Szextörténetek Szexhírek

Biszex nászút négyesben

Lali szextörténete
Levadásztuk az ikereket a diszkóban, akikkel végül annyira összemelegedtünk, hogy nászút lett a vége. Aztán befogtak két faszit, akivel mi is basztunk.Van egy nagyon jó barátom akivel mindig együtt mentünk nőkre vadászni. Az egyik alkalommal felszedtünk egy ikerpárt a diszkóban, majd szünetben kimentünk és megdugtuk a csajokat. Mikor visszamentünk párt cseréltünk, de az egész olyan volt, mintha nem is cseréltünk volna. megint kimentünk és akkor már közösen keféltük előbb az egyik, majd a másik csajt.

Ettől kezdve együtt éltünk, mivel közösen vettünk ki egy lakást és otthon mindig meztelenül voltunk. Később már meg tudtuk különböztetni az egyik csajt a másiktól, de nem zavart bennünket az se, hogy félórával ezelőtt a Zsókát dugtam utána meg Flórát.

A barátom ugyan így volt ezzel. Valamelyik csaj elkezdte,hogy megházasodhatnánk és aztán közösen élhetnénk tovább. Később egyszerre kötöttünk házasságot, majd együtt mentünk nászútra is ami már azért is jó volt, mert a nászút alatt a két lány felszedett két hapsit akikkel mi is tudtunk kefélni. Lassan rákaptunk a srácokra és élveztük egymás farkát amit elélveztek a szánkba. imádtuk ahogy a kést asszony franciázott és ahogy sorba keféltük Őket és szívtuk a közösen teleélvezett puncijukból a közös gecit is.

Ez a felállás később két csajjal is bővült és sokszor azt se tudtuk ki kefél kit és ki szoptat kit. annyira hozzászoktunk a párcseréhez, hogy amikor szétváltunk két hétre mindenki más feleségével ment külön is élvezhettük a félrekeféléseket ami nálunk természetes volt.

A csaj aki velem volt imádta mutogatni a melleit és nemegyszer megcsináltam azt amikor stoppoltunk, hogy a vezető mellé ültettem én meg hátulról felemeltem a blúzát, hogy kilátszódjanak a mellei. Ilyenkor persze megálltunk és roppant élveztem ahogy megbasszák a csajt.

Majd két hét után megint találkoztunk és visszacseréltük a párokat, majd hazamentünk és mindenki beszámolt az élményeiről. Rengeteg fényképet is csináltunk és élvezhettük, hogy a két közös feleségünket hányan és hogyan milyen módon kefélték a srácok és nyelették velük a sokszor gyöngyöző gecijüket. Ez a négyesben élés már húsz éve tart és remélem így fogjuk leélni az életünket és szeretném azt, hogy ha már megvénülünk is de a feleségeinket mindig mindenki örömmel hágja meg és szopatja.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 33146 alkalommal olvasták Lali szextörténetét és 3895 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák