Szextörténetek Szexhírek

Feleségem és kanjai kefélései és egyéb biszex kalandjai

Laló szextörténete
A feleségem faszra éhes, és kellenek neki a kanok. Biszex kis ribanc, nem válogat, ha pinát nyalni vagy öklözni vagy éppen faszt szopni kell.A tegnapi napon elmentünk a barátnőjéhez aki már több éve ismerte a feleségem minden zegét zugát. Alig érkeztünk meg már a barátnő kezdte kihámozni a ruhájából a feleségemet és nyíltan elkezdte nyalogatni a szőrös pináját. Nem sokkal ezután odajött egy srác aki bemutatkozott és közölte,hogy Ő a férje a feleségem barátnőjének akivel kapcsolatba áll.

Pár perc múlva bejött a szobába egy másik férfi egy szál gatyába, de a gatya a térdét verte. Ezen csodálkoztam, de később megtudtam mért hord ilyen hosszú gatyát. A farka amikor félig merev állapotban volt, már majdnem a térdét verte és ezért kellett a hosszú gatya. Közben a férj aki szintén egy gatyába volt lehúzta a srácról a gatyát és elkezdte szopni a Jani faszát.persze csak a makkját tudta bevenni a szájába, mert nem fért el a többi. Jani is betársult, mert ő meg a Zoli faszát vette a szájába amit le is engedett a torkára. Közben a feleségem Bözske a barátnőjét Lilit smárolta és a kezével masszírozta a melleit. Kérőbb a Lili ráült a Jani faszára és azon ugrált ami nekem fel is tűnt, mert nem gondoltam volna, hogy egy ekkora faszt is be tud fogadni egy karcsú női test. A feleségem a Zoli faszát vette célba én meg megrökönyödve figyeltem őket. Közbe a Lili odahívott magához és elkezdte szopni a farkamat és addig játszott vele amíg ki nem ürítette a zacskóm tartalmát és tisztára nem nyalta. Most jöttem rá miért szeretettannyira ide járni a feleségem és sokszor itt is éjszakázott. Kiderült, hogy mások is járnak hozzájuk és a két asszonyt rendszeresen kefélik szoptatják a fiatal srácoktól kezdve az öreg urakig. Az is kiderült, hogy a feleségem és a barátnője egy osztályon feküdt amikor mindkettőjüknek kivették a méhét, mert a sok nagy faszú srác kefélése odáig fajult, hogy szétbaszták a két asszony méhét és a berendezését.

Pár hónappal később összefutottak a bevásárló központba és Lili meghívta magához Bözskét és azóta tart ez a szexuális barátság. lassan hozzászokott Bözske is ahhoz,hogy másokkal is rendszeresen keféljen és szopjon és ezért vált hozzám már kegyetlen és nem engedte, hogy én is kedvemre dugjam és nyaljam a szőrös pináját. Mikor hazafelé jöttünk a Lili javasolta, hogy Ő is szeretne velünk jönni és szeretne kipróbálni. Bözske azonnal ráállt. Persze ebből az lett, hogy a legtöbb időt egymás nyalogatásával és egymás ökölbaszásának szentelték. Másnap kora hajnalba Csengettek s a két barát Zoli és Jani jöttek el. Mikor bejöttek levetkőztek meztelenre és feljöttek a hálószobába ahol a két csaj egymást átölelve aludt egy vékony hálóingben. Hirtelen a két srác elővett egy egy zsebkendőt és a két asszony orra alá dugta amire azok visszaaludtak illetve beájultak. Kiderült, hogy kloroform volt felitatva azért, hogy meg tudják őket baszni és,hogy ne tudjanak tiltakozni. nekem roppan tetszett ez a dolog, mert már sokszor próbálkoztam elaltatni a feleségemet valamilyen módon,de nem sikerült. csodálatosnak tartottam ahogy lehúzták a feleségemről a hosszú hálóingjét és lassan feltűnt a vastag combjai a hasa és a mellei.

Lassan lehúzták a bugyiját is és én lepődtem meg igazán, mert a szőr eltűnt a feleségem pinájáról és a segge lyukáról.Elkezdtük simogatni smárolni a két csajt és lassan mindhárman a szájába dugtuk a farkunkat és a Zoli még a felesége szájába is pisilt, majd lenyelette vele. Nagyon élveztem ahogy egyre mélyebben csúszott a feleségem szájába a farkam és még csak fulladozni sem fulladozott. Zoli elmondta, hogy látta már amikor egy harminckét centis faszt is le tudott nyelni és mikor kivette a srác a faszát a felére csökkent, mert teleélvezte az egész nyelőcsövét. A Jani beleillesztette a hatalmas dorongját a feleségem szétnyílt pinájába és a legnagyobb meglepetésemre befogadta a teljes faszt hosszába és széltében.

Jani elmondta, hogy ezentúl rendszeresen meg fogja baszni a feleségem és hoz majd jó pár négert is,hogy azok is könnyen meg tudják baszni az ilyen csodálatos pinát, mint ami a feleségem lába között volt. A Jani fasza a tövénél több mint 12 cm vastag volt és annyi gecit adott ki magából amennyi egy lónak is becsületére vált volna. A seggét a két csajnak csak a férjeik baszták meg mert a Jani nem akarta azt is szétbaszni.Mondtam a két srácnak, hogy bármikor szívesen látom őket, hisz nekem ezek a kefélések külön csodás élményeket adnak.Megbeszéltük, hogy nyáron majd közösen megyünk el két hétre valahová Nigériába nyaralni, mert ott is nagy faszú négerek élnek és legalább gyönyörködhetek abban ahogy basszák a feleségemet. Majd erről is írok.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 60767 alkalommal olvasták Laló szextörténetét és 7564 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák