Szextörténetek Szexhírek

A feleségem egy kefélőgép

Józsi szextörténete
A feleségem imád kefélni. Némely hivatásos kurvát is megszégyeníti, mert annyi fasz jár benne, amennyit nem szégyell a lelkem. De én ezért szeretem!Azt hiszem elmondhatom az édes kis feleségem keféléseit. Mikor megismertem már több ezren jártak benne, mert ez volt az egyetlen dolog amit kívánt és szeretett. Én balga módon beleszerettem és roppant élveztem,hogy a nyílt utcán mások szeme láttára megkefélhettem és másoknak is átengedhettem kefélésre.

Később elvettem feleségül és úgy hálálta meg,hogy a társasházban ahol laktunk és a szomszéd házban is lefeküdt mindenkivel, sőt az unokaöcsémmel aki nálunk lakott majdnem minden éjszaka keféltek. Volt, hogy én is beszálltam ezekbe a kefélésekben és így felváltva keféltük, hol a seggét hol a pináját, vagy mind a ketten ugyanazt a lyukat, mert lassan kitágult annyira hogy mindkettőnk farka befért.

A munkatársaival ahol dolgozott a két gyerek magszülése után mind a százötven szerelővel több alkalommal is két éven keresztül mindenki annyiszor kefélt vele ahányszor csak akartak.Sokszor az esti órákban is beengedte a barátaimat egy kiadós baszásra és mindig beleengedte a srácok geciét a pinájába. Persze amikor hazajött mindig behívott magához levette a köpenyét és szétlökte a lábát, mert imádtam nyalni.Ilyenkor mindig megkefélhettem, de az volt a kikötése, hogy nyaljam ki a szétkefélt nagy pináját amibe mások is beleélveztek.

Mivel nagyon szerettem baszni hajlandó voltam kinyalni a lucskos pináját, mert közben mindig rázta a farkamat, hogy mielőbb elélvezzek én is a szájába. Ha elmentünk kirándulni ahol lehetett fürödni, mindig leszopott srácokat és míg keféltem a száját mások a pináját használták és sokszor bele is ürítettek. Pár év alatt annyit kefélt, mint némely hivatásos kurva évi 25-30000 fasz járt benne és ha néha elment olaszba a velencei karneválra akkor ott végigkefélte a két hetet. Most hatvanöt évesen már csak a fiatal húsz év körüli srácokat kedveli, mert azoknak igazán hosszú és vastag farkuk van és sokkal finomak a gecijük 38 éve élvezem azt, hogy bárki megkeféli. Örülök neki, hogy ilyen kefélőgépet találtam
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 9981 alkalommal olvasták Józsi szextörténetét és 150 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák