Szextörténetek Szexhírek

Feleségem újabb biszex kalandjai

Tóni szextörténete
A zempléni kiruccanásunk jól sikerült, mert a házigazdáink felesége megkívánta a feleségemet és még a fiuk is jól megkúrta.Az elmúlt héten Zemplénben voltunk egy nemrég épült kis lakban ahol csigalépcső volt ami a padlástérbe vezetett. Nagyon ötletes volt a berendezés, mert közvetlen alatta volt az ágy és így aki felfelé ment vagy lefele jött megmutatta ha szoknyában agy fürdőköpenybe volt a bugyiját és a lábait csupasz seggét és más testrészét is.

Sokszor megcsodálta az ott lakó házaspár is amit a feleségem lement vagy visszajött a zuhanyozás után. Pár nappal az odaérkezésünk után az egyik ismerősünk megkeresett és megmutattuk nekik a házat. Amikor a csigalépcsőn mentünk fel elől a feleségem,akinek csak egy mackó és blúz volt rajta utána az ismerős asszony és mivel már odalent is mindig simogatta a feleségem seggét,most felfelé menet lehúzta a mackó alsót és belecsókolt a seggébe. Utána én menten mert én meg gyönyörködni akartam a hölgy seggébe,majd a férje jött.A férje elém hajolt és felhúzta a felesége szoknyáját és elhűlve vettem tudomásul, hogy nincs rajta bugyi és kilátszik a nagy puncija és a szétkefélt segge is. Alig értünk fel az asszony már döntötte is a feleségemet az ágyra és elkezdte nyalni a feleségem szőrös pináját amin még látszott a sok geci az előbbi kefélésből.

Kis idő múlva az asszony férje is odasettenkedett és elkezdte baszni a feleségem seggét és nagyokat fingva beleélvezett. Közben és az asszonyt kezdtem szoptatni, de a kijövő gecit a feleségem szájába engedtem be amin aztán a két asszony közösen elcsámcsogott. Két óra múlva elmentünk sétálni és szerencsénkre összefutottunk három fiatalemberrel akik felvették az asszonyokat és elvitték magukkal.

Az asszonyokat másnap hozták csak haza, elmondták, hogy az egyik srác az új barátnő fia volt és ahová elvitték őket még további három sráccal keféltek aznap délutántól másnap délutánig felváltva. Ettől kezdve minden nap jöttek hozzájuk még több fiatal srác és felváltva baszták a két asszonyt és az asszonynak a menyét és a lányát is. Megegyeztek a feleségemmel, hogy ha legközelebb arrafelé megyünk felmegy hozzájuk akár három hétre is egyedül is, hogy megint egy jót hancúrozzanak fiatal srácokkal.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 18022 alkalommal olvasták Tóni szextörténetét és 722 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák