Szextörténetek Szexhírek

Szex élmények egy párizsi szállodában

Mari szextörténete
Imádtam Párizst, mert nem olyan röghöz kötött, mint bármely város itthon. Szexre éhesebbek és nyitottabbak is. És persze a néger faszt is ki akartam próbálni.Vagy tíz éve jártam először Párizsba a férjemmel és a gyerekeimmel. Másnap reggel fejfájásra ébredtem,hiába kefélt meg a férjem azzal,hogy elmúlik nem voltam hajlandó kikelni az ágyból,hogy megnézzem Párizs egy részét.

Mikor a gyerekekkel aki a másik szobában voltak elment végre csend volt és elkezdtem meztelenül maszturbálni. Szerencsére volt egy hosszú váza a szobába amiben virág volt és sikerült magamnak majdnem teljesen feldugni ami igazán jól esett. A férjem mielőtt elment volna megkérte a portás srácot ha lehet vigyen fel egy nagy bögre teát, hátha attól rendbe jövök. A srác vette a lapot és beállított egy nagy kanna teával. Alig tudtam betakarózni, mert amikor kopogott az ajtón már szinte be is jött. Hozott poharat is és kiöntötte, majd leült mellém, hogy megitasson.

Amikor felültem akkor jöttem rá, hogy nem vagyok hálóingben és így megmutattam a melleimet. A portás srác vette a lapot és elkezdte simogatni a melleimet, majd lehúzta rólam a takarót és pillanatok alatt levetkőzött és befeküdt a lábam közé. Nekem ez egy kicsit meglepő volt, de tetszett is,mert pár szót tudott magyarul és elkezdett szépeket mondani.

Erre lehajoltam bekaptam a szép hosszú farkát és élvezettel szopogatva kiürítettem a zacskóját. Később elment, de mondta vissza fog jönni a barátjával. Közben hazajött a családom és elmondták, hogy elmennek az egyik külvárosi kajáldába és csak estefelé jönnek haza. Ezért felvettem egy pongyolát magamra és megkerestem a portást aki bevitt egy másik szobába ahol két néger gyerek volt és levette a pongyolámat, majd beleültetett a srácok ölébe. Vagy három órán keresztül keféltem felváltva a négerekkel és a francia sráccal. Már nem fájt a fejem, mert esz akartam az első perctől kezdve.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 15066 alkalommal olvasták Mari szextörténetét és 781 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák