Szextörténetek Szexhírek

Egy csodálatos feleség 2 (gruppen szex, hetero szex)

Laló szextörténete
Ott hagytam abba, hogy a kórházba vitték a feleségemet,mert vérzett a csődör után.Ott közölték,hogy egy időre hagyja abba az állatokkal való közösülést,mert baj lesz belőle, hisz ki kell vennie a méhét.Így aztán mikor kijött sikerült felcsinálnom és egy lakásba költöztünk ami már a miénk volt. Közben az unokaöcsém odaköltözött hozzánk albérletbe,ami végül is a feleségem állandó kefélő partnere lett.Eleinte még élveztem ahogy baszta rendszeresen, de később már zavart,mert megnőtt a pocakja és csak hátulról tudtak baszni és én nem fértem hozzá. Közbe bekerült egy kórházba, mivel veszélyeztetett lett és mivel a kórház az orvosi egyetemhez tartozott a feleségem nagy örömére sokszor egész nap nem volt rajta semmi,hogy a hallgatók tudják vizsgálni.Persze ez éjszakákra kefélésekbe fajult.

Később másik kórházba került ahol az egyik alorvos kezdte baszni. de végigment rajta az ott dolgozó összes orvos és férfigondozó is. Mikor megszületett az első gyerek hazajött, de itt meg a gyerekorvosnak sikerült megdugnia aki aztán több barátjával felváltva kefélte a feleségemet. Ha elmentünk kirándulni mindig talált magának kefélő srácokat, bár sokszor a szétkefélt pinájába hazahozta a sok gecit, hogy nyaljam ki ami igazán jól esett és finom is volt. A házban a fiúját aki fotós gyerek volt és annyira megtetszett a feleségemnek,hogy pár nap múlva kimentünk hozzá fényképeztetni a feleségemet. Eddig is rengeteg fényképet csináltam róla még másokkal való kefélések közben is, de ez a srác egész sorozatokat csinált róla és nem csak egy sráccal, hanem többel is és egyszerre is. Később kimentünk külföldre három hétre ahol egy ismerőshöz elvittem akinek szex stúdiója volt és ott is lefényképezték mindenféle pózba. Volt,hogy reggel elment és csak két nap múlva jött haza,majd elmondta, hogy állandóan kefélt valakikkel és rávették, hogy állatokkal is kefélje,sőt egy alkalommal még kandisznó is meghágta.

Mikor hazajöttük és megint el kezdett vérezni a vizsgáló orvos közölte, hogy sajnos ki kell vennie a méhét, mert annyira szét van baszva,hogy, ha nem akarom, hogy elmenjen örökre akkor meg kell engednem, hogy kibelezzék. Mondták, hogy így viszont nem lesz gyereke több, de nem fogják még véletlenül sem felcsinálni. Persze belementünk és örömmel mondta a feleségem, hogy most már könnyebben fog belemenni abba, hogy akár többen is egymás után teleélvezzék a pináját, de lehet, hogy én már kevesebb gecit fogok tudni kinyalni belőle. Az egyik orvosbálon ami este nyolctól reggel négyig tartott összesen hatvan négy sráccal kefét szinte megállás nélkül.folytatom
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 52739 alkalommal olvasták Laló szextörténetét és 671 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák