Szextörténetek Szexhírek

Nem fehérmájú a feleségem, csak nagyon szexéhes

Lajos szextörténete
A feleségemet a tanyán tettem magamévá először és addig biza a bugyiját sem engedte levenni. A faluhely megtette a hatását és rágerjedt a faszra. Nem csak az enyémre.Rég volt amikor megismertem a feleségemet. Nagyon csinos volt jól öltözködött és mindig tetszett ahogy megfordultak utána a férfiak,vagy a srácok. Igaz ugyan,hogy hosszú szoknyát hordott, de amikor sikerült egy alkalommal a munkahelyén már munka után kihámoznom a ruhájából akkor vettem észre milyen formás teste és lába van. Sajnos ekkor még nem volt hajlandó megengedni,hogy levegyem a bugyiját, mert szerettem volna megdugni, de azt éreztem,hogy a puncija és az alsó része nagyon szőrös.

Pár napra rá mikor elvittem egy tanyára ahol esténként dolgoztam ott sikerült megszabadítanom az utolsó ruhadarabjairól is. Ekkor jöttem rá mennyire szereti a férfifaszt mert még ott is aludtunk, hiszen másnap szombat lévén nem kellett dolgoznia. Reggel ismét azzal kezdtük a napot,hogy elkezdtem simogatni a melleit, majd a hasát és elkezdtem bányászni a nagy szőrös punciját és a seggét is.Imádta,ha nyalogatom a pináját és sokszor a csiklóját is addig szívtam amíg egészen nagyra nem nőtt. Közben a szomszéd is kijött dolgozni a feleségével akik mindig ahogy kijöttek levetkőztek a srác egy kis gatyába a felesége egy parányi bugyiba és egy aprócska melltartóba ami teljesen átlátszott. Mikor a csajom ki akart menni pisilni természetesen meztelenül és meglátta a szomszédokat visszajött és elkiáltotta magát, hogy valaki bejött az udvarba.Mikor kinéztem akkor láttam meg kik azok és ekkor ismét levetkőztettem a csajomat és neki is egy szál bugyiba és melltartóba vittem ki.

Összeismertettem Őket, de arra nem számoltam,hogy a szomszéd felesége amint meglátta a csajomat egyből megsimogatta az arcát majd megölelve kicsatolta a melltartóját és elkezdte szopni a mellét. A csajom sem volt rest Ő is megtette ugyanezt a szomszéd asszonnyal annyi különbséggel,hogy a bugyiját is lehúzta.Pár perc múlva mi srácok is levettük a gatyánkat és én a szomszédasszonyt kezdtem kefélni, mire a férje az én csajomat kezdte szoptatni a csajomat. Persze ez egy oltári nagy szeretkezésbe torkollott amibe egy másik szomszéd házaspár is beszállt és egy egész napos orgiát tartottunk. Attól kezdve ez rendszeressé vált. Később elvettem feleségül a csajt és elmentünk egy tóhoz nászútra.Szinte egész nap meztelenül voltunk, mert állandóan szeretkeztünk. Az egyik este elmentünk moziba és már javába ment a film amikor észrevettem,hogy a feleségem miniszoknyája a combjai tövénél van és a mellette ülő srác a bugyijába matat.Kérdeztem a feleségem mit csinál a bugyidba a srác,mire azt válaszolta a pinámba van az ujjai és azt bányássza.Mikor mondtam neki miért engedi - mert jól esik,ha simogatja a pinám belsejét. Ekkor megkérdeztem tőle miért nem nyúl be a srác sliccébe, mire megköszönte és elkezdte lehúzni a cipzárt a srác sliccén.Abban a pillanatban amikor lement a cipzár előugrott a srác hatalmas farka és elkezdte a feleségem húzogatni. Ekkor fogtam és kivettem a feleségem blúzából a melleit ami nagyon tetszett a hátraforduló nézőknek.A feleségem pedig lehajolt és bekapta a srác faszát, majd pár perc múlva hallottam ahogy nyeli a srác gecijét.


Lassan vége lett a mozinak és mondta a feleségem,hogy szeretné a srácot hazavinni magához éjszakára. Más nem egyszer előfordult, hogy megengedtem ilyen neki,így már ezt is természetesnek vette. Otthon aztán hamar meglovagoltatta a srác,majd mikor levetkőztettem teljesen én is beszálltam.A srác kefélte a pináját hátulról és meg elölről tettem bele a farkamat. Mindig szerettem volna ezt csinálni, de eddig nem jött sajnos össze.Ettől kezdve ez a fajta szeretkezést folytattuk, majd pár hónap után már egy harmadik fasz is belefért a felségem szétkefélt nagy pinájába. Később amikor vagy háromszor teleélveztük a feleségem pináját felváltva kinyaltuk és lementünk a partra fürödni. Míg mentünk mindhárman meztelenül voltunk és a feleségem külön élvezte ahogy megbámulták a szembejövők. ettől kezdve minden másnap megismételtük ezeket s szeánszokat. A későbbiek folyamán akárhová mentünk is mindig nyaralni ott is ezzel szórakoztunk hármasba vagy négyesbe. Később négereket is bevettünk akik után könnyebb volt a feleségemnek a négyes felállás is.

A mai napig folytatjuk ezeket a szeretkezéseket és mindig örülök neki, hogy bár megvénült a feleségem is még mindig kívánatos, bár sokszor én csak kívülálló vagyok és gyönyörködve nézem ahogy a fiatal srácok használják a drágaságomat.Közben én is rákaptam arra, hogy amikor leszálltak a feleségemről én is besegítettem a pinájának kinyalásába. Arra nem voltam hajlandó, hogy leszopjam vagy megdugassam magamat, de a feleségem szétkefélt pinájából mindig szívesen kinyaltam a srácok gecijét.Soha nem gondoltam volna,hogy ilyen csodálatos életem lesz azzal a csajjal akit megismertem és néha,ha nincs senki akivel a feleségem szórakozik elmélyedve gyönyörködünk az albumokban ahová beraktuk a feleségem kefélőgépjeinek a fényképét. Már tíz ilyen albumunk van és ezeket a képeket nézegetve,sokszor a feleségem kezdi el huzigálni a farkamat és a gecimet kiszívni, majd egy részét áttolni a nyelvével a számba.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 67564 alkalommal olvasták Lajos szextörténetét és 10341 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák