Szextörténetek Szexhírek

Belevaló asszonykámat először álmában leszopattam

Jocó szextörténete
A feleségem először le sem akart feküdni velem. Aztán egyszer álmában leszopattam és torkon lőttem. Onnan már ő akarta a faszt mindig.Mikor megismerkedtem a későbbi feleségemmel egy intézetben dolgozott pénzügyi vonalon. Már benne volt a korban hiszen 27 éves volt és sok mindenen ment ár keresztül. Később kiderült, hogy a barátja az egyik rokonom férje és imádja a férfiak faszát.

Eleinte nem akart velem is lefeküdni, de egy alkalommal amikor együtt aludtunk és reggel a fejéhez mentem és elkezdtem felülről a szájába dugtam a farkamat felébredt és elkezdte a seggemet nyomni, hogy minél mélyebbre dugjam a farkamat a torkára.

Nekem ez roppant tetszett és mivel egy idő után elkezdett a farkam rángatózni nem engedte kihúzni így beleélveztem a torkára és a szájába. Mikor teljesen tisztára nyalta akkor engedte csak ki és közöle. hogy ettől kezdve ha azt akarom, hogy megszeressen minden reggel ezzel ébresszem,mert már vagy 15 éve imádja a srácok geciét a nyelvén és élvezi,ha a torkán lecsúszik. Nem is gondoltam,hogy ennyire szereti a faszt és a gecit mondtam neki és erre közölte, hogy már tizenévesen is rendszeresen a barátnője testvéreit is mindig leszopta és azóta is mindenki aki bejutott a lába közé mindenki a szájába élvezve ment el. Később amikor bejött a városba lakni albérletet keresett és talált egy olyan lakást ahol az ablak az utcára nyílt és ő előszeretettel hajolt ki az ablakon midig.

Eleinte volt rajta blúz, de később azt is levetette vele az egyik barátja, mert mindig amikor jött szerette, ha félmeztelen integetek neki.Mikor mondtam neki, hogy így megmutatom másoknak is a melleimet azt mondta ne törődjek vele, mert olyan szépek a melleim, hogy azokat nem kell szégyellenem.Később amikor a főbérlőm az egyik alkalommal amikor kihajoltam az ablakon hátulról odasettenkedett és felrántotta a szoknyámat és a farkát elkezdte belém nyomni, hiszen és sose hordtam bugyit azóta, hogy tizenéves koromba megerőszakolt két férfi.

Igaz, hogy amikor 17 éves voltam és Pesten jártam ott megint megerőszakoltak három nap, mert mindig ugyanazon az úton mentem, de az az igazság, hogy annyira jól esett az erőszakos kefélés már az első alkalommal is, hogy direkt azért mentem ott,hogy megint élvezzem az erőszakos keféléseket.

Mikor elvettem feleségül és elmentünk nászútra egy erdei kiránduláson elvesztettük egymást,mert nekem hirtelen le kellett ülnöm vécézni, Ő meg odébb ment és elkapta három srác és mivel befogták a száját nem tudott kiabálni és bugyi sem volt rajta - ami napig nem hord bugyit amiért nagyon hálás vagyok - nagy örömére megerőszakolták. Két nap múlva megint kiment arra a helyre és megint ott voltak a srácok, igaz,hogy most hatan voltak, de mindegyik megerőszakolta, mert direkt összezárta a combjait, hogy élvezze az erőszakot. Az elmúlt negyven év alatt amit együtt töltöttünk a legtöbb srác mindig erőszakolva baszta meg a feleségemet,de volt olyan eset is amikor én magam is ott voltam és roppant tetszett és gyönyörködtem abban ahogy dugták a farkukat a pinájába vagy a szájába és a szája szélén csorgott a gecijük amit nem tudott lenyelni.

Élvezem sokszor amikor kefélik és látom ahogy rengenek a már csüngő mellei, hiszen 95 volt mindig és a gyerekeket is szoptatta egy évig utána meg sokan és jó magam is legalább másfél évig szívtuk az anyatejet a melléből ami ugyancsak megereszkedtek, de nagyon szép látványt nyújtottak eddig még.Nagyon örülök annak, hogy az otthonka ha a nap rásüt átlátszik, mert nagyon szeret abba menni vásárolni és flangálni is, no meg férfit fogni akik aztán becsületesen meg is basszák.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 48547 alkalommal olvasták Jocó szextörténetét és 8351 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák