Szextörténetek Szexhírek

Biszex kalandjaim az iskolában kezdődtek

Bözsi szextörténete
Még iskolás koromban indultam be igazán biszex témára, amikor a tanárnőm rávett arra, hogy kicsit játszadozzunk egymással a szálláson.Még fiatal voltam és az osztállyal kirándulni mentünk.Nekem az egyik tanárnőmmel volt együtt a szállásom. Abban az időben már az egyik barátnőmnél sokszor aludtam és a barátnőm nővére minden alkalommal behívott magához amikor a húga már aludt.

Ő vetkőztetett le és vetkőztette le a gátlásosságomat és a szégyenlősségemet is. Ettől kezdve ha ott aludtam mindig meztelenkedtünk és sokszor a két öccse is jelen volt és azok is tapogattak.A két srác tanított meg szopni és lenyelni a srácok gecijét.Az egyik alkalommal bejött a szobába a barátnőm anyja akivel szintén jóba lettem, majd pár nap múlva az apjuk is betévedt akinek már becsületesen nagy fasza volt mert több mint húsz centis volt. Szóval a tanárnő meglepődött amikor lefekvéshez készülődtünk és én levetkőztem meztelenre és utána vettem ki a hálóinget a táskámból.

Mikor meglátott megkérdezte voltam-e már srácokkal vagy férfivel. Mikor igent mondtam odajött és egyszerűen megfogta a két kezével a fejemet és szájon csókolt, majd elkezdte a puncimat simogatni és nyalogatni. Nekem nagyon tetszettek ezek a dolgok és segítettem neki mielőbb levetkőzni.

Később amikor már franciáztunk is elővett a táskájából egy dolgot és elmondta, hogy ő avval szokott élvezni - egy műfasz volt egy vibrátor. Még sose láttam ilyen és sose volt bennem. Még az éjszaka belém nyomta teljesen és ráhúzta a bugyimat. Egész éjszaka alig tudtam aludni mert folyton élveztem ahogy bizsergetett bennem. Másnap egész nap bennem volt és mikor hazamentünk nekem adta, mert magának vett egy sokkal nagyobbat és hosszabbat, mert evvel már nem tudott elélvezni. Mikor franciáztunk és mindkettőnkben járt a vibrátor elkezdtük kinyalni kiszívni egymás pinájából a kifolyó nedűt ami igazán ízletes volt.

Ettől az éjszakától kezdve később amikor férjhez is mentem a férjem barátaival is mindig lefeküdtem és leszoptam a farkaikat. Mikor sikerült rávennem a férjem barátait, hogy hozzák el és a közösbe engedjék be az asszonyaikat akkor élveztem igazán, hogy nyalakodhattam és szeretkezhettem az asszonyaikkal és azok férjeivel is. Láttam a férjem arcán is,hogy imádja ahogy megbasztak a barátai és ahogy szopják a barátai feleségei is.Volt olyan időszak az életemben amikor diszkóba mentünk el a férjemmel és a diszkóban egy éjszaka folyamán huszonöt harminc srácot szoptam le és nyeltem le a gecijüket. Igaz már megvénültem, de az elmúlt este egy lakodalomba voltam és a körülöttem ülő asszonyokkal és férjeikkel töltöttem az éjszakát és egyáltalán nagyon tetszett, hogy a férjeik szoptattak az asszonyaik meg a nagy pinájukkal a számra ültek és beleengedték többek között a férjem geciét is. Amíg élek még idős koromba is élvezem ahogy teleengedik gecivel a számat és ízlelhetve nyelem le a gecijüket.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 13639 alkalommal olvasták Bözsi szextörténetét és 696 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák