Szextörténetek Szexhírek

Biszex párcsere

Angéla szextörténete
Amikor megismerkedtem a férjemmel, akkor nem gondoltam volna, hogy a barátjával és a barátja nőjével is lefekszem majd.Én biszex csaj vagyok, de bármilyen dologra nyitott vagyok. Harminc éve volt amikor megismerkedtem a férjemmel és annak a barátjával. Már régen nem voltam szűz, mert imádtam a srácok illatát, mely mindig különbözött a lányok illatától különösen olyankor amikor egymás punciját nyaltuk.

Lassan sikerült eljutnunk odáig, hogy lefeküdtem a későbbi férjemmel és addig addig hajtott a kisördög, míg kipróbáltam a barátját is. Később a barátja is megismerkedett egy nagyon csinos formás szép testű csajjal és az is szimpatikus volt a későbbi férjemnek és ő is kipróbálta a srácomat.

A leányzó az egyik lakalommal amikor pisilni mentünk és elvégeztem a dolgomat odaguggolt és kinyalta a pinámat. Később egy nagy ágyban franciáztunk és megbeszéltük, hogy egyszerre csináljuk az esküvőt.Így is történt és együtt mentünk nászútra négyesbe.

Már a nászéjszakának a másik felében cseréltünk párt és ez azóta is rendszeres, bár néha a másik asszonnyal elmegyünk masszírozóhoz ahol a masszírozás után mind a ketten kipróbáljuk felváltva a masszírozókat. Amilyen jól megértik egymást a két barát olyan élvezettel vagyunk egymás iránt mi is. Pár hónapja rávettük a férjeinket szopják le egymást mire egy kis zsarolással sikerült. Így aztán amikor mindkettőnknek jön a vérzése és egyikünk sem hajlandó kefélni semelyikkel sem akkor élvezzük, ahogy szopják egymást, de a gecijüket mindig megosztják felváltva velünk. Ez az igazi házasság, mert itt nincs féltékenység.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 20133 alkalommal olvasták Angéla szextörténetét és 308 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák