentek el. A második menettel már felváltva vagy a seggembe vagy a puncimba élvezkedtek és csak reggel felé aludtunk el. Reggel hazajött a férjem és majdnem kiesett a szeme, mikor meglátott a két sráccal ahogy aludtunk, mivel szendvicsbe fogva aludtunk el.

Arra ébredtem, hogy a számba élvez el amikor neki eddig még soha nem engedtem meg hogy a számat használja a farka ürítésére. Mondtam neki "Amiért ezt csináltad legközelebb úgy fogsz találni, hogy a két albérlő farka a számba lesz reggel amikor hazajössz."
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 24027 alkalommal olvasták Bözsi szextörténetét és 470 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák