Szextörténetek Szexhírek

Első szexem apám barátnőjével!

Tamás szextörténete
Apám barátnője elég vérmes kis kurva volt, és az első szexem vele nagyon jól sikerült. Imádta ahogyan megbaszom minden lyukát.15 éves voltam, mikor egyik este apám éjszakás volt, tesóm meg valahol csavargott. Apám mondta, hogy jön a barátnője majd később, mondtam, hogy rendben. Elmentem fürödni, amikor gondoltam, hogy kiverem, mert kanos voltam. Ekkor nem hallottam, de megjött apám barátnője aki, nem tudom, hogy hogyan, de hallotta ahogyan zuhanyzok.

Hirtelen benyitott, én meg ott álltam álló farokkal, természetesen egyből kiment. Végül kijöttem a fürdőből és gondoltam, hogy bemegyek hozzá és "megbeszéljük", persze amikor bementem, semmit sem tudtam mondani. Ő pedig csak ennyit mondott, nem bántam meg. Ezt nem értettem elsőre, kijöttem bementem a szobámba, lefeküdtem és gondolkodtam, hogy ezt hogyan is érthette ezt pontosan. Bejött és mondta, hogy elmegy fürödni, persze tudtam, hogy azért mondja ezt, nehogy még egyszer megtörténjen egy ilyen eset. Hallottam, amikor kijött és bement a szobába, olyan 10 perc múlva valami oknál fogva késztetést éreztem, hogy bemenjek hozzá, láttam, hogy már alszik és ekkor azt mondtam magamba, hogy látni akarom őt, tudni kell róla, hogy egy teltebb, viszont hatalmas mellekkel és nagy seggel megáldott nő volt. Lassan levettem róla a takarót, de hirtelen felkelt erre és kérdezte, hogy mit csinálok?

Meg se tudtam szólalni, csak habogtam és egy szó se jött ki a számból. Ekkor azt mondta: Emlékszel arra, mikor azt mondtam, hogy nem bántam meg-kérdezte. Mondtam, hogy persze és elkezdte simogatni a boxeren keresztül a farkamat. Nem tudtam mit csináljak, leblokkoltam és csak hagytam. Végül kivette és elkezdett keményen szopni, többször be is torkozta. 10 percnyi szopás után, azt mondta, te jössz. Ekkor elkezdtem nyalni a selymes punciját és később 3 ujjal keményen megujjaztam, majd felállt, bedőlt nekem és azt mondta kezdhetjük.

Beraktam a seggébe a kemény farkam és először szépen lassan, majd fokozatosan egyre gyorsabban, nem egyszer tövig benyomva neki.

Majd lefeküdtünk az ágyra, ahol lovagló pózban folytattuk, jó gyorsan ugrált a farkamon, közbe nagyok élvezett. Gyorsan kivettem, majd szépen lenyalogatta a péniszemről a spermát. Majd oldalra feküdtünk, mind a ketten és szépen lassan bedugtam a farkam a puncijába, majd nagyon gyorsan elkezdtem baszni. Persze utána még több pózban csináltunk, majd megfogtam a farkam elkezdtem verni és egyenesen az arcára élveztem.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 35033 alkalommal olvasták Tamás szextörténetét és 3115 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák