Szextörténetek Szexhírek

Különös élményeim a nejemmel

László szextörténete
A nejem egy nagy baszógép, de a spermát nem annyira szerette. Mégis megbaszhatta bárki a száját meg a torkára vette a faszt.A minap megint rájött a feleségemre a kefélés.Csak egy vékony bugyi és egy áttetsző otthonka volt rajta és sétálni akart menni. Mondta vagy elkísérem vagy egyedül megy mert mehetnéke volt. Ilyenkor ha nem mentem vele sokszor napokig elvolt és bárkivel elment kefélni.

Mielőtt elmentünk volna csengettek és az egyik barátom jött mert kefélhetnéke volt a feleségemmel. Máskor is megbaszta már és én is nagyon élveztem ezeket a szeánszokat, hiszen előszeretettel feküdt le neki, mert hosszú nem túl vastag fasza volt és nagyon élvezte, ahogy a szájába nyomta a farkát miközben feküdt a hátán és én meg keféltem a szétbaszott rojtos pináját.

Mikor kimentem megnézni ki jött már a kapualjban a díványon feküdtek és a száját kefélte és simogatta a nyakát, mert a farka lecsúszott a torkán. Az orra a srác seggében volt. Ekkor odamentem és a farkamat a pinájába tettel és elkezdtem kefélni. Közben megint csengettek, mire bejött a barátom felesége és beszállt a buliba, mert hozott magával két srácot akik elkezdték kefélni a nejem seggét és a nagy pináját. Közben levetkőztettem a barátom feleségét is és a száját kezdtem baszni amit nagyon szeretett és persze teleengedtem gecivel.

Mondtam neki, hogy szerettesse meg a feleségemmel is a gecit, mert bár megengedi, hogy a szájába élvezzenek akár annyian is,hogy a végén kicsorogjon belőle,de nem hajlandó ezeket a finom geciket lenyelni mindig nekem kell csókolóznom vele míg sikerül valamennyi gecit lenyeletnem vele. Még a nászúton tudtam meg, hogy imád úgy kefélni, hogy hanyatt fekszik meztelen és a feje is egy síkban van a testével és közben kefélik a száját, a valakinek a farka lecsúszik a torkára is. Imádta,ha a hosszú farok csúszkál a torkán és a srác gecije sikamlóssá teszi a gégéjét.

Amikor a barátom és a felsége kiélvezték magukat a feleségemmel és a két másik sráccal is elmentünk sétálni, de csak ketten jöttünk vissza, mert a két asszonyt az utcán nekinyomtak egy ház falának megdugták és betették egy kocsiba és elvitték. Négy nap múlva jöttek vissza és ahogy várható volt teljesen szét voltak kefélve, még ülni sem tudtak aminek mindketten nagyon örültünk, mert így különösen kezes báránnyá váltak.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 18015 alkalommal olvasták László szextörténetét és 825 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák